Alături de dvs.

Nu contează unde vă duc proiectele dvs., Weidmüller și partenerii noștri de distribuție sunt lângă dvs. Ne angajăm să construim parteneriate pe termen lung și de încredere. În acest mod, ne asigurăm că clienții beneficiază de aceeași consultanță de înaltă calitate, produse și servicii pe tot globul. În plus, beneficiați de cunoștințele aprofundate ale experților de pe piața locală și de expertiza logistică a acestora. Asigurarea primirii produselor corecte exact atunci când aveți nevoie de ele.

Avantajele dvs. pe scurt

Competență excelentă

Competență excelentă

Toți partenerii noștri de distribuție, indiferent dacă sunt actori globali sau specialiști locali, furnizează cunoștințe aprofundate despre portofoliul și soluțiile Weidmüller.

Flexibilitate totală

Flexibilitate totală

Indiferent dacă preferați să cumpărați online sau pe internet, preferați să planificați pe termen lung sau aveți nevoie de livrare a doua zi, partenerii noștri de distribuție răspund unei game largi de necesități pentru a vă susține demersurile.

Absolut specifice clientului

Absolut specifice clientului

Cunoașterea aprofundată a tendințelor industriei și a cerințelor locale permite partenerilor noștri de distribuție să vă ofere consultanță și soluții adaptate exact nevoilor dvs.

O singură echipă, un singur obiectiv: Partenerii noștri de distribuție globală

O singură echipă, un singur obiectiv: Partenerii noștri de distribuție globală

Uneori lucrurile bune sunt foarte aproape: Experiența noastră în distribuția locală

Întotdeauna lângă dvs.

Un lucru e sigur: Vă puteți baza întotdeauna pe partenerii noștri de distribuție! Cunoașterea aprofundată a piețelor și a cerințelor locale, combinată cu expertiza lor în ceea ce privește portofoliul Weidmüller, le permite să găsească soluțiile adecvate pentru provocările cu care vă confruntați. Întotdeauna avansate, de cea mai bună calitate și apropiată din punct de vedere geografic de dvs., ori de câte ori aveți nevoie de o consultanță personală rapidă.

Știm că cele mai importante bunuri ale noastre sunt parteneriatele pe termen lung pe care le construim cu companii care au o viziune similară. Weidmüller apreciază relațiile strânse de lucru cu partenerii noștri de distribuție. Schimbul reciproc de cunoștințe ne ajută să ne asigurăm că oferim produsele, soluțiile și serviciile potrivite pentru provocările cu care se confruntă clienții noștri.

Laurent Dussouchet, Director Global Distribution Account Management

Contactați-ne

Laurent Dussouchet

Distribution Manager Romania

Complementaritate perfectă

Mai multe informații despre distribuție