Sustenabilitate

Familienunternehmen mit unternehmerischer Verantwortung

Sustenabilitate

Raportul Weidmüller privind sustenabilitatea

Ipoteza responsabilității noastre corporative pentru durabilități este reflectată în Raportul nostru privind sustenabilitatea, care este actualizat anual. Raportul privind sustenabilitatea este disponibil online în germană și engleză.

Vă invităm să obțineți o privire de ansamblu asupra sustenabilității Weidmüller și să urmați angajamentul nostru. Apreciem feedback-ul și întrebările dumneavoastră cu privire la raportarea noastră voluntară privind sustenabilitatea.

Broșură Sustenabilitate

Există multe căi care duc la un viitor sustenabil. Trebuie doar să le accesezi. În broșura noastră de durabilitate nou, oferim o privire de ansamblu plină de culoare și concisă a ceea ce reprezentăm, a ceea ce facem și a modului în care aducem deja o contribuție importantă. Broșura este digitală, interactivă și va fi actualizată cu subiecte noi și interesante în viitor.

Evaluare Gold de la EcoVadis

Am primit medalia de aur EcoVadis pentru angajamentul nostru față de sustenabilitate. Cu această realizare, ne clasăm printre primele 3% din companiile din industria noastră evaluate de EcoVadis.

Premiul CSR OWL 2024

Am primit premiul CSR OWL pentru angajamentul nostru holistic sustenabil și cultural în domeniul responsabilității corporatiste.