Excelența serviciilor pentru clienții noștri

Pentru a asigura acest lucru, rețeaua noastră de parteneri de distribuție se află întotdeauna acolo unde clienții au nevoie de ei: Oferirea unui portofoliu extins de produse Weidmüller, consultanță de primă clasă și soluții individuale adaptate exact nevoilor acestora. Indiferent de provocările cu care se confruntă clienții, partenerii noștri de distribuție așteaptă cu nerăbdare să îi sprijine. Nu numai de la furnizor la client. Dar și de la o persoană la alta.

Mai puternici împreună

Angajamentul față de excelență este ceea ce primesc partenerii noștri de distribuție de la echipa globală de experți în distribuție a Weidmüller. Aceștia colaborează strâns cu omologii lor de distribuție pentru a găsi soluțiile adecvate pentru provocările unei piețe în continuă evoluție. Furnizarea de informații cu privire la evoluțiile industriei, la inovațiile în materie de IoT industrial, produse de calitate superioară și serviciile excelente pentru a construi parteneriate pe termen lung și profitabile. E timpul să conectați avantajele, nu-i așa?

Încrederea în peste 70 de ani de experiență în industrie

Partener de încredere

Partener de încredere

Abordarea practică și dedicată asigurării excelenței, ne străduim să construim parteneriate pe termen lung.

Gamă extinsă de produse

Gamă extinsă de produse

Cu peste 30.000 de produse vandabile și 40 de lansări inovatoare pe piață pe an, acoperim cele mai diverse nevoi ale industriei.

Cea mai înaltă calitate

Cea mai înaltă calitate

Ca și companie, acordăm o mare importanță celui mai înalt nivel de calitate în dezvoltarea portofoliului nostru.

Rețea globală

Rețea globală

Cu rețeaua noastră globală și cu accesul local, suntem în mod ideal potriviți cerințelor și cazurilor de afaceri dintr-o gamă diversă de clienți.

Fiabilitatea planificării 100%

Fiabilitatea planificării 100%

Portofoliul nostru Orange Selection cu peste 1.500 de articole este întotdeauna disponibil pentru livrare în următoarea zi lucrătoare, când este comandat până la ora 15:00.

Cercetare și dezvoltare

Cercetare și dezvoltare

În calitate de lider al inovării, avem aproximativ 400 de angajați la nivel mondial care dezvoltă soluții pentru nevoile industriei din viitor.

Într-o piață din ce în ce mai versatilă și individualizată, o rețea puternică și competentă este vitală pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților, indiferent de cât de elementară sau complexă, analogică sau digitală. Din acest motiv, angajamentul Weidmüller față de distribuție nu este egalat. Suntem dedicați construirii de parteneriate pe termen lung cu distribuitorii din întreaga lume.

Roger Kroon, Vicepreședinte Global Distribution Management

Weidmüller Distribution PRO

Afișați-vă valoarea adăugată

Aveți succes în vânzări prin prezentarea experienței dvs. în cel mai bun mod posibil. Noul program Distribution PRO aduce partenerii de vânzări ai Weidmüller în față și îi face și mai atractivi pentru clienții finali.

Întreaga lume a conectivității industriale s-a adunat într-un singur loc. Produsele, soluțiile, partenerii și serviciile noastre

Cum aduce Weidmüller lumea conectivității industriale mai aproape de dvs.

 • Cu conectivitate: Pentru că conexiunile bine proiectate vă sporesc eficiența. Produsele noastre creează valoare adăugată în planificare, instalare și funcționare.
 • Cu electronice: Deoarece electronicele se află în centrul tehnologiei dvs. de automatizare. Furnizăm produse inteligente care provin din inimă.
 • Cu automatizare și software: Ca să vă puteți accelera afacerea. Gândim holistic pentru a vă face procesele mai eficiente și mai confortabile.
 • Cu soluții pentru locul de muncă: Oferim avantaje practice pentru procese de lucru optimizate. Unelte profesionale, soluții de imprimare, marcatori și accesorii pentru cerințe ridicate.

Iată-ne. Chiar acolo cu dvs.: Rețeaua noastră globală de distribuție

Întotdeauna acolo unde este nevoie de noi

Suntem o rețea mondială de parteneri de distribuție pe termen lung cu o înțelegere aprofundată a Weidmüller și un sprijin tehnic excelent. Și suntem aici pentru a oferi următoarea gamă de servicii:

 • Portofoliul de produse Weidmüller
 • Expertiză excelentă privind produsul
 • Cele mai recente produse inovatoare
 • Consultanță excelentă
 • Servicii de cea mai înaltă calitate
 • Livrare rapidă și sigură


Indiferent unde au proiectele, clienții noștri se pot aștepta la același nivel ridicat de dedicare din partea Weidmüller și a partenerilor noștri de distribuție la nivel mondial. Obiectivele noastre reciproce de a furniza produse de înaltă calitate, de lider în inovație și excelență în servicii, ne obligă pe noi și pe partenerii noștri să facem în fiecare zi mai bine pentru clienții noștri.

Laurent Dussouchet, Director Global Distribution Account Management

O ofertă în care puteți avea încredere: Serviciile și sprijinul nostru pentru distribuitori

Avantajele conectării

Avantajele conectării

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Reunind ceea ce funcționează pentru distribuție.

Parteneriatele pe termen lung - o valoare adăugată reală

Suntem aici pentru a servi cerințele tot mai schimbătoare ale partenerilor noștri de distribuție, ale piețelor și industriilor. E o promisiune! La urma urmei, Weidmüller este partenerul dvs. de încredere pentru a depăși aceste provocări și pentru a oferi oferte optime clienților dvs. Avantajele pe care vă puteți baza:

 • Schimbul intensiv de cunoștințe privind industria și evoluțiile pieței
 • Experți specializați în distribuție
 • Date complete și actualizate în permanență (inovații, liste de produse, cataloage BMEcat, suport ETIM și eClass etc.)
 • Asistență pentru marketing la scară largă de la online la PoS
 • Cursuri de formare extinse

Complementaritate perfectă

Contactați-ne