Stocarea energiei

Soluții și produse pentru Sisteme de stocare a energiei (ESS)

Stocarea energiei

Valoare adăugată pentru stocarea energiei regenerabile

Stocarea energiei regenerabile contribuie în mod semnificativ la utilizarea optimă a acestei surse de energie orientată spre viitor. Cu soluțiile noastre de digitalizare și conectivitate industrială, oferim valoare adăugată acestui segment. Indiferent că este vorba despre gestionarea bateriei, a energiei de rezervă, a conectivității sau a comunicațiilor Ethernet.

Contactați-ne pentru a discuta cerințele dvs. individuale.

Puncte forte pentru Stocarea energiei bateriei

Câmpuri de produse pentru ESS

Weidmüller oferă diverse produse și soluții adecvate pentru soluțiile de stocare a energiei (ESS). Descoperiți domeniul nostru de conectivitate, electronicele și soluțiile de automatizare pentru sistemul dvs. de stocare cu baterie.

Haideți să vorbim despre cerințele dumneavoastră

Căutați soluții de conectivitate industrială și digitalizare pentru aplicația dvs. de stocare a energiei? Atunci, contactați-ne pentru a discuta cerințele dvs!

Asociații

Bundesverband Energiespeicher Systeme e.V. (BVES)

Weidmüller este membră a BVES, care reprezintă interesele întreprinderilor cu obiectivul comun de a dezvolta și comercializa sisteme de stocare a energiei în domeniile hidrogenului, electricității, energiei termice și mobilității și promovează dezvoltarea și utilizarea sistemelor de stocare a energiei la nivel național și internațional.

Toate soluțiile pentru energiile reutilizabile

Weidmüller sprijină tranziția energetică în multe domenii ale rețelei energetice inteligente și ale cuplării sectoriale. Începând cu generarea de energie și continuând prin stocare și furnizare, produsele specifice aplicației sunt dezvoltate în domeniile conectivității, sistemelor electronice, automatizării și monitorizării condiției.

Persoana dvs. de contact

Aveți întrebări suplimentare despre produsele noastre pentru sisteme de stocare a energiei? Dacă da, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Vă vom răspunde plăcere la întrebările dvs. și vom găsi o soluție pentru preocupările dvs. Indiferent de conceptul cu care lucrați, Weidmüller are răspunsurile la întrebările dvs.!

Formular de contact

Formular de contact

Utilizați formularul nostru de contact pentru a trimite solicitarea dvs. de adăugare la lista de contacte. Vă vom contacta pentru a discuta despre cererea dumneavoastră.

Câmpuri obligatorii