Weidmüller - Partenerul dvs. în conectivitatea industrială

Împreună cu clienții noștri, modelăm transformarea digitală - cu produse, soluții și servicii pentru conectivitatea industrială inteligentă și internetul industrial al lucrurilor

Weidmüller - Partenerul dvs. în conectivitatea industrială

Companie de familie din 1850

În calitate de specialiști cu experiență, ne sprijinim clienții și partenerii din întreaga lume cu produse, soluții și servicii în mediul industrial care implică putere, semnale și date. Suntem familiarizați cu industriile și piețele lor și cunoaștem provocările tehnologice de mâine. Prin urmare, dezvoltăm în permanență soluții inovatoare, sustenabile și utile pentru nevoile lor individuale. Împreună stabilim standarde în conectivitatea industrială.

Ne considerăm deschizători de drumuri în domeniul digitalizării - atât în producția noastră, cât și în dezvoltarea de produse, soluții și servicii pentru clienții noștri. Ne sprijinim clienții în transformarea digitală și suntem parteneri în distribuția de energie, semnale și date, precum și în crearea de noi modele de afaceri.

Consiliul director al grupului Weidmüller

Cine suntem

Fie că este vorba de producția de automobile, producția de energie electrică sau managementul resurselor de apă - practic niciuna dintre industriile de astăzi nu se poate face fără componente electronice și conectivitate electrică. În această lume internaționalizată, în schimbare din punct de vedere tehnologic, complexitatea cerințelor crește rapid datorită apariției de noi piețe. Trebuie depășite provocări noi și mai variate, iar soluțiile pentru acestea nu vor fi găsite doar în produsele de înaltă tehnologie. Conectivitatea este cheia, fie că este vorba de putere, semnale și date, cereri și soluții sau teorie și practică. Conectivitatea industrială are nevoie de conexiuni. Și asta este exact ceea ce ne reprezintă.

Fapte și cifre

Știați că, încă din 1850, Weidmüller este sinonim cu termenii de Service, Competență și Fiabilitate? Sau că suntem reprezentați în 80 de țări din întreaga lume? Este important pentru noi să cunoașteți nu numai produsele și soluțiile noastre, ci și valorile, rădăcinile și cultura noastră. Pentru că tocmai aceste conexiuni ne fac partenerul dvs. în conectivitatea industrială.

Managementul nostru

Comitetul nostru executiv susține competența, experiența și fiabilitatea și controlează succesul companiei deținute de familie de la sediul din Detmold.

Responsabilitatea corporativă

Lucrăm într-un mod sustenabil, pentru a transmite generației următoare o companie de succes și un mediu sănătos. Gestionarea sustenabilității integrată și orientată spre valoare, este adânc înrădăcinată în compania noastră.

Academia Weidmüller

Experiență în networking și lărgirea de orizonturi - Din 2003, Grupul Weidmüller fuzionează toate activitățile legate de educația din cadrul Academiei Weidmüller.

Resurse umane

La Weidmüller, suntem conștienți de faptul că performanța unei companii depinde în mare măsură de persoanele din companie

Locații

Pentru noi, „Let's connect” înseamnă reducerea distanțelor. Aducerea laolaltă a oamenilor și cunoștințelor. Conectarea piețelor. Fizic și intelectual. Ca lider de piață în domeniul conectivității industriale, suntem acasă pe toate piețele lumii, făcând exact acest lucru.