Sfaturi complete pentru eficiență maximă

Obțineți o valoare adăugată semnificativă pentru proiectarea dvs. electrică și construcția dulapurilor de control cu echipa noastră de consultanță în conectivitate

Sfaturi complete pentru eficiență maximă

Sporiți-vă competitivitatea - susținută de experții noștri

Intenția noastră este să vă optimizăm competitivitatea. De aceea, echipa noastră de experți vă sprijină în creșterea semnificativă a eficienței dvs. în proiectarea mașinilor electrice și construcția dulapurilor de comandă. Cu produse și servicii dovedite din portofoliul Weidmüller - și cu experiența acumulată din peste 200 de proiecte din întreaga lume.

Serviciile noastre de consultanță perfect coordonate acoperă toate domeniile de proiectare electrică și construcția dulapurilor de comandă. Luăm o imagine externă a companiei dvs., luăm în considerare cunoștințele aplicației dvs. și vă determinăm potențialul de optimizare individuală. Cu sprijinul echipei noastre, veți obține în mod demonstrabil până la 30% cicluri mai scurte, cu până la 20% mai mult spațiu în dulapul de comandă și o reducere semnificativă a defecțiunilor.

Îmbunătățiți potențialul afacerilor dvs.

Reducerea timpilor ciclului cu până la 30%

Reducerea timpilor ciclului cu până la 30%

Cel mai mare potențial de economisire de astăzi este în procesele de lucru ale lanțului valoric. Cu metodele LEAN vă oferim sfaturi practice pentru locurile dvs. de muncă. Obțineți o producție mai mare cu o capacitate de intrare identică sau chiar mai mică.

Cu până la 20% mai mult spațiu în dulapul de comandă

Cu până la 20% mai mult spațiu în dulapul de comandă

Simplificarea eficientă și descentralizarea funcțiilor duc la mai mult spațiu în dulapul de control. Gama noastră largă de dulapuri de comandă și componente de teren oferă o mare varietate de posibilități în acest scop, pe care le contribuim ca o sugestie de proiectare concretă pentru aplicația dumneavoastră.

Reducere semnificativă a defectelor

Reducere semnificativă a defectelor

Procesele manuale și complexe au în mod inerent o rată ridicată de eroare. Vom prezenta opțiuni pentru automatizare și standardizare sporite în cadrul lanțului valoric. Baza pentru aceasta este o creație transparentă de valoare, precum și un calcul exact al amortizării.

Provocați-ne!

Provocați-ne!

Provocați-ne!

Cu Weidmüller vă puteți baza pe un partener care se simte în largul lui în mediul industrial. Echipa noastră experimentată de consultanță în conectivitate vă sprijină cu cunoștințe profesionale și impulsuri practice.

Inginerii noștri experimentați din diverse domenii vă susțin cu idei din gama noastră largă de produse, servicii și soluții. Împreună cu experții dvs., echipa noastră va găsi cea mai bună soluție

Frank Polley, managerul echipei de consultanță în conectivitate

Vă sprijinim în toate procesele de producție

Oriunde ai nevoie de sprijinul nostru, suntem alături de tine!

Oriunde ai nevoie de sprijinul nostru, suntem alături de tine!

Oriunde ai nevoie de sprijinul nostru, suntem alături de tine!

Weidmüller este acasă în multe țări ale lumii. Membrii echipei noastre experimentate de consultanță în conectivitate vă sunt, de asemenea, aproape. Contactați inginerul local de vânzări și stabiliți o întâlnire.

Creșterea eficienței cu Consultanță în conectivitate

Creșterea eficienței cu Consultanță în conectivitate

Creșterea eficienței cu Consultanță în conectivitate

Complementul perfect pentru soluțiile noastre la locul de muncă Folosind metodele LEAN, analizăm întregul lanț valoric din producția dvs. și identificăm potențialul de creștere a eficienței. Ne concentrăm în special pe domeniile de inginerie, asamblare, marcare, cablare și testare. Pe baza acestei analize, dezvoltăm idei și soluții și le discutăm împreună cu dvs. Din gama largă de produse, servicii și soluții Weidmüller, stabilim în mod individual cele mai bune echipamente pentru atelierul dvs.

Serviciu de livrare rapidă - Ideile dvs. merită o realizare rapidă

Pe piața de astăzi vă confruntați cu provocări dificile în inginerie mecanică și instalații, precum și în producția cabinetelor de comandă. Pe de o parte, asamblarea produselor dvs. devine din ce în ce mai individuală, mai elaborată și mai complexă. Pe de altă parte, presiunea ridicată a prețurilor, comenzile telefonice, termenele stricte și modificările de ultimă oră sunt regula. În plus, multe produse sunt fabricate în cantități minime. Pentru a răspunde cerințelor crescânde ale pieței, aveți nevoie de procese de planificare și fabricație extrem de eficiente. Cu serviciul nostru de livrare rapidă, vă oferim ambele. Conceptul integrat simplifică planificarea, accelerează procesele de producție și garantează livrarea de șiruri de blocuri terminale sau carcase asamblate individual și gata de instalat în cel mai scurt timp posibil.

  • Creșteți calitatea
  • Reduceți costurile
  • Sporiți flexibilitatea
  • Accelerați-vă planificarea
  • Simplificați-vă procesele
  • Respectați angajamentele de livrare

Complementaritatea perfectă

Descărcări

Consultanţă şi asistenţă

Aveți întrebări despre consultanța noastră pentru conectivitate sau doriți o ofertă individuală? Pur și simplu completați formularul de contact de mai jos. Angajații noștri vă vor contacta cât mai curând posibil.

Câmpuri obligatorii