Cariere în cadrul companiei Weidmüller Lugoj

Cariere în cadrul companiei Weidmüller Lugoj

Weidmüller Lugoj SRL

Weidmüller Lugoj angajează aproximativ 200 de persoane cu experiență vastă în fabricarea componentelor și ansamblurilor pentru industruia electrică și electronică. Echipa noastră participă în mod regulat la sesiuni de formare interne și externe, organizate fie de către companie, fie de partenerii noștrii.

Compania Weidmüller se dezvoltă în continuu pe piețele internaționale, cu oportunități de extindere aflate în permanență creștere. Pe o suprafață de producție de circa aproximativ 3300 metrii pătrați, compania nu doar produce produse proprii și stabilește servicii caracteristice, ci efectuează și verificarea și controlarea acestora conform unui plan foarte bine elaborat.

Fiind o companie recunoscută la nivel global, suntem certificați ISO 9001:2015 și fabricăm produsele noastre în conformitate cu standardele internaționale.

Întreaga noastră echipă vă stă la dispoziție cu peste 45,000 de produse pentru găsirea celei mai bune soluții. Crearea celei mai bune conexiuni este întotdeauna competența de bază al Grupului Weidmüller. Acest lucru se aplică atât la produsele companiei, cât și la conexiunile umane. Prin urmare, încrederea, contactul personal cu clienții și parteneriatul durabil sunt foarte importante pentru compania noastră.


Oferte de munca Weidmüller Lugoj

Informare privind prelucrarea datelor personale

Formular de aplicare pentru Weidmüller Lugoj

Formular de aplicare pentru Weidmüller Lugoj

Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj dacă doriți să aplicați pentru un post deschis și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Câmpuri obligatorii

Ne găsiți aici