Eisenmann AG — distribuitor de alimentare pentru generatoare de înaltă tensiune

Alimentare descentralizată și control al motorului cu o cutie de control FieldPower® specifică

Eisenmann AG — distribuitor de alimentare pentru generatoare de înaltă tensiune
null

Sistemul de separare pentru vopsirea prin pulverizare E-Scrub de la Eisenmann este lider în domeniul protecției mediului și al economisirii resurselor. Se remarcă datorită presiunii diferențiale scăzute din sistemul de ventilație. Cu E-Scrub, emisiile de particule de praf, cantitățile de deșeuri și consumul de apă sunt semnificativ mai mici decât în cazul sistemelor similare. Aceste caracteristici pozitive se datorează filtrului electrostatic al E-Scrub.

Pentru distribuția energiei Eisenmann se bazează pe sistemul de bare colectoare FieldPower® de la Weidmüller. Design-ul modular și instalarea fără erori a sistemului de bare colectoare au fost factorii decisivi în acest caz.

Apreciem nivelul ridicat de fiabilitate al sistemului de bare colectoare FieldPower® datorită cablurilor netăiate.

Martin Rügner, Eisenmann AG

null

Cerința

E-Scrub Eisenmann este apreciat de către clienții săi ca fiind un sistem de separare pentru vopsirea prin pulverizare ecologic și eficient din punct de vedere al resurselor. Comparativ cu sistemele convenționale, sistemul E-Scrub, eficient din punct de vedere energetic, are nevoie de o presiune diferențială foarte scăzută în sistemul de ventilație. Consumul de apă, emisiile de particule de praf și cantitățile de deșeuri sunt semnificativ mai mici decât în cazul altor sisteme. Baza caracteristicilor remarcabile ale E-Scrub este filtrul electrostatic. Distribuitorul de alimentare necesar pentru filtrul electrostatic trebuie să poată fi instalat rapid și fără erori și să se coordoneze cu construcția modulară a sistemului de separare.

Soluția

Generatoarele de înaltă tensiune sunt alimentate cu 400 V sau 480 V prin intermediul liniilor conectabile de pe sistemul de bare colectoare FieldPower® de la Weidmüller. Conectorii robuști plug-in asigură o întreținere convenabilă. Pentru aplicare, a trebuit să fie integrate, prin intermediul protocolului Ethernet/IP, în rețeaua de comunicații patru servo motoare și trei convertoare pentru fiecare vagon. De asemenea, au fost utilizați diferiți senzori și supape; și acestea trebuiau controlate central.

Avantajele clienților

Puteți evita zonele problematice potențiale și puteți asigura o fiabilitate puternică în funcționare, lăsând cablurile de 400 V sau 480 V netăiate la punctele de ramificare. În plus, este posibilă o asamblare rapidă și fără erori, datorită modulului de distribuție FieldPower®.

Eisenmann AG

Eisenmann AG

Eisenmann este un furnizor global de soluții industriale pentru finisarea suprafețelor, automatizarea fluxului de materiale, ingineria mediului și tehnologia proceselor termice. Compania dezvoltă și construiește instalații personalizate de fabricație, asamblare și logistică, care sunt extrem de flexibile și eficiente din punct de vedere energetic și al resurselor. Întreprinderea familială are sediul în sudul Germaniei și oferă consultanță clienților din întreaga lume de peste 60 de ani. Astăzi, Eisenmann are aproximativ 3.700 de angajați la nivel mondial și filiale în Europa, America și țările BRIC. În 2012, Eisenmann a generat venituri anuale de 640 milioane Euro.