Competența noastră în furnizarea de servicii

Aici puteți găsi toate ofertele de servicii și asistență pentru soluțiile și produsele noastre.

Competența noastră în furnizarea de servicii

Funcțiile de tehnică de automatizare devin din ce în ce mai complexe într-o lume orientată către globalizare și care se confruntă cu obiective pretențioase în ceea ce privește eficiența energetică și producția inteligentă. Suntem partenerii dvs. pentru cele mai bune conexiuni în conectivitate industrială. Asistența noastră personală răspunde tuturor întrebărilor în mod fiabil și expert. În timpul planificărilor, instalării sau activităților de service și asistență este cel mai bun partener. Pe scurt: service-ul global Weidmüller combină experiența noastră cu cerințele dvs.

Produse personalizate

Sprijinim procesul pentru produsele dvs. personalizate. Pe lângă regletele de conexiuni asamblate, precum și carcasele modificate și asamblate, oferim și o gamă largă de alte soluții personalizate.

Indiferent dacă este vorba de un marcaj imprimat, de un cablu asamblat și răsucit sau de carcase asamblate complete și de șine terminale. Acestea din urmă sunt chiar disponibile în termen de cinci zile de la comanda prin serviciul nostru de livrare rapidă Fast Delivery Service.

Consultanță și inginerie

Tehnologia de automatizare și consultanța privind conectivitatea sunt doar câteva dintre serviciile noastre. De asemenea, sprijinim procesul de la idee la produs cu Configuratorul Weidmüller.

Competență în automatizare și conectivitate - interconectați în întreaga lume: inginerii noștri experimentați din apropierea dvs. pot rezolva problemele cu care vă confruntați zilnic, lucrând împreună cu dvs. Puteți beneficia de consultanță și asistență tehnică completă din partea consultanților profesioniști.

Asistență

Beneficiați de asistență rapidă și intuitivă pentru a obține cea mai bună utilizare a produselor noastre în aplicația dvs. În noul nostru Centru de asistență puteți căuta sau naviga către numeroasele note despre aplicații, informații despre produs, tutoriale video sau descărcări de software ale produselor noastre.

Opțiuni de comandă online

Achizițiile devin simple

Găsiți și selectați cu ușurință produsele de care aveți nevoie, cu o comandă convenabilă: în calitate de partener în conectivitate industrială, știm ce contează în ceea ce privește achiziționarea. De aceea vă oferim o varietate de opțiuni pentru a comanda produse de la noi și pentru a vă optimiza procesele de achiziție pentru a îndeplini cerințele individuale și fluxul de lucru. Alegerea vă aparține.