Date tehnice

Pentru integrarea rapidă a produselor noastre în proiectul dvs., există o mulțime de date digitale despre produse pentru sisteme de proiectare cum ar fi EPLAN, Zuken E3.series, WSCAD și multe altele disponibile pentru descărcare.

Date tehnice
Cu calitatea ridicată a sortimentului de date privind produsele Weidmüller, le oferim clienților noștri un proces mai bun de căutare și de creare a materialelor în sistemul ERP, inclusiv informații privind ciclul de viață.

Daniel Gaudencio Saraiva, Senior Partner Manager al SPARETECH GmbH

Odată cu descărcarea datelor, utilizatorul acceptă termenii de utilizare ai companiei Weidmüller

Odată cu descărcarea datelor, utilizatorul acceptă termenii de utilizare ai companiei Weidmüller

Weidmüller își propune să dezvolte și să-și îmbunătățească continuu produsele. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a livra produse care pot fi diferite - în sensul îmbunătățirii - de cele indicate în datele despre produs. Utilizatorii sunt rugați să solicite întotdeauna o confirmare a specificațiilor respective. În niciun caz Weidmüller nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea necorespunzătoare a datelor despre produs. Utilizatorul este singurul responsabil pentru alegerea dispozitivelor și a condițiilor de calcul.

AmpereSoft

AmpereSoft

AmpereSoft

AmpereSoft GmbH, este o companie tânără, dar cu o experiență de zeci de ani și cunoștințe speciale în domeniul instrumentelor de proiectare și a proceselor de date master. AmpereSoft vă oferă instrumente software independente, dovedite și orientate spre proces și vă sfătuiesc cu privire la toate aspectele legate de optimizarea proceselor pentru gestionarea datelor.

Instrumentul nostru ToolSystem optimizează procesele pe parcursul întregului ciclu de viață cu o configurație rapidă a întregului aparatj electric de conexiuni, calcul flexibil al cotației, calcul al temperaturii conform standardului DIN EN 61439-1, proiectare detaliată orientată spre practică și funcții extinse de întreținere a datelor despre materiale pentru ETIM, eCl@ss Advanced

Aucotec

Aucotec

Aucotec

AUCOTEC dezvoltă software pentru proiectare pentru întregul ciclu de viață al utilajelor, instalațiilor și sistemelor mobile - cu o experiență de peste 30 de ani. Soluțiile AUCOTEC variază de la scheme tehnice până la controlul proceselor și inginerie electrică pentru sisteme mari până la proiectarea de cablaje modulare în industria auto.

Software-ul AUCOTEC este utilizat în întreaga lume. Pe lângă sediul său din Hanovra, AUCOTEC operează în alte șase locații din Germania, precum și în filialele din China, Coreea de Sud, Franța, Marea Britanie, Italia, Austria, Polonia, Suedia și SUA. O rețea globală de parteneri asigură suport local în întreaga lume.

Date despre produs pentru Engineering Base

Cu interfața de import pentru datele despre produs puteți transfera date din formatul „EPLAN Electric P8” în Engineering Base.

ecscad

ecscad

ecscad

Mensch und Maschine Software SE (M+M) este un furnizor european de software-uri pentru Computer Aided Design and Manufacturing (CAD/CAM), Product Data Management (PDM) și Building Information Management (BIM) cu locații în Germania, Austria, Elveția, Franța, Italia, Marea Britanie, Polonia, România, Spania, SUA, Brazilia, Japonia și APAC.

Gama de produse diversificată a M+M include soluții CAD/CAM/PDM/BIM în diferite intervale de preț/performanță pentru industriile cheie (de exemplu, inginerie mecanică și electrică, arhitectură, infrastructură). Compania a fost înființată în 1984 și are sediul în Wessling lângă München.

ECLASS

ECLASS

ECLASS

Date despre produs în format BMEcat 2005.1, clasificate în conformitate cu ECLASS 9.1 cu date tehnice.

Acest conținut include ECLASS. Utilizarea standardului ECLASS necesită o licență. Vă rugăm să vă înregistrați și să plasați comanda în DownloadPortal www.eclassdownload.com .

Datele despre produs furnizate aici pentru descărcare sunt date despre mostră. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține date suplimentare despre produs.

EPLAN

EPLAN

EPLAN

Datele actuale despre produs pentru EPLAN Electric P8 și EPLAN Pro Panel sunt disponibile pentru descărcare în EPLAN data portal și aici pe pagina principală.

Eplan creează soluții CAE și oferă consultanță companiilor cu privire la modul de eficientizare a proceselor lor de proiectare. Clienții beneficiază de o eficiență sporită în procesul de dezvoltare a produsului prin proceduri standardizate, secvențe automate și fluxuri de lucru constante.

Eplan oferă concepte personalizate pentru implementarea sistemului, instalarea și integrarea fără probleme în cadrul sistemului IT/PLM bazate pe soluții tehnice standardizate. Portofoliul nostru de servicii acoperă, de asemenea, personalizarea, consultanța și instruirea. Dezvoltarea interfețelor individuale și standardizate pentru ERP, PDM și PLM asigură coerența datelor în dezvoltarea produsului. Printre factorii de succes se numără orientarea constantă spre clienți, asistența la nivel global, dezvoltarea de produse inovatoare și competența în interfețe. EPLAN face parte din Grupul Friedhelm Loh, cu peste 11.500 de angajați în întreaga lume și o cifră de afaceri de 2,2 miliarde de euro în 2014. Aceasta înseamnă că EPLAN reprezintă continuitatea și protecția investițiilor. Șapte sucursale EPLAN germane și reprezentanți din peste 50 de țări susțin peste 45.000 de clienți cu peste 120.000 de instalații în întreaga lume. Motto-ul companiei „EPLAN - proiectare eficientă” subliniază competența sa în procese optimizate și eficiente care ajută clienții să rămână competitivi pe termen lung.

Solicitare date EPLAN

Selectați descărcările (0 Selectat)

Vă rugăm să selectați cel puțin o descărcare

Introduceți datele de contact

Câmpuri obligatorii

SDProget

SDProget

SDProget

SDProget este una dintre cele mai importante companii italiene în proiectarea și dezvoltarea de software CAD pentru sectorul electric.

Automatizări SPAC

Soluția CAD/CAE pentru proiectare electrică în Automatizări industriale și Mașini speciale

SPAC Automazione este sistemul de design profesional, extrem de automatizat și flexibil.

În special, acesta garantează utilizatorilor productivitate maximă în proiectarea sistemelor electrice pentru automatizare industrială.

WSCAD

WSCAD

WSCAD

WSCAD oferă soluții de proiectare rapide și fiabile cu un raport excelent calitate-preț pentru scheme electrice și proiectarea comenzilor, scheme hidraulice, dispunerea panourilor și carcaselor, conducte și instrumente, automatizarea clădirilor și instalații electrice. Suita de software modulară și scalabilă ajută firmele și întreprinderile mici și mijlocii să-și accelereze procesul de dezvoltare a produselor, reducând substanțial costurile de proiectare, îmbunătățind în același timp calitatea. Standardizarea, reutilizarea și automatizarea accelerează semnificativ timpul de inginerie și proiectare, asigurând în același timp o calitate superioară. Alte servicii WSCAD Global Business, precum inginerie și controlul migrației, integrarea fluxului de lucru, consultanță, instruire sau digitalizare și importul documentației pe hârtie, precum și importul formatelor E-CAD terțe completează oferta.

Proiectanții și inginerii electrici vor economisi extrem de mult timp și vor îmbunătăți calitatea importând cele mai recente date despre componentele testate în proiectele lor schematice. Utilizatorii pot beneficia prin descărcarea datelor produselor noastre. Acestea sunt, de asemenea, disponibile pe wscaduniverse.com, biblioteca de date e-CAD gratuită pentru utilizatorii WSCAD și EPLAN cu peste 1,2 milioane de date despre componente de la peste 125 de producători din întreaga lume.

ZUKEN

ZUKEN

ZUKEN

Zuken lucrează la nivel global cu companii de top pentru a le optimiza proiectele de inginerie electrică și electronică și procesele de fabricație conexe prin furnizarea de software de ultimă generație și servicii de consultanță.

Combinația unică a companiei de experiență dovedită, expertiză tehnologică și agilitate, creează soluții de primă clasă.

Practicile de lucru transparente ale Zuken și încrederea în integritate în toate aspectele afacerii, duc la parteneriate de lungă durată și de succes cu clienții.

Poziția stabilă pe piață a companiei Zuken este consolidată de experiența de peste 30 de ani și de bazele financiare solide. Fiind o companie multinațională stabilă, listată la nivelul 1 al Bursei de Valori din Tokyo, Zuken este capabilă să rămână axată pe a fi un partener de inovare și dezvoltare pe termen lung.

Protecția unei investiții prin parteneriatul cu Zuken este consolidată și mai mult de angajații companiei - baza succesului lui Zuken. Cu experiență într-o gamă largă de sectoare industriale, specializați într-o gamă largă de discipline de specialitate, precum și cu experiență în principalele tehnologii, angajații Zuken sunt capabili să răspundă nevoilor specifice ale fiecărei companii în parte.

OMNIMATE®

OMNIMATE®

OMNIMATE®

Biblioteci de componente pentru software de proiectare PCB

Biblioteci de componente OMNIMATE® noi, extinse pentru software de proiectare PCB - Pentru proiectarea rapidă și profesională a plăcilor cu circuite imprimate