Produse personalizate

Sprijinim procesul pentru produsele dvs. personalizate. Pe lângă șirurile cu blocuri terminale asamblate și carcasele modificate și asamblate, oferim o gamă largă de alte soluții personalizate.

Produse personalizate

Indiferent dacă este vorba de un marcaj imprimat, de un cablu asamblat și răsucit sau de carcase asamblate complete și de șine terminale. Acesta din urmă, chiar și în cel mai scurt timp posibil, cu serviciul nostru de livrare rapidă Fast Delivery Service și, prin urmare,un timp de livrare a comenzii dvs. de cinci zile.

Ansambluri de blocuri terminale pe șină

Conceput flexibil pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră

Procesele dvs. în construcția panourilor trebuie să fie rapide, flexibile și productive. Aceasta este singura modalitate de a reduce costurile și de a crește eficiența. În funcție de aplicația în cauză, veți avea cerințe diferite în ceea ce privește serviciul de asistență tehnică, viteza de livrare și flexibilitatea care urmează să fie furnizate.

  • Dezvoltare specifică aplicațiilor
  • Producție, logistică, documentație
  • Definirea sarcinii
  • Consiliere individuală

Carcase asamblate și modificate

Gândiți-vă la avantajul competitiv

Pentru a concura pe plan internațional, fabricile dumneavoastră trebuie să îndeplinească standarde înalte de siguranță, calitate și performanță. Combinația inteligentă de consultanță, experiență în aplicații și cunoștințe în industrie este cheia noastră pentru găsirea unei soluții personalizate pentru aplicația dumneavoastră.Reducerea costurilor și creșterea eficienței

  • Soluția dumneavoastră individuală
  • Montaj profesional
  • Managementul calității
  • Livrare rapidă și flexibilă

Fast Delivery Service (Serviciul de livrare rapidă)

Ideile dvs. merită o realizare rapidă

Obțineți oferte în câteva minute, 24/7 , inclusiv codurile de articol care pot fi comandate direct prin Fast Delivery Service. Instrumentul Weidmüller Configurator (WMC) pentru planificare și configurare este esențial pentru procesele coerente. Expediem comenzile în 5 zile. Asamblați șiruri cu blocuri terminale individuale și cutii

Alte produse personalizate