Protecție fotovoltaică - soluția multifuncțională gata de conectare

PV Protect este soluția pentru o protecție optimă a invertorului împotriva supratensiunilor. Cutiile gata de conectare sunt deosebit de adecvate pentru adaptarea unei protecții la supratensiune la o instalație existentă. În funcție de cerințe, conexiunea se realizează prin intermediul presetupelor de cabluri sau al conectorilor WM4C cu tehnologie de racord PUSH IN convenabilă și fiabilă.

Avantajele pe scurt

Compact

Compact

Designul compact al sistemului fotovoltaic PV Protect vă permite să vă protejați sistemul fotovoltaic chiar și în cazul în care spațiul poate fi o problemă.

Rezistentă

Rezistentă

Caseta PV este concepută să reziste la condițiile meteorologice extreme cu aplicarea în locuri expuse.

Rapid

Rapid

Datorită descărcătoarelor și tehnologiei PUSH IN asamblate în prealabil, produsul poate fi conectat rapid și fără întreținere.

Cel mai inovator concept pentru invertoarele de șir

Gamă largă de variante de produse

PV Protect este disponibil pentru diferite clase de descărcătoare (tip I/II și tip II) și tensiuni nominale (1.000 V/1.500 V). Conexiunea se realizează fie prin conectori fotovoltaici, fie prin intermediul presetupelor de cablu, pentru flexibilitate ridicată.

Conceput pentru a îndeplini diferite cerințe

Protecția fotovoltaică este compactă, robustă și extrem de rezistentă la intemperii. Carcasa este conformă cu clasa de protecție IP67 și protejează componentele electronice sensibile din interior, chiar și de influențele aspre asupra mediului.

Montați caseta, conectați cablul, terminat

Datorită descărcătoarelor preasamblate, produsul poate fi conectat rapid și cu puțin efort. Protecția sistemului fotovoltaic este asigurată imediat. Marcarea clară a porturilor elimină posibilitatea cablării incorecte.

Protecție dovedită la supratensiune

Produsele noastre fotovoltaice de protecție beneficiază de mulți ani de experiență și de calitate dovedită în domeniul protecției împotriva supratensiunii.

Simplu. Rapid. În siguranță.

Simplu. Rapid. În siguranță.

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Soluțiile fotovoltaice Weidmüller pentru instalațiile de acoperiș - contribuția și oferta noastră.

Încrederea în calitatea testată

Laboratorul nostru asigură cea mai bună calitate a produsului

Laboratorul nostru este acreditat conform standardelor internaționale. Acesta funcționează independent și este recunoscut de instituții, de serviciile de înregistrare și de alte instituții și autorități. În calitate de membru al programului CTDP, Weidmüller este auditat periodic de UL, în special în ceea privește metodele de testare, managementul calității și documentația.

Tablourile de distribuție PV Protect sunt testate în conformitate cu IEC 61439-1/2. Acestea sunt concepute pe baza rezultatelor de măsurare, precum și configurate în funcție de aplicație. Acest lucru garantează că fiecare dintre cerințele aplicației țintă este pe deplin îndeplinită.

Complementaritate perfectă

Descărcări

Mai multe întrebări?

Haideți să vorbim despre ideile dumneavoastră!

Câmpuri obligatorii