Conectivitate pentru producători de dispozitive

Soluții de contact pentru conexiuni PCB

Conectivitate pentru producători de dispozitive

Soluții optime de contact pentru conexiunea PCB

Conectorii PCB și bornele PCB sunt componente esențiale în fabricarea aparatelor și circuitelor electronice. În cursul automatizării industriale, conexiunea PCB trebuie să devină din ce în ce mai compactă și rezistentă. De asemenea, aici este importantă o conexiune fiabilă și sigură, cu o gamă largă de funcții. Acest lucru necesită o nouă generație de dispozitive INTELIGENTE care să fie integrate cu soluții avansate de automatizare pentru cea mai eficientă operațiune de fabricație.

Oferim soluții inovatoare de conectivitate pentru dispozitivele de ultimă generație care asigură transmiterea optimă a puterii, semnalelor și datelor pentru producătorii de dispozitive și integratorii de sisteme. Conectorii noștri PCB și bornele noastre PCB sunt proiectate pentru a vă satisface nevoile și pentru a permite integrarea fără probleme în sistemele existente. Pe lângă produsele noastre, oferim și servicii complete de asistență, cum ar fi asistență pentru proiectare și soluții OEM, pentru a vă ajuta să dezvoltați soluții de conectivitate personalizate. Ca un partener de încredere pentru fabricarea dispozitivelor dvs., vă puteți baza pe o conexiune optimă.

Soluții inteligente

Soluții inteligente

Gama noastră largă include componente standard, componente personalizate și soluții personalizate cu software și servicii pentru a sprijini dezvoltarea rapidă și reducerea timpului de lansare pe piață. Smart Connectivity Competence Centre de la Weidmüller este dedicat dezvoltării inovațiilor în domeniul conectivității electrice.

Tehnologii noi

Tehnologii noi

Inovația este forța motrice a companiei noastre, iar acest lucru este reflectat de noile tehnologii dinamice pe care le creăm cu scopul de a deveni standardele conectivității de ultimă generație. Experiența noastră de piață și experiența dovedită demonstrează că dezvoltăm constant portofoliului nostru de produse

Partener pentru conectivitate

Partener pentru conectivitate

Echipa noastră globală are experiență în diverse piețe, inclusiv regulatoare industriale, soluții de control al mișcării, telecomunicații, robotică și electronică de putere. Permiteți echipei noastre globale de experți să se asocieze cu echipele dvs. tehnice pentru a identifica cele mai bune componente și pentru a dezvolta cea mai optimă de soluție.

Produse de top pentru producătorii de dispozitive

Căutați conexiuni geniale pentru dispozitivele dvs.? Fabricarea dispozitivelor rezolvă provocările conectării blocurilor generației următoare - o lume inteligentă conectată. Acestea includ soluții pentru automatizarea fabricii, infrastructura clădirilor, securitatea, telecomunicațiile, energia regenerabilă, infrastructura vehiculelor electrice și orașele inteligente. Parteneriatul nostru cu liderii de pe aceste piețe verticale ne-a permis să dezvoltăm soluții de cea mai bună calitate, iar abordarea noastră flexibilă în rezolvarea problemelor înseamnă că putem oferi cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor dvs. de proiectare într-un timp record.

Highlight

Conectori plug-in PCB și terminale plug-in PCB

Gama noastră largă de produse specifice pentru OMNIMATE® Power, semnale, date, cuprinde produse pentru aplicații industriale, cu accent pe procesarea semnalelor și electronica de putere.

Single Pair Ethernet

Single Pair Ethernet va fi următoarea generație de arhitectură de comunicare pentru IoT industrial. Conceptul de Ethernet direct la senzori promite o conexiune perfectă de la senzor la cloud.

Conectori

Găsiți toți conectorii de care aveți nevoie, de la semnal și energie, până la date. Oferim toate tipurile de conectori pentru cablarea dvs. specială și arhitectura conectorilor, cu o calitate înaltă și timpi de livrare scurți.

Carcase pentru componentele electronice

Carcasele noastre electronice oferă o platformă viabilă pentru aplicații electronice în orice zone de aplicații și design. Aplicația și cerințele sale sunt îndeplinite de către concept carcasă.

Intervenții de service de top pentru producătorii de dispozitive

Doriți ca procesele de tip proiectare să fie eficiente în mod unic? Procesele eficiente de planificare și proiectare economisesc timp prețios în dezvoltarea produsului. Pe lângă componentele noastre PCB, oferim o gamă largă de instrumente și servicii de asistență. De la specificații tehnice, la dezvoltare și proiectare, la aprobare și producție în serie, instrumentul nostru OMNIMATE® Services poate reduce considerabil costurile proiectului și timpul de introducere pe piață. Aveți încredere în experiența noastră în achiziția de informații și găsiți componentele potrivite pentru dispozitivul dvs. rapid și ușor cu instrumentele noastre online convenabile.

Instrumente de service

 • Configuratorul web OMNIMATE® 4.0:
   Creați-vă conexiunea de dispozitivului individual
 • ConnectorGuide:
   Găsiți produsul potrivit pentru cerințele dvs.
 • Serviciu de mostre gratuite 72h:
   Comandați-vă mostra prototip rapid și ușor
 • Date digitale:
   Descoperiți bibliotecile noastre de componente pentru sisteme EDA

Cunoștințe de specialitate

 • Document informativ:
   Descoperiți inovațiile în tehnologia de racord dispozitive
 • Distanțele de conturnare și de degajare:
   Obțineți o prezentare de ansamblu detaliată pentru dimensionarea precisă
 • Tehnologii de conexiune fir:
   Explorați diferitele noastre tehnologii de conexiune
 • Colecție de resurse:
   Obțineți un rezumat despre experiența noastră

Gata pentru asamblare robotizată!

Gata pentru asamblare robotizată!

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Tehnologia de conectare SNAP IN va duce procesele dvs. de cablare la un nivel superior. Cu SNAP IN, lucrările de instalare și întreținere pot fi efectuate rapid, cât ați pocni din degete.

Conexiunea este la fel de simplă, în principiu, ca și utilizarea acesteia: conductorul fără material izolator este introdus direct în punctele de conectare deschise, iar conexiunea de fixare se blochează cu un clic.

Ultimele noutăți de la producătorii de dispozitive

În calitate de lider în tehnologie, am reușit să revoluționăm tehnologia de conectare PCB cu conectorii și bornele noastre PCB. Componentele noastre sunt foarte populare în aplicațiile industriale și sunt optimizate pentru proiectarea orientată spre aplicații și pentru producția eficientă. Ne concentrăm aici pe procesarea semnalelor și electronica de putere. Simplificăm procesele clienților noștri prin gama noastră excepțională de servicii și date digitale pe care le furnizăm.