Date tehnice

Pentru integrarea rapidă a produselor noastre în proiectul dvs., există o mulțime de date digitale despre produse pentru sisteme de proiectare cum ar fi EPLAN, Zuken E3.series, WSCAD și multe altele disponibile.

Date tehnice

AmpereSoft

Despre AmpereSoft

AmpereSoft GmbH vă oferă unelte de software dovedite, independente de producător și orientate spre proces, pentru o inginerie eficientă și fiabilă, precum și pentru procese optimizate pentru gestionare date coordonatoare. Beneficiați de soluții care îndeplinesc cerințele de astăzi și de mâine și de servicii de consultanță bazate pe cunoștințe de specialitate dobândite în zeci de ani de experiență în domeniu.

Instrumentul nostru ToolSystem vă optimizează procesele prin configurație rapidă a întregului aparataj electric de conexiuni, calcul flexibil al cotației, calcul al temperaturii conform standardului DIN EN 61439-1, proiectare detaliată orientată spre practică și funcții extinse de întreținere a datelor despre materiale de exemplu pentru ETIM și ECLASS Advanced.

Informații despre produsele Weidmüller pentru MatClass

Explorați site-ul AmpereSoft și descărcați datele produsului prin intermediul linkurilor de mai jos.

AUCOTEC

Despre AUCOTEC

AUCOTEC dezvoltă software pentru proiectare pentru întregul ciclu de viață al utilajelor, instalațiilor și sistemelor mobile - cu o experiență de peste 35 de ani. Soluțiile AUCOTEC variază de la scheme tehnice până la inginerie electrică și de control pentru sisteme mari până la sistemele de cablare modulare în industria auto.

Software-ul AUCOTEC este utilizat în întreaga lume. Pe lângă sediul din Isernhagen, lângă Hanovra, alte șase locații germane aparțin grupului AUCOTEC, precum și filiale din China, India, Coreea de Sud, Olanda, Franța, Italia, Austria, Polonia, Suedia, Norvegia și SUA. În plus, o rețea globală de parteneri asigură suport local în întreaga lume.

Date despre produse Weidmüller pentru Engineering Base

Cu interfața de import pentru datele despre produs puteți transfera date din formatul „EPLAN Electric P8” în Engineering Base.

Explorați site-ul AUCOTEC prin intermediul linkului de mai jos.

CADENAS

Über CADENAS

CADENAS este unul dintre cei mai importanți producători de software din domeniul Managementului strategic al pieselor (PARTsolutions) și al Cataloagelor produselor CAD electronice (eCATALOGsolutions).

Cu soluții personalizate, CADENAS este legătura dintre producătorii de componente cu produsele lor și clienți.

Informații despre produsele Weidmüller în Comunitatea de piese

Explorați site-ul web CADENAS și descărcați datele despre produs prin linkurile de mai jos. Exemplu de formate:

  • STEP
  • DXF
  • DWG

ECLASS

Despre ECLASS

Pentru schimbul electronic și automatizat de date, utilizarea unui „limbaj comun” - care este înțeles nu numai de oameni, ci și de mașini - este imperativă.

Cu ECLASS este disponibil în acest scop un standard recunoscut la nivel global și conform cu standardele. ECLASS permite clasificarea uniformă și descrierea neambiguă a produselor și serviciilor de-a lungul întregului lanț valoric în toate industriile - de la dezvoltare la distribuție până la eliminare. Cu peste 45.000 de clase de produse și peste 20.000 de caracteristici, ECLASS s-a impus pe plan internațional. . Prin utilizarea standardului ECLASS, procesele interne ale companiei pot fi optimizate, iar cooperarea cu partenerii de afaceri poate fi eficientizată.

Entwickelt wird ECLASS von dem gleichnamigen, im Jahre 2000 gegründeten ECLASS e.V. Als Non-Profit-Organisation wird der Verein von Mitgliedern aus Unternehmen, Verbänden und Institutionen der verschiedensten Branchen aus Industrie und Handel getragen. Scopul lor comun este de a extinde standardul ECLASS în conformitate cu cerințele actuale și viitoare ale pieței și de a promova aplicarea sa internațională.

Informații despre produse Weidmüller în format BMEcat

Explorați site-ul ECLASS prin intermediul lin-ului de mai jos.

Vă rugăm să ne contactați pentru a obține date despre produs.

EPLAN

Über EPLAN

EPLAN oferă software și servicii pentru toate aspectele ingineriei în domeniile ingineriei electrice, automatizării și mecatronicii. Compania dezvoltă una dintre cele mai importante soluții software din lume pentru construcția de mașini, instalații și incinte. EPLAN este, de asemenea, partenerul ideal pentru simplificarea proceselor de inginerie provocatoare. Interfețele ERP și PLM/PDM standardizate și personalizate asigură date consistente de-a lungul întregului lanț valoric. Lucrul cu EPLAN înseamnă comunicare nerestricționată în toate disciplinele de inginerie.

Informații despre produsele Weidmüller pentru EPLAN Electric P8 și EPLAN Pro Panel

Explorați site-ul web EPLAN și descărcați datele despre produs prin linkurile de mai jos sau prin catalogul online Weidmüller.

etap

Despre ETAP (anterior IGE+XAO)

Timp de peste 35 de ani, IGE+XAO Group a fost o editură de software care proiectează, produce, vinde și susține o gamă de software-uri de proiectare asistată de calculator (CAD) și de management al ciclului de viață al produsului (PLM) dedicate întregului proces de inginerie electrică, de la definire și proiectare, până la producție și întreținere. Douăzeci de sucursale IGE+XAO și reprezentanți din peste 50 de țări susțin peste 40.000 de clienți cu peste 90.000 de licențe vândute în întreaga lume. În 2023, IGE+XAO s-a alăturat ETAP, lider global în soluții de software pentru sistemele electrice.

SEE (Software for Electrical Engineering) este o suită de software CAD intuitivă pentru a satisface toate nevoile de proiectare și producție electrică. SEE face acum parte din portofoliul ETAP de soluții de software pentru sisteme electrice, de la proiectare și inginerie la operare și întreținere

Informații despre produsele Weidmüller pentru SEE Software

Explorați site-ul IGE+XAO prin intermediul linkului de mai jos și descărcați datele produsului în portalul de date SEE Web Catalogue al IGE+XAO după obținerea accesului prin achiziționarea SEE Electrical.

SDProget

Despre SDProget

SDProget este una dintre cele mai importante companii italiene în proiectarea și dezvoltarea de software CAD pentru sectorul electric.

SPAC Automazione este o soluție CAD/CAE pentru proiectare electrică în Automatizări industriale și Mașini speciale. Este sistemul de design profesional, extrem de automatizat și flexibil. În special, acesta garantează utilizatorilor productivitate maximă în proiectarea sistemelor electrice pentru automatizare industrială.

Informații despre produsele Weidmüller pentru SPAC Automazione

Explorați site-ul web SDProget prin intermediul linkului de mai jos și obțineți acces la datele produsului după achiziționarea SPAC Automazione.

SISTEMA

Despre SISTEMA

SISTEMA (Safety of Controls on Machines) este conceput pentru a vă ajuta să evaluați siguranța în conformitate cu DIN EN ISO 13849-1. Programul de asistență software este furnizat de Institutul pentru Securitate și Sănătate în Muncă din cadrul organismului german de asigurări sociale în caz de accident (IFA) și oferă dezvoltatorilor sau testerelor de control ale utilajelor legate de siguranță posibilitatea de a simula componentele de control în arhitecturi individuale și de a calcula automat valorile fiabilității.

Informații despre produsele Weidmüller pentru SISTEMA

Biblioteca SISTEMA integrează toate datele caracteristice curente ale componentelor de siguranță ale Weidmüller în expertul software.

Explorați site-ul web IFA și SISTEMA Software Assistant prin linkurile de mai jos și descărcați datele despre produs.

WSCAD

Despre WSCAD

WSCAD oferă soluții de proiectare rapide și fiabile cu un raport excelent calitate-preț pentru scheme electrice și proiectarea comenzilor, scheme hidraulice, dispunerea panourilor și carcaselor, conducte și instrumente, automatizarea clădirilor și instalații electrice. Suita de software modulară și scalabilă ajută firmele și întreprinderile mici și mijlocii să-și accelereze procesul de dezvoltare a produselor, reducând substanțial costurile de proiectare, îmbunătățind în același timp calitatea. Standardizarea, reutilizarea și automatizarea accelerează semnificativ timpul de inginerie și proiectare, asigurând în același timp o calitate superioară. Alte servicii WSCAD Global Business, precum inginerie și controlul migrației, integrarea fluxului de lucru, consultanță, instruire sau digitalizare și importul documentației pe hârtie, precum și importul formatelor E-CAD terțe completează oferta.

Proiectanții și inginerii electrici vor economisi extrem de mult timp și vor îmbunătăți calitatea importând cele mai recente date despre componentele testate în proiectele lor schematice. Utilizatorii pot beneficia prin descărcarea datelor produselor noastre. Acestea sunt, de asemenea, disponibile pe wscaduniverse.com, biblioteca de date e-CAD gratuită pentru utilizatorii WSCAD și EPLAN cu peste 1,2 milioane de date despre componente de la peste 125 de producători din întreaga lume.

Informații despre produsele Weidmüller pentru WSCAD

Explorați site-ul web WSCAD și descărcați datele produsului în diferite formate ECAD prin intermediul linkurilor de mai jos.

Zuken

Despre ZUKEN

Zuken lucrează la nivel global cu companii de top pentru a le optimiza proiectele de inginerie electrică și electronică și procesele de fabricație conexe prin furnizarea de software de ultimă generație și servicii de consultanță.

Combinația unică a companiei de experiență dovedită, expertiză tehnologică și agilitate, creează soluții de primă clasă.

Practicile de lucru transparente ale Zuken și încrederea în integritate în toate aspectele afacerii, duc la parteneriate de lungă durată și de succes cu clienții.

Poziția stabilă pe piață a companiei Zuken este consolidată de experiența de peste 30 de ani și de bazele financiare solide. Fiind o companie multinațională stabilă, listată la nivelul 1 al Bursei de Valori din Tokyo, Zuken este capabilă să rămână axată pe a fi un partener de inovare și dezvoltare pe termen lung.

Protecția unei investiții prin parteneriatul cu Zuken este consolidată și mai mult de angajații companiei - baza succesului lui Zuken. Cu experiență într-o gamă largă de sectoare industriale, specializați într-o gamă largă de discipline de specialitate, precum și cu experiență în principalele tehnologii, angajații Zuken sunt capabili să răspundă nevoilor specifice ale fiecărei companii în parte.

Informații despre produsele Weidmüller pentru E3.series

Explorați site-ul web Zuken și descărcați datele despre produs prin linkurile de mai jos.

Odată cu descărcarea datelor, utilizatorul acceptă termenii de utilizare ai companiei Weidmüller

Weidmüller își propune să dezvolte și să-și îmbunătățească continuu produsele. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a livra produse care pot fi diferite - în sensul îmbunătățirii - de cele indicate în datele despre produs. Utilizatorii sunt rugați să solicite întotdeauna o confirmare a specificațiilor respective. În niciun caz Weidmüller nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea necorespunzătoare a datelor despre produs. Utilizatorul este singurul responsabil pentru alegerea dispozitivelor și a condițiilor de calcul.