Laborator acreditat

Calitatea, performanța și siguranța produselor dumneavoastră sunt asigurate de laboratorul nostru acreditat

Laborator acreditat

Sarcinile laboratorului nostru

Testarea produselor pentru utilizare la nivel global

În laboratorul nostru, începem testarea materialelor și sistemelor pe care intenționați să le utilizați încă din faza de dezvoltare a produsului. Acestea sunt concepute pentru a satisface nevoile dvs. și testate în mod fiabil pentru utilizare în întreaga lume. Lucrând îndeaproape cu contactele responsabile din departamentele relevante, laboratorul servește drept interfață principală pentru desfășurarea proiectelor. Sute de produse și componente sunt testate și monitorizate de la primul prototip până la producția de serie.

Laboratorul nostru, care are sediul central în Germania, este acreditat în conformitate cu DIN EN ISO IEC 17025. Acreditarea confirmă independența și expertiza laboratorului și susține recunoașterea de către organismele oficiale, birourile de licențiere și alte autorități. Pentru dvs. și pentru aplicațiile dvs., aceasta înseamnă siguranță, performanțe remarcabile și niveluri ridicate de calitate în multe domenii de aplicare.

Vă vom arăta aici serviciile potențiale, utilizând unele exemple ale operațiunilor noastre de dezvoltare a produselor.

Laboratorul și produsele noastre

O gamă largă de produse necesită o mulțime de opțiuni de testare

Încă de la începutul unui proiect, laboratorul vă asistă în toate fazele unei inovații, acordând o atenție egală aspectelor legate de proiectare și calitate, precum și managementului produselor și strategiilor de vânzare. Vă vom arăta aici serviciile potențiale, utilizând unele exemple ale operațiunilor noastre de dezvoltare a produselor.

Anumite teste sunt necesare pentru toate carcasele Klippon®. Pentru utilizarea în zonele ATEX sunt stipulate confirmări speciale, cum ar fi creșterea temperaturii cu componente încorporate, rezistența suprafeței sau rezistivitatea la șocuri.

Semnale emise de blocurile terminale PRV într-un spațiu închis

Gama PRV a fost dezvoltată pentru a permite transmiterea cât mai multor semnale într-un spațiu închis. Influențele induse de vibrații asupra contactelor au fost testate în timpul testului de vibrații. Măsurarea cu precizie geometrică a asigurat avantajul decisiv pentru gama PRV compactă.

Releele de siguranță din SERIA SAFE pe bancul de testare

Testul de coroziune protejează releul SIL3 în atmosfere corozive. În testul cu gaze nocive, concentrația a fost adaptată la nivelul G3 și, prin urmare, a fost mai mare decât cerințele testelor normale de coroziune.

Test de sarcină efectuat pe RockStar, conectorul nostru plug-in industrial

Testul de vibrații, testul de scurgere și procedura de șoc termic sunt câteva dintre testele extreme cu care RockStar, conectorul nostru plug-in industrial, trebuie să se confrunte. Laboratorul utilizează tomografie computerizată pentru a putea evalua rezultatele.

Testarea extremă a carcaselor noastre Klippon pentru zone periculoase

Anumite teste sunt necesare pentru toate carcasele Klippon®. Pentru utilizarea în zonele ATEX sunt stipulate confirmări speciale, cum ar fi creșterea temperaturii cu componente încorporate, rezistența suprafeței sau rezistivitatea la șocuri.

Serviciile noastre de testare

O gamă largă de teste pentru produsele dumneavoastră eficiente și sigure

Rentabilitatea, aspectele legate de siguranță și potențialul de îmbunătățire se află în centrul a aproximativ 50 de metode de testare în laboratorul nostru. De la testarea mecanică simplă la proiecte mari în zonele exterioare și de la testarea pe termen lung până la testul clasei de protecție IP69k, se utilizează doar cele mai noi și cele mai bune echipamente.

Teste posibile:

Metodele noastre de testare acreditate

Managementul calității confirmat în conformitate cu standardele aplicabile

DIN EN ISO IEC 17025
Acreditarea în conformitate cu DIN EN ISO IEC 17025 de către o instituție independentă (DAKKKS) confirmă faptul că laboratorul nostru are competența și independența recunoscute la nivel internațional pentru a testa produsele și procedurile în conformitate cu standardul și pentru a elabora rapoarte de testare.

UL CTDP
În cadrul programului de testare a datelor privind clienții (CTDP) al companiei de siguranță științifică Underwriter Laboratories® (UL), Weidmüller este auditată periodic de instituția independentă.

Certificatele noastre

Laboratorul nostru activează și ca birou internațional de licențiere în cadrul activităților sale. Realizăm documentație, instrucțiuni de utilizare, etichete și certificate cu maximă precizie în ceea ce privește reglementările care trebuie respectate.

Utilizați serviciile noastre de laborator pentru propriul proces de inovare.

Descărcare Certificate