Asistență tehnică și asamblare personalizată

Consultanța în domeniul ingineriei de automatizare și conectivitate aparține serviciilor noastre și ansamblului de produse proiectate. De asemenea, sprijinim procesul de la idee la produs cu instrumentul nostru Weidmüller Configurator și procesul de „Configure to Order”.

Asistență tehnică și asamblare personalizată

Competență în automatizare și conectivitate - interconectați în întreaga lume: inginerii noștri experimentați din apropierea dvs. pot rezolva problemele cu care vă confruntați zilnic, lucrând cu dvs. Puteţi beneficia de consultanţă complexă şi asistență tehnică din partea consilierilor profesionişti, precum şi de software-ul nostru pentru proiectare Weidmüller Configurator.

Cu aceleași abilități profesionale realizăm implementarea tehnică a proiectului dvs. Fie că este vorba de un element de marcare imprimat, de un cablu asamblat și conectat, de o carcasă complet asamblată sau de o șină pentru terminale asamblate cu ajutorul serviciului nostru „Configure to Order”.

Consultanță și asistență tehnică pentru soluțiile dvs. individuale

Consultanţă şi asistență tehnică

Consultanţă şi asistență tehnică

Consultanţă şi asistență tehnică

Provocarea pentru dvs. este reducerea costurilor și creșterea eficienței. Acest lucru necesită soluții inteligente, individuale. Fie că este vorba de produse modificate, de şine de montare preasamblate sau de tablouri de comandă mici complete - centrele noastre de aplicaţii oferă un serviciu de proiectare şi producţie personalizat, de înaltă calificare.

Consultanță în conectivitate

Consultanță în conectivitate

Consultanță în conectivitate

Driverul nostru trebuie să vă optimizeze eficiența. Prin urmare, pe lângă oferta noastră de produse, vă sprijinim cu gama noastră de servicii pe parcursul tuturor fazelor de construcție a utilajelor. Rezultatul acestei colaborări este reducerea cu până la 30% a duratei ciclului de fabricație, cu până la 20% mai mult spațiu în tabloul de comandă și reducerea semnificativă a erorilor.

Cu Weidmüller vă puteți baza pe un partener care se simte în largul lui în mediul industrial. Echipa noastră de consultanță în conectivitate oferă mai degrabă un impuls practic, decât teorii abstracte.

Software pentru proiectare Weidmüller Configurator

Simplificați procesul de planificare cu software-ul nostru pentru proiectare

Simplificați procesul de planificare cu software-ul nostru pentru proiectare

Simplificați procesul de planificare cu software-ul nostru pentru proiectare

Tabloul de comandă este centrul de control al utilajelor și celulelor de producție în continuă evoluție. Prin integrarea timpurie în procesul de planificare, soluțiile de proiectare Weidmüller simplifică dezvoltarea produsului dvs.

Șine de montare asamblate

Conceput flexibil pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră

Procesele dvs. în construcția panourilor trebuie să fie rapide, flexibile și productive. Aceasta este singura modalitate de a reduce costurile și de a crește eficiența. În funcție de aplicația în cauză, veți avea cerințe diferite în ceea ce privește serviciul de asistență tehnică, viteza de livrare și flexibilitatea care urmează să fie furnizate.
Calea către o soluție specifică clientului

  • Dezvoltare specifică aplicațiilor
  • Definirea sarcinii
  • Producţie, logistică, documentaţie
  • Consiliere individuală

Carcase prelucrate și asamblate

Gândiți-vă la avantajul competitiv

Pentru a concura pe plan internaţional, fabricile dumneavoastră trebuie să satisfacă standarde înalte de siguranţă, calitate şi performanţă. Combinația inteligentă de consultanță, expertiză în aplicații și know-how-ul industriei este cheia noastră pentru găsirea unei soluții personalizate pentru aplicația dumneavoastră. Reducerea costurilor și creșterea eficienței

  • Soluţia dumneavoastră individuală
  • Montaj profesional
  • Managementul calității
  • Livrare rapidă și flexibilă

Alte soluții personalizate

Contact

Contact

Câmpuri obligatorii