Trecerea parteneriatului nostru la nivelul următor

Trecerea parteneriatului nostru la nivelul următor

PRO înseamnă să fii pentru ceva și să aștepți ceva. Acest lucru întruchipează perfect poziția Weidmüller față de distribuție. Angajamentul nostru față de distribuitorii noștri este de neegalat. Investim masiv în construirea de parteneriate pe termen lung și profitabile cu întreprinderi similare. Prin conectarea avantajelor, ne asigurăm că suntem mai puternici împreună.

Pentru a duce această dedicare la nivelul următor și pentru a face eforturile noastre comune vizibile, am pus în aplicare Weidmüller Distribution PRO. Un program pentru parteneri conceput special pentru a vă ridica pe dvs. partenerii noștri preferați de distribuție și pentru a evidenția statutul dvs. profesional pentru clienții noștri finali.

Avantajele dvs. pe scurt

Program personalizat de instruire

Program personalizat de instruire

Acces liber la Platforma de învățare Weidmüller cu instruiri create de experții Weidmüller, în special pentru nevoile partenerilor noștri profesioniști.

Colaborare strânsă

Colaborare strânsă

Acces facil la specialiștii Weidmüller pentru consultarea în comun a clienților finali și dezvoltarea de soluții specifice clienților.

Stare ridicată

Stare ridicată

Distribuiți titlul și materialul de marketing PRO pentru a vă evidenția statutul special. Pentru autopromovare și promovare prin canale Weidmüller.

Înainte de joc

Înainte de joc

Fiți primul care află despre cele mai noi evoluții tehnologice și oferiți cele mai recente inovații clienților dvs. finali.

Avantajele conectării

Avantajele conectării

Vă sprijină în gestionarea cerințelor în continuă schimbare ale piețelor, industriilor și clienților finali. Să ne asigurăm că suntem mai puternici împreună.

Concentrat pentru clienți

Concentrat pentru clienți

Vă ajutăm să vă ajutați clienții! Asistență pentru serviciile cele mai bune din clasă online, offline și oriunde le iau proiectele clienților dvs.

Deveniți furnizor de distribuție

Deveniți furnizor de distribuție
Distribuție profesională

Deveniți furnizor de distribuție

Descoperiți toate modurile în care programul Weidmüller pentru parteneri profesioniști ridică succesul în videoclipul nostru.

Elevarea dvs.: PROfesionștii noștri în distribuție

Evidențierea expertizei dvs.

Evidențierea expertizei dvs.

Evidențierea expertizei dvs.

Ca extensie a Weidmüller către clientul final, partenerii noștri de distribuție își dovedesc în mod constant angajamentul față de serviciile cele mai bune din clasă. Prin programul nostru Distribution PRO Partner, iluminăm munca dvs. extraordinară și vă sprijinim în promovarea și consolidarea expertizei dvs. Alăturați-vă programului nostru de distribuție pentru a vă bucura de avantajele de a deveni un Distribution PRO certificat al unuia dintre liderii mondiali în Conectivitatea industrială.

Mai puternici împreună: puterea PROximității

Dedicat excelenței dvs.

Dedicat excelenței dvs.

Dedicat excelenței dvs.

Beneficiile de a fi Weidmüller Distribution PRO:

  • De la un program personalizat de instruire la accesul preferențial la experții noștri Weidmüller, vă sprijinim în permanență în îmbunătățirea măsurabilă a serviciilor dvs.
  • Împărtășim opiniile noastre cu privire la evoluțiile tehnologice și ale pieței și vă oferim previzualizări ale inovațiilor noastre privind produsele pentru a impulsiona obiectivele noastre strategice reciproce
  • Pentru a vă ajuta să vă diferențiați pe o piață competitivă, creăm vizibilitate și conștientizare pentru statutul dvs. certificat Weidmüller Distribution PRO cu clienții finali

PROGRAM DE DISTRIBUȚIE: Stare certificată pentru efect maxim

Asigurarea că ieșiți în evidență

Asigurarea că ieșiți în evidență

Asigurarea că ieșiți în evidență

Ca parte a programului nostru, vă elevăm la statutul Weidmüller Distribution PRO. Acest lucru este făcut vizibil cu un logo unic pe care îl veți primi pentru autopromovare online și offline. Și desigur folosim canalele noastre Weidmüller pentru a vă promova ca partener preferat de distribuție.

  • Logoul Distribution PRO pentru autopromovare
  • Promovarea partenerilor PRO pe secțiunea de distribuție a site-ului web global Weidmüller
  • Campaniile online Weidmüller creează vizibilitate și conștientizare pentru partenerii noștri PRO
  • Campaniile de marketing comune sporesc efectul de atracție cu clienții finali

PRObă de competență: Vă ajutăm să vă ajutați clienții!

Succesul dvs. este motivația noastră!

Succesul dvs. este motivația noastră!

Succesul dvs. este motivația noastră!

Un avantaj major pentru a deveni un Weidmüller Distribution PRO: acces liber la platforma noastră de învățare Weidmüller. Cursurile din acest instrument de instruire online sunt elaborate de formatori Weidmüller, care sunt experți în domeniul lor. Conținutul este adaptat în mod special la necesitățile furnizorilor noștri de distribuție și este accesibil oriunde și oricând. Cu acest instrument vă facilităm dobândirea de cunoștințe aprofundate și vânzarea mai bună.

Complementaritate perfectă

Mai multe informații despre distribuție