Piețe și Industrii

Fie că este vorba de construcții navale, auto sau energie regenerabilă: le dăm posibilitatea clienților noștri să facă față propriilor provocări în cel mai bun mod posibil - cu produse inovatoare și soluții orientate spre viitor

Piețe și Industrii

Soluții inovatoare pentru toate industriile

Piețele clienților noștri reprezintă casa noastră. Fie că este vorba de industria auto, de transport, sau de segmentele energetice tradiționale și regenerabile, dezvoltăm soluții inovatoare pentru provocările clienților cu pasiune și cunoștințe vaste. Clienții noștri se bazează pe experiența noastră de zeci de ani în industriile lor. Pentru a răspunde provocărilor clienților noștri, oferim concepte de soluții inovatoare și orientate spre viitor dintr-o singură sursă urmând tendința transformării digitale.

Automatizarea mașinilor și a fabricilor

Energie

Transport

Producători de dispozitive

Proces

Klippon Engineering este renumitul partener internațional al Weidmüller Group în domeniul ingineriei proceselor. Noi combinăm peste 60 de ani de experiență în inginerie cu cunoștințele și experiența specialiștilor noștri și parteneriatele strategice din industria proceselor.
[Linkuri către site-ul web Klippon Engineering]