Încărcare pentru deplasare.

„ÎNCĂRCAȚI PENTRU SCHIMBARE” este mottoul pentru e-mobility realizat de Weidmüller. Experții noștri se ocupă de întrebările care ne fac să ne mișcăm timpul: Cum arată intrarea ușoară în e-mobility? Cum putem noi, ca și comunitate, să percepem taxe ecologice și de mediu în viitor? Cum putem folosi energia disponibilă în cel mai bun mod posibil? Cum oferim proprietarilor, chiriașilor, clienților și angajaților suficiente puncte de încărcare?

Nu avem un singur răspuns la toate întrebările. Dar ca o companie de familie cu spirit de pionier și cu peste 170 de ani de experiență în inginerie electrică, suntem partenerul dvs. pentru găsirea răspunsurilor împreună.

Intersolar Europe - Luați-vă biletul gratuit!

Doriți să instalați sisteme sau încărcătoare PV mai rapid, mai sigur și mai ușor? Acest lucru este posibil cu produsul nostru! Cunoașteți soluțiile noastre pentru instalare inteligentă la Intersolar 2024.

Suntem încântați să vă oferim un bilet gratuit la târg.

Soluțiile noastre pentru e-mobility

ÎNCĂRCAȚI comunitatea

ÎNCĂRCAȚI comunitatea

Partajarea punctelor de încărcare într-o comunitate, fie că este vorba de un bloc de apartamente, de clădire de firmă sau de un hotel - nu sunt probleme cu soluțiile noastre.

ÎNCĂRCAȚI energie reutilizabilă

ÎNCĂRCAȚI energie reutilizabilă

Încărcați surplusul de energie de la sistemul PV direct în EV: realizarea ușoară de încărcare surplus PV cu AC SMART.

Expertiză în materie de ÎNCĂRCARE

Expertiză în materie de ÎNCĂRCARE

Cu un spirit de pionier și o experiență de peste 170 de ani în ingineria electrică, suntem partenerul dvs. pentru soluții de încărcare de lungă durată.

ÎNCĂRCAȚI-vă bateria

ÎNCĂRCAȚI-vă bateria

Cu aplicația AC SMART, puteți încărca mașina electrică în funcție de nevoile dvs. și fără întrerupere. Profitați la maximum de timpul de încărcare: cu soluțiile noastre, vă puteți baza pe un proces de încărcare lin, vă puteți reîncărca propria bateria și puteți porni din nou la drum rapid.

ÎNCĂRCAȚI-vă rețeaua

ÎNCĂRCAȚI-vă rețeaua

Instalare simplă și integrarea platformelor, a invertoarelor și a contoarelor bidirecționale, precum și gestionarea sarcinii pentru mai multe puncte de încărcare - în zona noastră de servicii dispunem de toată documentația necesară pentru planificatori și instalatori .

Știri și puncte esențiale

Sustenabilitate remarcabilă: Weidmüller primește evaluarea Gold de la EcoVadis

Clasament EcoVadis

Weidmüller a primit Medalia de Aur EcoVadis pentru angajamentul său față de sustenabilitate. Evaluarea actuală poziționează Weidmüller printre primele 3% din companiile evaluate de EcoVadis în industria sa, fabricarea de componente electronice și circuite imprimate.

Încărcare pentru schimbare: Încărcare surplus PV pentru un viitor sustenabil

Cu cutiile noastre de încărcare AC SMART VALUE și AC SMART ADVANCED, încărcarea surplusului PV poate fi implementată cu ușurință. Indiferent dacă este vorba de o comunicare directă între cutia de perete și invertor sau cu ajutorul unui contor bidirecțional: avem soluția potrivită pentru dvs. Cu aplicația noastră, puteți controla cu ușurință ce tip de putere doriți să încărcați în orice moment.

Repere ale e-mobility, explicate pe scurt

Repere ale e-mobility, explicate pe scurt

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Michaela Amedick (Șef Management de Produs) și Christian Deppermann (Director Dezvoltare Afaceri) oferă un privire de ansamblu asupra produselor noastre de top pentru e-mobility la Târgul de la Hannover 2023.

Vizionați acum!

Service pentru e-mobility

Întrebări frecvente: Întrebări frecvente privind infrastructura de încărcare

Răspundem la aceste întrebări și la cele adresate frecvent cu privire la infrastructura de încărcare și la cutiile de încărcare în domeniul nostru de servicii de e-mobility.

Profitați de oferta noastră completă de asistență. Oricând aveți nevoie de asistență atunci când utilizați stațiile de încărcare Weidmüller, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie aici, fie că este vorba de tutoriale video, descărcări, instrucțiuni sau asistență prin intermediul chat-ului nostru.

Descărcări

Toate informațiile privind soluțiile noastre pentru infrastructura de încărcare și e-mobilitate pot fi descărcate aici. Mai multe informații tehnice, cum ar fi actualizări firmware și instrucțiuni de configurare pot fi găsite în zona noastră de servicii și în catalogul online.

Găsiți un distribuitor

Produsele noastre pentru infrastructura de încărcare sunt vândute prin intermediul distribuitorilor specializați. Aici puteți găsi cu ușurință cel mai apropiat distribuitor, folosind căutarea după oraș sau codul poștal.

Pregătit pentru SCHIMBARE? Atunci, contactați-ne!

Abordăm împreună tranziția energetică și ne îndreptăm către dezvoltarea electromobilității. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui wallbox potrivit, doriți să implementați managementul sarcinii pentru mai multe puncte de încărcare sau doriți să încărcați mașina cu propria putere PV. Așteptăm cu interes solicitarea dvs.!

Dr.-Ing. Oliver Köster

Câmpuri obligatorii

Câmpuri obligatorii