Faceți ca utilajele dvs. să fie inteligente

Faceți ca utilajele dvs. să fie inteligente

Oferta de produse Industrial Analytics de la Weidmüller reprezintă aplicații AI orientate către aplicație care vă ajută să detectați și să clasificați anomaliile, reducând astfel în mod eficient timpii de inactivitate. Prin întreținere predictivă, puteți planifica intervalele de service într-o manieră direcționată, când și unde este necesar. În plus, puteți face predicții fiabile despre calitatea produselor dvs. (calitate predictivă), pe baza înregistrărilor continue ale datelor referitoare la senzori, condiții și procese.

Dvs. decideți dacă doriți să lucrați cu analiști de date cu experiență și să concepeți împreună soluții sau dacă doriți să utilizați instrumentul Automated Machine Learning pentru a exploata independent avantajele inteligenței artificiale.


Avantajele dvs. dintr-o privire

Local sau în cloud

Local sau în cloud

, siguranță 100% pentru datele dvs. Cu ajutorul soluțiilor noastre Industrial Analytics tip multiplatformă, puteți decide singuri cum doriți să utilizați datele. Serviciile noastre funcționează pe toate soluțiile cloud standard, cum ar fi Microsoft Azure, Amazon Web Services și IBM Cloud. Ele pot fi, de asemenea, utilizate „la fața locului" pe servere interne sau direct pe utilaj.

Partener puternic cu expertiză industrială

Partener puternic cu expertiză industrială

Datorită multor ani de experiență în domeniul construcțiilor de echipamente, vă cunoaștem perfect aplicațiile și știm că deciziile pe care le luați astăzi vă vor influența mulți ani de acum încolo. De aceea, ne-am asumat sarcina de a dezvolta soluții pe care să le putem îmbunătăți și dezvolta continuu împreună cu clienții noștri.

Soluții complete dintr-o singură sursă

Soluții complete dintr-o singură sursă

Vă vom ajuta să proiectați o infrastructură optimă de date și să selectați senzorii și componentele perfecte. Modulele noastre de analiză sunt adaptate cazurilor dvs. de utilizare pentru a adapta capacitatea de calcul și transmisia datelor în concordanță cu mediile IT existente.

Platformă IoT industrială pentru servicii bazate pe date

Vă confruntați cu provocarea de a vă extinde serviciile cu profit mare și activitățile post-vânzare pentru a vă consolida, extinde sau apăra poziția competitivă împotriva noilor jucători? O cerință importantă pentru acest lucru este interconectarea utilajelor și analiza datelor pentru a putea oferi aceste servicii.

Platforma Weidmüller Industrial IoT suportă acest lucru și oferă acces rapid și direcționat la datele utilajului pe o arhitectură software bazată pe cloud.

Avantajele dvs. speciale
 • Implementarea simplă a soluțiilor complete dintr-o singură sursă
 • Soluție personalizată pentru implementarea optimă a proceselor și serviciilor companiei
 • Protecția investițiilor datorită transparenței maxime - de exemplu, prin niveluri de servicii care pot fi solicitate în orice moment
 • O bază optimă pentru noi servicii, inclusiv Industrial Analytics

Automated machine learning: Deveniți un profesionist de unul singur

Dezvoltarea de soluții de analiză industrială necesită, de obicei, know-how-ul specific al unui analist de date. Instrumentul nostru Automated Machine Learning vă permite să utilizați modele bazate pe AI și ML independent, fără a fi nevoie de asistență externă. Acesta vă permite să generaţi modele care pot recunoaşte comportamentul normal şi eronat al utilajelor dumneavoastră, pe baza datelor proprii şi a cunoştinţelor de aplicare. Software-ul independent de platformă vă ajută să faceți acest lucru cu generarea automată a modelului și o interfață simplă de utilizator.

Avantajele dvs. speciale
 • Pe baza datelor proprii și a cunoștințelor experților
 • Fără a fi nevoie de consultanță externă sau de un analist de date
 • Generarea automată a modelelor
 • Procesul de dezvoltare a soluțiilor mai simplu și mai rapid
 • Vizualizarea datelor utilajului
 • Formarea independentă a software-ului pentru a detecta funcționarea normală și funcționarea defectuoasă a utilajului
 • Independent de platformă
 • Optimizarea continuă independentă a modelelor

Software Automated Machine Learning pentru industria constructoare de echipamente și instalații

Software Automated Machine Learning pentru industria constructoare de echipamente și instalații

Software Automated Machine Learning pentru industria constructoare de echipamente și instalații

Aflați mai multe despre software-ul nostru Automated Machine Learning, care vă permite să utilizați modele bazate pe AI și ML în mod independent, fără know-how-ul specific al unui analist de date.

Aplicaţii