Inginerie digitală

Weidmüller vă sprijină în procesele zilnice de proiectare cu unelte de software, interfețe și date

Inginerie digitală

Rapid, eficient și digital

În proiectare electrică, doriți să fiți acompaniați în mod optim în toate etapele procesului, de la planificare la producție!
Weidmüller vă oferă cel mai bun suport posibil în ceea ce privește uneltele de software, interfețele și datele.

Utilizați datele despre produs Weidmüller în sistemul dvs. de inginerie pentru a le transfera direct în lumea software-ului Weidmüller prin intermediul interfețelor cu performanță înaltă.

Acest lucru elimină nevoia de transfer manual de date. Evitați erorile și puteți lucra rapid și eficient.

Unelte software

Procese optimizate cu opțiuni individuale și un utilizator maxim ușor de utilizat

Cu soluțiile de software Weidmüller pentru configurația regletei de borne și carcasă (WMC), marcarea componentei (M-Print® PRO) și ansamblu de cabluri (WPC-Unealtă), sunteți perfect pregătiți pentru toate fazele de proiect în proiectarea electrică și construcția cabinetului de comandă.

Procesele sunt digitalizate, timpul este economisit, iar sursele de eroare sunt eliminate.

Weidmüller Configurator

Software-ul dvs. pentru regleta de borne și configurația carcasei

Ingineria digitală poate fi atât de simplă!

Creați-vă configurația cu componente din sortiment de produse Weidmüller și solicitați asamblarea acestora prin intermediul Fast Delivery (livrare rapidă).

Unealta WPC

Software-ul dvs. pentru ansamblu de cabluri

Asociat calitativ cu maximum de flexibilitate!

Transferați datele prelucrării cablului la Centrul de procesare a cablurilor pentru a produce eficient toate cablurile de care aveți nevoie într-un concept de flux dintr-o singură bucată.

M-Print®PRO

Software-ul dvs. pentru procesul de marcare fără probleme a cabinetului dvs. de comandă

În concordanță de la planificare la funcționare

Creați texte pentru diferite marcatoare, semne de inserție, etichete sau manșoane contractibile în conformitate cu standardele industriei.

Highlight

Programați o întâlnire pentru consultanță!

Doriți o consultanță digitală cu privire la uneltele de software?

Faceți o programare cu experții noștri acum!

Interfețe

Fiabilitate de proces prin coerența datelor

Ingineria digitală înseamnă o continuitate completă a datelor pentru a elimina sursele potențiale de eroare și pentru activarea productivității - de la planificare la punerea în funcțiune a cabinetului de comandă marcat clar și complet.

Vedeți aici ce interfețe digitale sunt disponibile și cum le puteți integra.

Date tehnice

Planificare digitală cu date tehnice Weidmüller

Weidmüller oferă date despre produs digitale pentru o gamă largă de sisteme tehnice. Acest lucru permite un proces tehnic rapid, simplu și sigur. Astfel, datele sunt întotdeauna în conformitate cu cel mai recent standard de furnizor de sisteme.

Solicitare de date despre produs

Aveți întrebări sau sugestii cu privire la datele despre produs sau solicitați date despre produs suplimentare pentru integrarea în sistemul dvs. de inginerie?

Contactați-ne prin e-mail: engineering.data@weidmueller.com

Date despre produse Weidmüller pentru sistemul dvs. tehnic

Zuken

Descărcați datele din ZUKEN Component Cloud

Descărcați datele despre produs Weidmüller pentru E3.serii din ZUKEN Component Cloud și vizitați pagina web Zuken dacă sunteți interesat.

EPLAN

Descărcarea datelor din portalul de date EPLAN

Descărcați datele despre produs Weidmüller pentru Electric P8 și Pro Panel din portalul de date și vizitați pagina web EPLAN dacă sunteți interesat.

WSCAD

Descărcarea datelor din WSCAD Universe

Descărcați datele despre produs Weidmüller pentru SUITE X și ELECTRIX în diferite formate eCAD și vizitați pagina web WSCAD dacă sunteți interesat.

etap

Descărcarea datelor din catalogul SEE Web Catalogue

Descărcați datele despre produs Weidmüller pentru Etap prin intermediul catalogului SEE Web Catalogue după ce ați achiziționat SEE Electric și vizitați pagina web Etap dacă sunteți interesat.

SD Proget

Descărcare de date de pe SPAC Data Web

Descărcați datele despre produs Weidmüller de pe Data Web după achiziționarea SPAC Automazione și vizitați pagina web SDProget.

AmpereSoft

Descărcarea datelor din baza de date AmpereSoft Material Database

Descărcați datele despre produs Weidmüller pentru AmpereSoft din baza de date AmpereSoft Material Database și vizitați pagina web AmpereSoft dacă sunteți interesat.

Aucotec

Descărcare de date pentru Engineering Base

Citiți datele despre produs Weidmüller în Engineering Base prin intermediul interfeței de import în formatul „EPLAN Electric P8” și vizitați pagina web AUCOTEC dacă sunteți interesați.

CADENAS

Descărcarea datelor în diverse formate CAD

Descărcați date despre produs Weidmüller ca fișier STEP, DXF, DWG sau în alte formate CAD și vizitați pagina web CADENAS dacă sunteți interesat.

SISTEMA

Descărcați datele caracteristice ale componentelor de siguranță

Descărcați caracteristicile componentelor dvs. de siguranță Weidmüller pentru integrarea în expert software SISTEMA și vizitați pagina web IFA dacă sunteți interesați.

ECLASS Avansat

Master data de bază

ECLASS este un standard ierarhic, neutru de industrie și de întreprinderi, pentru Master data privind clasificarea și descrierea produselor și serviciilor.

În timp ce ECLASS BASIC este adesea utilizat în domeniul achizițiilor, vânzărilor sau controlului, ECLASS ADVANCED este utilizat în principal în ingineria mecanică și în zonele CAX.

Completări perfecte la ingineria digitală

Descărcări

Consultanță și asistență

Aveți întrebări despre uneltele de software, interfețele și datele noastre? Pur și simplu completați formularul de contact. Angajații noștri vă vor contacta cât mai curând posibil.

Câmpuri obligatorii