Eficientizați sistemul dvs.

BLADEcontrol® - mai multă transparență pentru rentabilitate maximă

Eficientizați sistemul dvs.

Monitorizarea stării palei rotorului pentru o mai mare disponibilitate și eficiență optimă

BLADEcontrol® este soluția inovativă în monitorizarea palelor de rotor. Sistemul binecunoscut de monitorizare a stării sporește disponibilitatea turbinei, reduce timpii de inactivitate și asigură eficiența optimă. Cu expertiză tehnică și mulți ani de experiență în industria energiei eoliene, afișăm informații despre centralele dvs. pentru eficientizarea costurilor, veniturilor și siguranței. În acest mod, îmbunătățiți eficiența și reduceți riscurile pe termen lung.

Calculați acum când este adecvată pentru dvs. modernizarea BLADEcontrol® pentru detectarea gheții:

Optimizați performanța palelor

Monitorizarea stării în mod expert pentru onshore și offshore

Optimizați disponibilitatea turbinei și faceți comenzi de service planificabile cu monitorizarea palei rotorului BLADEcontrol® și cu monitorizarea șurubului TwinCap® pentru rulmenți de pale.

Premieră Partea 3: Efectuarea cu ușurință a activității cu BLADEcontrol®

Premieră Partea 3: Efectuarea cu ușurință a activității cu BLADEcontrol®

Alăturați-vă tehnicianului nostru de servicii eoliene offshore în partea a 3 a trilogiei noastre video și aflați cum BLADEcontrol® îi simplifică activitatea.

Partea a 2-a - BLADEcontrol® Video Series: BLADEControl pentru o imagine de ansamblu completă®

Partea a 2-a - BLADEcontrol® Video Series: BLADEControl pentru o imagine de ansamblu completă®

În a doua parte a seriilor noastre video, un manager de parcuri eoliene explică modul în care monitorizarea stării palelor rotorului cu BLADEcontrol® îi simplifică activitatea. În acest fel, el se poate relaxa și se poate concentra pe imaginea de ansamblu.

Partea 1 BLADEcontrol® Video Series: Mai multă energie regenerabilă pentru rețeaua publică

Partea 1 BLADEcontrol® Video Series: Mai multă energie regenerabilă pentru rețeaua publică

Aflați din prima parte a noii noastre trilogii video despre cum BLADEcontrol® contribuie la activitatea dvs. zilnică pe calea tranziției energetice: monitorizarea condițiilor și detectarea gheții.

BLADEControl® obține maximul din sistemul dvs.

Funcționare cu rentabilitate maximă a investiției

Eficiență ridicată cu risc redus: acest obiectiv poate fi realizat cu ușurință și în siguranță cu BLADEcontrol®. Indiferent de tipul de turbină: BLADEControl® monitorizează fiabil starea palelor de rotor și asigură disponibilitate optimă.

Afișarea informațiilor despre operarea turbinei

Procesele transparente reduc riscul reparațiilor costisitoare și sporesc eficiența economică a întregii turbine eoliene. Sistemul nostru de detectare a gheții este cel mai bun exemplu. Utilizați BLADEcontrol® pentru a detecta rapid defecțiunile, deteriorările și urmăriți întotdeauna cu atenție palele de rotor datorită monitorizării continue.

Gestionați-vă mai bine operațiunile și aflați ce funcționează

Dacă știți mai multe despre funcționarea sistemelor dvs., puteți crește în mod durabil eficiența. Cu BLADEcontrol® puteți determina unde este cel mai bine să începeți cu optimizările. Cunoașteți potențialul sistemelor noastre de monitorizare a stării și optimizați-vă centrala.

Planificarea inteligentă a lucrărilor de reparații

Planificarea și executarea lucrărilor de întreținere și reparații înseamnă în special consum de timp și de bani pentru instalațiile offshore. Cu BLADEcontrol® puteți anticipa daunele iminente și reacționa înainte de apariția acestora. În acest mod, obțineți o disponibilitate mai mare a sistemului și minimizați necesitatea de reparații. Vă vom sprijini cu plăcere cu know-how-ul nostru în domeniul monitorizării.

Calculați-vă avantajul detectării gheții cu ajutorul BLADEControl®

Monitorizare condițiilor cu BLADEcontrol®

BLADEcontrol® vă susține în detectarea chiar și a celei mai mici deteriorări a palei rotorului într-un stadiu incipient - de exemplu, deteriorarea vârfului palei cauzată de fulgere, fisuri a marginii posterioare, detașarea de pânză sau deteriorarea suportului palei. De asemenea, putem calcula rentabilitatea investiției dvs. pentru Sistemul BLADEcontrol® de monitorizare a condițiilor în cadrul unei întâlniri.

Monitorizarea palelor rotorului de la furnizori de top în soluțiile eoliene

100

Demonstrat

Vândut cu succes de peste 4.800 de ori, peste 17.500 de ani ca durată de viață a utilajelor, în monitorizarea turbinelor eoliene.

1

Global

Operare în peste 29 de țări la nivel mondial - turbine onshore și offshore

1000 MW

Competent

Dezvoltarea internă de hardware și software, securitatea datelor la cel mai înalt nivel și opțiunile de echipamente pentru toate tipurile de instalații (începând cu 1 MW).

1850

Certificat

Certificat de TÜV Rheinland conform ISO 9001:2015, detector de gheață certificat din 2008, sistem de monitorizare a stării din 2013 (DNV GL).

Tehnologie cu senzori extrem de sensibili - direct pe pala rotorului

BLADEcontrol® înregistrează continuu starea fiecărei pale a rotorului și percepe chiar și modificările minore. Riscul reparațiilor costisitoare este redus, iar rentabilitatea întregii instalații cu turbină eoliană crește.

Avantajele dvs. pe scurt cu BLADEcontrol®

 • Disponibilitate crescută a turbinei
 • Extinderea duratei de viață a palelor rotorului
 • Durate de inactivitate reduse - Reparații planificabile
 • Eficiență optimă a turbinei
 • Funcționare optimizată și durată de funcționare extinsă
 • Creșterea măsurabilă a veniturilor

Experiențele și declarațiile clienților

Aflați mai multe

LEITWIND - Stil de Caraibe pentru BLADEcontrol®

Citiți despre succesul nostru cu șase turbine LEITWIND tip LTW80 1.65MW Typhoon de pe Guadeloupe, care au fost echipate cu sistemul BLADEcontrol® de monitorizare a palelor rotorului.

Datorită fazelor simple de asamblare, BLADEcontrol® poate fi instalat sau adaptat, dacă se dorește acest lucru, pe turbinele eoliene existente în cel mai scurt timp. O adaptare a sistemului specifică instalației poate fi realizată cu ușurință și în orice moment, pe baza colaborării strânse, de succes cu Weidmüller.

Mario Heißner, Rotorworks GmbH, partener certificat pentru instalarea BLADEcontrol

„Datorită monitorizării permanente cu sistemul de monitorizare a stării BLADEcontrol® și pe baza experienței îndelungate acumulate în aproximativ 200 de instalații offshore, am reușit deja să ne bucurăm de o mulțime de avantaje din analiza datelor măsurate și să creștem disponibilitatea instalației noastre. Din 2006, ne bucurăm de un parteneriat bazat pe încredere cu compania din Dresda și așteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea noastră de succes”

Adwen GmbH

În calitate de operator, noi, wpd windmanager GmbH & Co. KG din Bremen, suntem responsabili de aproximativ 2.000 de turbine eoliene din întreaga lume. Sarcinile noastre cele mai importante în gestionarea parcurilor eoliene sunt optimizarea exploatării instalațiilor și reducerea timpilor de nefuncționare. Prin utilizarea detectorului de gheață BLADEcontrol® asigurăm funcționarea în condiții de siguranță a turbinelor noastre eoliene - chiar și în sezonul rece. La implementarea sistemului, Weidmüller Monitoring Systems GmbH s-a dovedit un partener de încredere și competent, care răspunde cerințelor și cererilor noastre foarte punctual și, astfel, ne sprijină să continuăm optimizarea parcurilor noastre eoliene.”

wpd windmanager GmbH & Co. KG

„Sistemul de detectare a gheții BLADEcontrol® economisește o cantitate semnificativă de timp de lucru și generează reduceri considerabile de costuri pentru VENSYS Energy AG și clienții noștri. Am redus o mulțime de apeluri telefonice și deplasări la parcurile eoliene care erau necesare atunci când s-au utilizat senzori convenționali pentru detectarea gheții de pe acoperișul nacelei. Pe măsură ce randamentul instalației a crescut, siguranța turbinelor a fost îmbunătățită și prin măsurarea directă a acumulării de gheață pe paletele rotorului. Weidmüller Monitoring Systems GmbH și-a demonstrat interesul și în alte domenii, cum ar fi cercetarea și dezvoltarea unor noi utilizări potențiale pentru sisteme, și este un partener de încredere pentru noi. Desigur, vom continua să ne bazăm pe această colaborare și în viitor.”

(FH) Andreas Morawietz, Departamentul de dezvoltare

Video - Detectarea gheții cu BLADEControl®

Video - Detectarea gheții cu BLADEControl®

 • Senzori extrem de sensibili pentru detectarea acumulării de gheață pe lama rotorului
 • Prevenirea fiabilă a căderii de gheață și repornirea automată fără gheață
 • Rezoluția de măsurare a grosimii gheții într-un interval milimetric
 • Salvarea datelor măsurate pentru evaluarea ulterioară a gheții
 • Monitorizarea web a stării gheții

Video - Monitorizare stare BLADEControl® pentru industria eoliană

Video - Monitorizare stare BLADEControl® pentru industria eoliană

 • Monitorizarea și analiza continuă a datelor ca factor crucial de succes
 • Concepte de instalare specifice și utilizarea optimă a sistemelor
 • Prezentare succintă a sistemelor inovatoare de monitorizare a stării Weidmüller

Completări perfecte

Descărcări

Contactați-ne

Câmpuri obligatorii

Câmpuri obligatorii