Alăturați-vă comunității noastre!

În căutarea excelenței, trebuie să creăm rețele și să deschidem noi ecosisteme. Scopul nostru este dezvoltarea continuă a unei rețele de parteneri competenți în electrificare, automatizare și digitalizare.
Cu o gamă largă de cunoștințe tehnologice și de aplicații și experiență vastă, această comunitate este dornică să ofere cel mai bun sprijin clienților noștri.

Credem în colaborare, inovație și relații de încredere pentru a crea o dezvoltare durabilă a întreprinderilor pentru toți cei implicați.

Deveniți parte a unei comunități puternice!

Colaborare

Colaborare

Faceți parte dintr-o rețea globală, angajată în relații personale de încredere, împărtășind competențe și experiențe

Inovație

Inovație

Bine pregătit pentru provocările IIoT și echipat pentru a porni pe calea cea bună în cadrul transformării digitale

Relații de încredere

Relații de încredere

Dezvoltarea relațiilor personale pe termen lung în cadrul unei comunități de experți în creștere

Asistență premium

Asistență premium

Beneficiați de parteneriatele de rețea prin formare completă, asistență tehnică și de vânzări

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Produsele, tehnologiile, soluțiile și partenerii potriviți pentru dezvoltarea profitabilă și durabilă a întreprinderilor

Alăturați-vă programelor noastre partenere

PARTENER DE SOLUȚII

În cadrul diferitelor segmente ale industriei, strategiile de producție și implementarea lor tehnică diferă de la constructori de mașini, la producători sau la furnizori de logistică. Activitățile precum ingineria, dezvoltarea de software, asamblarea, punerea în funcțiune și întreținerea trebuie să fie sprijinite de parteneri fiabili și experimentați.

Pentru a oferi soluții de cea mai bună calitate în domeniile de Automatizare industrială și IoT, Managementul energiei și Industrial Analytics, parteneriatele eficiente cu furnizorii locali de soluții oferă garanția unei potriviri perfecte cu așteptările finale ale clienților. Ne extindem în permanență rețeaua de parteneri de soluții. Doriți să vă alăturați?

Contactați expertul nostru Partener de soluții

PARTENER DE TEHNOLOGIE

Menținând clientul în centrul preocupărilor noastre, rămânem atenți la combinațiile adecvate de tehnologii, arhitecturi și produse.

Căutăm în permanență parteneri de tehnologie inovatori care să ne poată diversifica portofoliul, astfel încât acesta să funcționeze în prezent și să răspundă nevoilor viitoare ale industriei. Weidmüller se bazează pe o rețea amplă de parteneri de tehnologie pentru a facilita digitalizarea. Doriți să deveniți o parte din ea?

Contactați expertul nostru Partener de tehnologie

PARTENER DE EDUCAȚIE

Printre altele, Academia Weidmüller oferă diverse cursuri de instruire privind IoT Industrial pentru parteneri, clienți, universități și școli de inginerie.

Indiferent dacă doriți să vă aduceți instalațiile în IIoT, dacă aveți nevoie de acces la date valoroase sau doriți să oferiți servicii noi, bazate pe date, calea către IIoT nu trebuie să fie complicată.
V-am stârnit curiozitatea? Aruncați o privire la webinariile noastre practice de IIoT sau solicitați cursuri de instruire pentru produsele și soluțiile noastre.

Ca pionier al industriei, vă invităm să participați la proiectarea tehnologiilor de mâine și să pregătiți împreună viitori ingineri pentru această lume incitantă și provocatoare. Sunteți o instituție de cercetare sau o universitate și sunteți interesați să lucrați cu noi. Ne puteți contacta oricând.

Beneficiați de un portofoliu cuprinzător de produse și soluții

  • Cu soluțiile IoT industriale: dacă este necesar accesul la date de valoare sau dacă urmează să fie generate servicii noi, bazate pe date. Le permitem clienților noștri să treacă de la date la valori, într-un mod simplu.
  • Cu automatizare și software: ca să vă puteți accelera afacerea. Gândim holistic pentru a vă face procesele mai eficiente și mai confortabile.
  • Cu electronice: Deoarece electronicele se află în centrul tehnologiei dvs. de automatizare. Oferim produse inteligente care provin din cele mai bune activități de cercetare și dezvoltare.
  • Cu conectivitate: Pentru că conexiunile bine proiectate vă sporesc eficiența. Produsele noastre creează valoare adăugată în planificare, instalare și funcționare.

Complementaritate perfectă

Consultanță și asistență - Rețea Partener de automatizare și IIoT Weidmüller

Câmpuri obligatorii