Industrial Analytics

Analizați, afișați, preziceți - cu Industrial Analytics

Industrial Analytics

Optimizați disponibilitatea instalației dvs., calitatea produselor, service-ul și întreținerea

Indiferent dacă doriți să îmbunătățiți monitorizarea stării, să creșteți disponibilitatea instalației sau să asigurați calitatea produselor - puteți realiza aceste obiective prin intermediul unor servicii inteligente, bazate pe date. Metodele și instrumentele de învățare programată (ML) permit furnizarea accesului neexploatat anterior la datele mașinilor industriale, identificarea corelațiilor necunoscute și, astfel, creează valoare adăugată concretă. Pentru ca implementarea acestor servicii să fie eficientă și rentabilă, vă prezentăm soluții de la preluare de date IoT la mașină până la ML self-service fără experții dvs. în știința datelor. Utilizați potențialul datelor dvs.

Aplicații pentru Industrial Analytics

Monitorizarea stării ca bază

Pentru monitorizarea eficientă a proceselor și mașinilor

Fiecare oprire de producție neplanificată, chiar și a mașinilor individuale, generează efort suplimentar, costuri mai mari și producție mai mică. Monitorizarea stării în cele mai bune condiții, permanent și bazată pe date reprezintă o bază esențială pentru disponibilitatea maximă a mașinilor și instalațiilor.

Îmbunătățiți disponibilitatea sistemului

Acesta este modul în care monitorizarea stării generează beneficii concrete

Pe baza monitorizării continue a stării, există diferite cazuri de utilizare care contribuie la obiectivul de disponibilitate maximă a instalației. Supravegherea constantă a stării mașinii și a sistemului, recunoașterea erorilor sau anomaliilor într-un stadiu incipient, inițierea măsurilor necesare înainte de apariția unei defecțiuni.

Asigurați calitatea produselor

Derivați indicații privind calitatea produselor din datele de proces

Pe baza datelor de proces și a evaluării acestora utilizând tehnologii ML, este posibil, în multe cazuri, să se tragă concluzii cu privire la calitatea produselor fabricate. Pe baza parametrilor de proces selectați, modelele bazate pe ML pot fi recunoscute și pot fi alocate la o stare specifică de proces.

Optimizați service-ul și întreținerea

De la monitorizarea stării la întreținerea predictivă

Monitorizarea stării are ca rezultat direct posibilitatea de optimizare a service-ului și întreținerii mașinilor și instalațiilor. În viitor, service-ul și întreținerea nu vor mai fi preventive sau reactive, ci bazate pe stare și predictive, din care pot fi dezvoltate modele noi de business.

Oferta noastră

Utilizați expertiza noastră în Industrial Analytics ca un accelerator pentru planificarea dvs. Suntem partenerul dvs., cu echipă dotată cu cunoștințe vaste în IoT și Analytics, cu experiența noastră din aplicație industrială, precum și din diverse proiecte pentru clienți. De la consultanță în știința datelor și soluții de analiză personalizate la Industrial AutoML Self-Service.

Beneficiați de învățarea programată, fără competențe științifice în materie de date

Beneficiați de învățarea programată, fără competențe științifice în materie de date

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Urmăriți animarea noastră de 2 minute pentru o prezentare compactă a soluției Weidmüller Industrial AutoML, inclusiv beneficiile sale esențiale și o explicație a modului în care funcționează.

Soluțiile noastre Industrial Analytics în utilizare

Cele mai bune referințe sunt clienții mulțumiți cu soluții concrete. Aducem 35 de ani de experiență în domeniul software-ului industrial. Dezvoltăm împreună în permanență soluții inovatoare, sustenabile și utile pentru nevoile dvs. individuale. Un accent este pus pe aplicațiile bazate pe Industrial Analytics și pe învățarea automată.

Datorită competenței tehnice și metodice, a bunei cooperări și a angajamentului în demonstrarea conceptului, am reușit să identificăm rapid și ușor potențialul datelor existente. Pe baza primelor evaluări, am reușit deja să implementăm îmbunătățiri în procesul nostru.

Daniel Hanebrink, Industrial Engineering, Miele & Cie. KG

Completări perfecte

Pentru activarea soluțiilor complete holistice în aplicațiile industriale, este necesară o interacțiune reușită între hardware, software și servicii. Aceasta include, de exemplu, un portofoliu extins de produse IIoT și experiența corespunzătoare în domeniul dezvoltării aplicațiilor de software. În conformitate cu obiectivul nostru ca „facilitator de la date la valoare”, vă oferim complementaritatea perfectă.