Weidmüller Interface România

Situat în partea de nord-vest a județului Maramureș, Tăuții Măgherăuș, la doar 10 km de Baia Mare, centrul reședinței de județ, Weidmüller Interface România și-a început activitatea în primăvara anului 2005. Primele luni de activitate s-au desfășurat într-o hală închiriată, urmând ca la sfârșitul anului 2005, cei 67 de angajați să se mute în prima hală de producție Weidmüller dedicată asamblării manuale.

De-a lungul anilor, compania a cunoscut o dezvoltare continuă, ajungând ca în anul 2020 să își desfășoare activitatea cu peste 950 de angajați în cele 6 hale de producție, care au o suprafață de aproximativ 15.000 mp.

În prezent, fabrica are 6 secții de producție, asamblare manuală, injecție mase plastice, tampografiere, producție de cabluri de conexiune, asamblare semiautomată și asamblare automată și mai multe departamente funcționale care asigură suportul necesar activității. Departamentele cu importanță strategică sunt: mentenanța, revizia și reparația matrițelor folosind mașini CNC de ultimă generație și centrul intern de training care asigură cursurile de instruire și perfecționare pentru a dezvolta competențele angajaților noștri.

Oferte de munca Weidmüller Tăuții-Măgherăuș

Contact:

E: hr.romania@weidmueller.com

T: +40 746 088 887

Ne găsiți aici

Tăuții Măgherăuș și regiunea Maramureșului

Maramureșul este locul unde tradițiile strămoșești, arta și portul popular se păstrează ca nicăieri în altă parte a României. Atracții turistice: - Valea Vaserului - Cimitirul Vesel - Cascada Cailor - Vârful Pietrosul Rodnei - Mănăstirea Bîrsana

Imagini din fabrica noastră