Sustenabilitatea în cadrul Weidmüller

Sustenabilitatea în cadrul Weidmüller

Lucrăm într-un mod sustenabil, pentru a transmite generației următoare o companie de succes și un mediu sănătos. Gestionarea sustenabilității integrată și orientată spre valoare, este adânc înrădăcinată în compania noastră.

Ne asumăm responsabilitatea pentru generațiile viitoare. Promovarea învățării, utilizarea conservatoare a resurselor și consolidarea unei culturi a inovației nu sunt exemple de reorientare corporativă pentru noi. Ele fac parte din cultura noastră corporativă de-a lungul generațiilor. Ne asumăm responsabilitatea având grijă de angajații noștrii și respectând normele de conduită dictate de societate, chiar depășind cerințele stabilite prin statut și legislație.

Economia pentru Weidmüller

Exploatăm potențialul câștigurilor pentru a garanta stabilitatea și independența companiei noastre și a brandului. În acest scop, ne bazăm pe atingerea echilibrului perfect între valorile noastre corporative - și anume Clienți, Inovație, Angajați și Calitatea Produselor și Proceselor. De fapt, facem acest lucru de zeci de ani și vom continua să facem acest lucru și în viitor.

1.000 de drepturi de proprietate industrială active în întreaga lume

1.000 de drepturi de proprietate industrială active în întreaga lume

1.000 de drepturi de proprietate industrială active în întreaga lume

Datorită colaborării noastre cu organismele de standardizare naționale și internaționale, suntem implicați activ în noile evoluții ale pieței, contribuind la modelarea tehnologiilor actuale și viitoare

Peste 30.000 de clienți

Peste 30.000 de clienți

Peste 30.000 de clienți

La nivel mondial, dezvoltăm și producem cu inovație și oferim clienților noștri produse și soluții individuale - non-stop și în întreaga lume

Ecologia la Weidmüller

Punem în practică responsabilitatea ecologică prin reducerea continuă a materiilor prime pe care le folosim, a emisiilor și a consumului de energie. Această mare responsabilitate nu ne-o impunem doar nouă și angajaților noștri, ci și partenerilor noștri - și facem asta la nivel mondial, cu cea mai mare convingere.

Hală de producție ultramodernă de 11.000 mp

Hală de producție ultramodernă de 11.000 mp

Hală de producție ultramodernă de 11.000 mp

Procesele noastre de producție de la unitatea de producție a plasticului din Detmold sunt concepute să fie cât mai eficiente și mai ecologice posibil. La acest lucru contribuie și utilizarea tehnologiilor inovatoare care permit un consum minim de energie în procesul de producție.

Exploratori de energie pentru a descoperi zonele de pierdere evitabile

Exploratori de energie pentru a descoperi zonele de pierdere evitabile

Exploratori de energie pentru a descoperi zonele de pierdere evitabile

Pe lângă efectuarea stagiului, ucenicii acționează ca exploratori de energie în cadrul companiei și caută surse potențiale de pierderi de energie.

Suntem activi în diverse inițiative - în Germania și în întreaga lume

Suntem activi în diverse inițiative - în Germania și în întreaga lume

Weidmüller se angajează în mod expres să respecte regulile următoarelor inițiative individuale și susține obiectivele și proiectele pentru acțiuni sustenabille.

Codul de conduită ZVEI

Codul de conduită ZVEI

Ne asumăm responsabilitatea - și în contextul globalizării. Am semnat Codul de conduită ZVEI. Codul de conduită ZVEI preia repere consacrate la nivel internațional ca referință și acoperă toate subiectele relevante. Mai jos veți găsi link-uri către textul Codului de conduită ZVEI în mai multe limbi. Aplicarea Codului de conduită ZVEI este facultativă. Acesta este destinat să servească drept model pentru declarațiile companiilor către clienții lor sau pentru cererile adresate furnizorilor pentru declarații echivalente.

Descarcă Codul de conduită

RoHS și REACH

RoHS și REACH

Fiind o companie orientată spre valoare, Weidmüller este conștientă de responsabilitatea pe care o are față de clienți, angajați, comunitate și mediu. Acesta este motivul pentru care este de la sine înțeles că Weidmüller își asumă responsabilitatea în contextul Directivei ROHS 2011/65/UE.

Weidmüller adoptă inclusiv măsuri care depășesc cerințele directivei. În urmă cu mai bine de 20 de ani, Weidmüller a renunțat la utilizarea cadmiului în materialele plastice. Indiferent de recomandările cheie ale Directivei ROHS 2011/65/UE în ceea ce privește clasele de echipamente și produsele conexe, Weidmüller își propune să introducă toate materialele și produsele din această directivă.

Pentru a îndeplini obiectivele companiei Weidmüller conform articolului 1 din regulamentul REACH, s-au luat măsuri avangardiste. REACH este un sistem de învățare care poate avea succes doar dacă răspunsul la noile informații sau la noile cerințe este gestionat în mod flexibil și dinamic.

Weidmüller, fiind o companie care se gândește la mediul înconjurător, își asumă responsabilitatea comunicării în cadrul lanțului de aprovizionare și a întregului flux de informații din regulamentul REACH 1907/2006. Conform articolului 33 din REACH, obligația de a informa cu privire la substanțele din produse este aplicabilă numai pentru așa-numitele substanțe care prezintă motive de îngrijorare deosebită (SVHC). Agenția Europeană pentru Produse Chimice ECHA stabilește care sunt substanțele care fac obiectul prezentului regulament (a se vedea Art. 59 din REACH). Versiunea actuală a listei de substanțe candidate poate fi vizualizată pe paginile web ale ECHA.

Pe baza declarațiilor furnizorilor, avem în prezent SVHC în unele dintre produsele noastre care depășesc pragurile impuse pentru declarare, conform articolului 33. Totuși, această situație ar putea fi diferită, de exemplu, după publicarea noii SVHC de către ECHA. De îndată ce obligațiile de declarare se vor aplica pentru alte produse Weidmüller Interface, articolele afectate și SVHC conținute vor fi publicate în catalogul de produse online la fiecare produs.

Societate și Angajați

Acționăm din punct de vedere social și etic față de angajații și societatea noastră, în perfectă armonie cu valorile fundamentale ale Weidmüller. Punem în practică angajamentele și responsabilitățile asumate în toate locațiile Weidmüller din lume. Sub denumirea „Weidmüller ajută!”, Weidmüller reunește angajamentele sale sustenabile și socio-comunitare din Germania și din întreaga lume.

Academia Weidmüller

Academia Weidmüller

Academia Weidmüller

Educația este cheia spre succes! Academia reunește toate activitățile legate de educație, formare și transfer de cunoștințe. Aceasta conectează oamenii și know-how-ul lor încă de la înființare în 2003.

Broșură Sustenabilitate