Competența noastră în furnizarea de servicii

Aici puteți găsi toate ofertele de servicii și asistență pentru soluțiile și produsele noastre.

Competența noastră în furnizarea de servicii

Funcțiile de tehnică de automatizare devin din ce în ce mai complexe într-o lume orientată către globalizare și care se confruntă cu obiective pretențioase în ceea ce privește eficiența energetică și producția inteligentă. Suntem partenerii dvs. pentru cele mai bune conexiuni în conectivitate industrială. Asistența noastră personală răspunde tuturor întrebărilor în mod fiabil și expert. În timpul planificărilor, instalării sau activităților de service și asistență este cel mai bun partener. Pe scurt: service-ul global Weidmüller combină experiența noastră cu cerințele dvs.

Centru de asistență tehnică

Centru de asistență tehnică

Centru de asistență tehnică

Ori de câte ori aveți nevoie de asistență folosind produse Weidmüller în aplicația dvs., Centrul de asistență este cel mai bun însoțitor al dvs. pentru a vă ajuta în activitatea de zi cu zi.

Indiferent dacă descărcați documente sau software-uri pentru produsele noastre sau primiți asistență tehnică cu note de aplicație, ghiduri sau șabloane de pornire rapidă și exemple pentru aplicația dvs.

Când? Oricând!

Produse personalizate și asistență tehnică

Produse personalizate și asistență tehnică

Produse personalizate și asistență tehnică

Beneficiați de recomandările noastre cuprinzătoare pentru punerea în aplicare din punct de vedere tehnic a proiectului planificat. Cu software-ul nostru Weidmüller Configurator, puteți comanda direct produsul configurat sau puteți utiliza Serviciul Fast Delivery Service pentru carcase sau șiruri de blocuri terminale asamblate individual.

Asistență

Asistență

Asistență

Beneficiați de asistență rapidă și intuitivă pentru a obține cea mai bună utilizare a produselor noastre în aplicația dvs. În noul nostru Centru de asistență puteți căuta sau naviga către numeroasele note despre aplicații, informații despre produs, tutoriale video sau descărcări de software ale produselor noastre.

Opțiuni de comandă online

Opțiuni de comandă online

Opțiuni de comandă online

Achizițiile devin simple

Găsiți și selectați cu ușurință produsele de care aveți nevoie, cu o comandă convenabilă: în calitate de partener în conectivitate industrială, știm ce contează în ceea ce privește achiziționarea. De aceea vă oferim o varietate de opțiuni pentru a comanda produse de la noi și pentru a vă optimiza procesele de achiziție pentru a îndeplini cerințele individuale și fluxul de lucru. Alegerea vă aparține.