Producători de dispozitive

Soluții optime de conectivitate pentru blocurile automatizate de mâine

Producători de dispozitive

Asigurarea celei mai bune conectivități în lumea automatizată de mâine

Asigurarea celei mai bune conectivități în lumea automatizată de mâine

Asigurarea celei mai bune conectivități în lumea automatizată de mâine. Globalizarea intră într-o nouă fază: odată cu boom-ul piețelor emergente, pe piața mondială vor apărea peste 2 miliarde de consumatori noi. În același timp, mobilitatea generală crește, iar resursele devin din ce în ce mai rare. Rețelele de transport devin din ce în ce mai complexe, iar cerințele privind siguranța și disponibilitatea sistemelor sunt din ce în ce mai exigente. Acest fapt accelerează trecerea la următorul nivel de automatizare industrială. Producătorii de dispozitive și integratorii de sistem, care interconectează inteligent tehnologii inteligente și, prin urmare, controlează în condiții de siguranță procesele complexe, la nivel de sistem, nu numai că aduc o contribuție esențială la rezolvarea provocărilor viitoare, ci și exploatează potențialul de creștere asociat.

În calitate de partener de încredere pentru fabricarea dispozitivelor, clienții noștri pot fi siguri de:

Soluții inteligente

Soluții inteligente

Gama noastră largă include componente standard, componente personalizate și soluții personalizate cu software și servicii pentru a sprijini dezvoltarea rapidă și reducerea timpului de lansare pe piață. Smart Connectivity Competence Centre de la Weidmüller este dedicat dezvoltării inovațiilor în domeniul conectivității electrice.

Tehnologii noi

Tehnologii noi

Inovația este forța motrice a companiei noastre, iar acest lucru este reflectat de noile tehnologii dinamice pe care le creăm cu scopul de a deveni standardele conectivității de ultimă generație. Experiența noastră de piață și experiența dovedită demonstrează că dezvoltăm constant portofoliului nostru de produse

Partener pentru conectivitate

Partener pentru conectivitate

Echipa noastră globală are experiență în diverse piețe, inclusiv regulatoare industriale, soluții de control al mișcării, telecomunicații, robotică și electronică de putere. Permiteți echipei specialiștii globale de experți să se asocieze cu echipele dvs. de inginerie pentru a identifica cele mai bune componente și pentru a dezvolta cea mai optimă de soluție.

Industria 4.0 conduce evoluția sistemelor automatizate de producție și a fabricilor inteligente. Acest lucru necesită o nouă generație de dispozitive INTELIGENTE care să fie integrate cu soluții avansate de automatizare pentru cea mai eficientă operațiune de fabricație. Soluțiile noastre pentru producătorii de dispozitive oferă conectivitate de înalt nivel și servicii extinse de asistență pentru a vă ajuta să vă atingeți rapid obiectivele cu rezultate optime. Let's Connect.

Peter Walker, Global Industry Management, Device Manufacturing

Produse de top pentru producătorii de dispozitive

Conexiuni geniale pentru dispozitivele dumneavoastră

Conexiuni geniale pentru dispozitivele dumneavoastră

Conexiuni geniale pentru dispozitivele dumneavoastră

Fabricarea dispozitivelor rezolvă provocările conectării blocurilor generației următoare - o lume inteligentă conectată. Acestea includ soluții pentru automatizarea fabricii, infrastructura clădirilor, securitatea, telecomunicațiile, energia regenerabilă, infrastructura vehiculelor electrice și orașele inteligente. Parteneriatul nostru cu liderii de pe aceste piețe verticale ne-a permis să dezvoltăm soluții de cea mai bună calitate, iar abordarea noastră flexibilă în rezolvarea problemelor înseamnă că putem oferi cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor dvs. de proiectare într-un timp record.

  • Gamă largă de produse cu soluții optime pentru energie, semnal și date
  • Fiabilitate ridicată și soluții de protecție a conexiunii cu o gamă largă de funcții
  • Soluții inovatoare de conectivitate pentru dispozitivele de ultimă generație
  • Cea mai bună asistență la proiectare și capacități OEM

Serviciile OMNIMATE®

Serviciile OMNIMATE®

Serviciile OMNIMATE®

Conceptele dispozitivelor proiectate cu o eficiență unică

Procesele eficiente de planificare și proiectare economisesc timp prețios în dezvoltarea produsului. Pe lângă componentele noastre PCB, oferim o gamă largă de instrumente și servicii de asistență. De la specificații tehnice, la dezvoltare și proiectare, la aprobare și producție în serie, instrumentul nostru OMNIMATE® Services poate reduce considerabil costurile proiectului și timpul de introducere pe piață. Aveți încredere în experiența noastră în achiziția de informații și găsiți componentele potrivite pentru dispozitivul dvs. rapid și ușor cu instrumentele noastre online convenabile și serviciul de eșantionare de 72 de ore

  • Biblioteci de componente pentru sistemele EDA
  • Fișe cu date de securitate extinse și schițe
  • Selectare rapidă și clară a produselor în AppGuide

Mai multe produse și soluții pentru producătorii de dispozitive

Explorați ConnectorGuide - Găsiți produsul potrivit pentru cerințele dvs.

Explorați ConnectorGuide - Găsiți produsul potrivit pentru cerințele dvs.

Explorați ConnectorGuide - Găsiți produsul potrivit pentru cerințele dvs.

Prin ConnectorGuide vă oferim o aplicație și căutare orientată către produs care vă va ghida rapid la produsul de care aveți nevoie. Găsirea conectorilor plug-in PCB potriviți nu a fost niciodată mai ușoară.

Ultimele noutăți de la producătorii de dispozitive

Studiați ultimul document informativ pentru fabricarea dispozitivelor

Mai multe întrebări?

Haideți să vorbim despre ideile dumneavoastră!

Câmpuri obligatorii

Câmpuri obligatorii