Weidmüller Brașov

Weidmüller Brașov

Grupul Weidmüller, lider pe piața internațională în domeniul conectivității industriale și al automatizării, cu sediul în Detmold, Germania inaugurează la Brașov în Ianuarie 2013, biroul de reprezentanţă comercială din România.

În luna Octombrie 2018, reprezentanţa se transformă în societate cu răspundere limitată - „Weidmueller SRL” - schimbare menită să consolideze prezența globală a grupului Weidmüller în materie de vânzări la nivel internațional, cu precădere pe teritoriul României și al țărilor din Europa de est.

Conectivitatea industrială are nevoie de conexiuni, indiferent că vorbim de producția de automobile, de generarea energiei electrice sau chiar de managementul apei.

Cu un portofoliu complet de produse, cele mai optime soluții și expertiză tehnică de încredere, echipa Weidmüller România oferă soluții integrate, perfect compatibile cu cele mai exigente cerințe din piață.

De ce Brașov?

Municipiul Brașov a reprezentat, de secole, unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din România.

Datorită poziției geografice privilegiate și a infrastructurii sale de astăzi, Brașovul este un oraș de viitor cu investiții în creștere.

Dar…întrucât ne dorim o conectivitate mai rapidă, din centrul țării, reușim să ajungem oriunde la clienții noștri, oferindu-le soluţii rapide și eficiente pentru cerinţele specifice aplicaţiilor de pe piaţa românească.

Let's connect.


Pe o piață din ce în ce mai versatilă și individualizată, în calitate de partener inovator de încredere, clienții noștri se pot aștepta la un nivel ridicat de dăruire și profesionalism din partea echipei Weidmüller România și a partenerilor noștri. Suntem încrezători că înfruntăm provocările pieței cu inovație și pasiune!

Claudiu Ioan Țoțea, Director General Weidmueller SRL România

Weidmueller SRL

Braşov Business Park
Str. Ionescu Crum, nr. 1, Turn 1, Etaj 1

Brașov, România

Telefon: +40 268 446 222

Fax: +40 268 446 224
Send e-mail

Program:
Luni - Vineri: 8.30 - 17.30

Ne găsiți aici

Formular de contact

Formular de contact

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

Câmpuri obligatorii

Informare privind prelucrarea datelor personale LinkedIn