Consultanță și inginerie

Tehnologia de automatizare și consultanța privind conectivitatea sunt doar câteva dintre serviciile noastre. De asemenea, sprijinim procesul de la idee la produs cu Configuratorul Weidmüller.

Consultanță și inginerie

Competență în automatizare și conectivitate - interconectați în întreaga lume: inginerii noștri experimentați din apropierea dvs. pot rezolva problemele cu care vă confruntați zilnic, lucrând împreună cu dvs. Puteți beneficia de consultanță și asistență tehnică completă din partea consultanților profesioniști.

easyConnect – Platforma dvs. de servicii industriale

Proiectați, instalați și deserviți - easyConnect adaugă valoare proceselor și produselor dvs. Oferta integrată, modulară și scalabilă a platformei noastre cloud poate fi adaptată cu ușurință la cazul dvs. individual de utilizare.

Consultanță și inginerie

Provocarea pentru dvs. este reducerea costurilor și creșterea eficienței. Acest lucru necesită soluții inteligente, individuale. Fie că este vorba de produse modificate, de șine de montare preasamblate sau de tablouri de comandă mici complete - centrele noastre de aplicații oferă servicii de proiectare și producție personalizate, de înaltă calitate.

Consultanță în conectivitate

Intenția noastră este să vă ajutăm să obțineți un avantaj competitiv. Prin urmare, pe lângă oferta noastră de produse, vă sprijinim cu gama noastră de servicii pe parcursul tuturor fazelor de construcție a utilajelor. Rezultatul acestei colaborări este reducerea cu până la 30% a duratei ciclului de fabricație, cu până la 20% mai mult spațiu în tabloul de comandă și reducerea semnificativă a erorilor.

Cu Weidmüller vă puteți baza pe un partener care se simte în largul lui în mediul industrial. Echipa noastră de consultanță în conectivitate oferă mai degrabă un impuls practic, decât teorii abstracte.

Simplificați procesul de planificare cu software-ul nostru pentru proiectare Weidmüller Configurator

Tabloul de comandă este centrul de control al utilajelor și celulelor de producție în continuă evoluție. Prin integrarea timpurie în procesul de planificare, soluțiile de proiectare Weidmüller simplifică dezvoltarea produsului dvs.

Laborator acreditat

Calitatea, performanța și siguranța produselor dumneavoastră sunt asigurate de laboratorul nostru acreditat