Conectează oamenii!

Vehiculele electrice joacă un rol esențial în tranziția energetică. Dar cât de repede vor intra în uz va depinde în mod esențial de infrastructura de încărcare. Pot să-mi încarc vehiculul electric rapid și ușor acasă, la locul de muncă sau pe șosea? Cât de ușor se poate plăti pentru electricitate? Cât costă instalarea unei stații de încărcare? Acestea sunt câteva dintre întrebările care sunt importante pentru potențialii utilizatori ai vehiculelor electrice, precum și pentru proiectanții și operatorii stațiilor de încărcare. Stațiile noastre de încărcare oferă răspunsuri la aceste întrebări.

Înregistrați-vă acum! Sesiuni tehnice: Încărcarea energiei solare cu Weidmüller

Alăturați-vă seriilor noastre de webinar pentru specialiști în domeniul electricității în luna februarie 2024!

Încărcare pentru schimbare: Încărcare surplus PV pentru un viitor sustenabil

Cu cutiile noastre de încărcare AC SMART VALUE și AC SMART ADVANCED, încărcarea surplusului PV poate fi implementată cu ușurință. Indiferent dacă este vorba de o comunicare directă între cutia de perete și invertor sau cu ajutorul unui contor de energie: avem soluția potrivită pentru dvs. Cu aplicația noastră, puteți controla cu ușurință ce tip de putere doriți să încărcați în orice moment.

Și, cel mai bine, cu noua finanțare KfW 442 clienții din Germania pot asigura o subvenție pentru cutia de perete în combinație cu un sistem PV și stocarea staționară a electricității.

Repere ale e-mobility, explicate pe scurt

Repere ale e-mobility, explicate pe scurt

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Michaela Amedick (Șef Management de Produs) și Christian Deppermann (Director Dezvoltare Afaceri) oferă un privire de ansamblu asupra produselor noastre de top pentru e-mobility la Târgul de la Hannover 2023.

Vizionați acum!

Produsele noastre de top

Cabluri de încărcare în curent alternativ

Cablurile de încărcare în Modul 3 cu design ergonomic al mânerului oferă confort de încărcare de cea mai înaltă calitate. Robuste și durabile din toate punctele de vedere: carcasa este rezistentă la murdărie și la apă, la șoc, impact, frig și căldură. Disponibile în diferite lungimi, în formă dreaptă și spiralată, cu mufă tip 2 pe partea laterală a mașinii și cu capăt deschis al cablului (striat și sertizat) pentru conectare în stația de încărcare.

Cablu de încărcare cu formă dreaptă

  • Capacitate de încărcare de până la 11 kW sau 22 kW
  • Lungime cablu: 5 m, 7,5 m sau 10 m
  • Grad de protecție: IP55 (cu capac de protecție, atunci când este instalat)

Cablu de încărcare cu formă spiralată

  • Capacitate de încărcare de până la 11 kW sau 22 kW
  • Lungime cablu: 5 m
  • Grad de protecție: IP55 (cu capac de protecție, atunci când este instalat)

Cablu de încărcare cu capăt deschis

  • Capacitate de încărcare de până la 11 kW sau 22 kW
  • Lungime cablu: 5,5 m, 7,5 m (numai cablu drept: 10 m)
  • Tipul cablului: drept sau spirală
  • Grad de protecție: IP55 (cu capac de protecție, atunci când este instalat)

Localizați aici cel mai apropiat distribuitor

Găsiți ușor cel mai apropiat revânzător folosind căutarea în funcție de oraș sau de cod poștal.

Persoana dvs. de contact direct

Dr.-Ing. Oliver Köster

Câmpuri obligatorii

Câmpuri obligatorii

Service și Descărcări

Service pentru e-mobility

Profitați de oferta noastră completă de asistență pentru stațiile de încărcare Weidmüller EV. Oricând aveți nevoie de asistență atunci când utilizați stațiile de încărcare Weidmüller AC SMART, AC HOME sau AC BUSINESS, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie aici, fie că este vorba de tutoriale video, descărcări, instrucțiuni sau asistență prin intermediul chat-ului nostru.