Klippon® Automated RailAssembler

Economii de timp eficiente și procese de lucru mai eficiente prin asamblarea automată a șinelor

Klippon® Automated RailAssembler

Ansamblu șină rapid și fiabil

Klippon® Automated RailAssembler, în combinație cu software-ul Weidmüller Configurator (WMC), permite asamblarea complet automată a șinelor terminale. Utilizarea sistemului automat elimină necesitatea de a alege, aloca și poziționa terminale individuale. Prin urmare, se pot realiza economii de timp de până la 60% în timpul procesului de asamblare - și chiar mai mult atunci când se ia în considerare funcționarea fără echipaj uman de până la 7 ore.

Avantajele dvs. cu ajutorul opțiunii Klippon® Automated RailAssembler

Creșterea eficienței cu până la 60%

Creșterea eficienței cu până la 60%

Klippon® RailAssembler automat oferă un potențial considerabil de optimizare. Vă permite să realizați o asamblare cu până la 60% mai rapidă, cu o fiabilitate de planificare de 100%.

Manipulare facilă

Manipulare facilă

Abordarea inovatoare în materie de design permite o manipulare ușoară și asigură astfel creșteri semnificative ale productivității.

Calitatea prin coerența datelor

Calitatea prin coerența datelor

Evitarea asamblării incorecte datorită utilizării constante a datelor de către programele eCAD la utilizarea Weidmüller Configurator (WMC).

Obțineți un avantaj competitiv cu o tehnologie inovatoare

Cu Klippon® Automated RailAssembler, alegerea, atribuirea și poziționarea, conectarea și vizualizarea blocurilor terminale individuale este un lucru din trecut. Luând în considerare circumstanțele diferite și situația inițială, Klippon® RailAssembler automat permite economii de timp de până la 60%.

Cu Klippon® RailAssembler automat, oferim acum clienților noștri o soluție inovatoare pentru asamblarea blocurilor terminale, în conformitate cu abordarea noastră cu privire la Soluțiile la locul de muncă

Dr. Christian Dülme, șef Product Management Cabinet Building

Explorează Klippon® RailAssembler automat

Nivelul următor în ansamblul automatizat

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Klippon® Automated RailAssembler ca parte a soluțiilor la locul de muncă

Sprijinim constructorii de panouri din întreaga lume și înțelegem provocările cu care se confruntă. Prin urmare, vă oferim produse bine gândite și soluții de o calitate excelentă pentru fiecare etapă din construirea panourilor. Acesta este modul în care creăm valoare adăugată pentru dvs. și clienții dvs. Profitați de know-how-ul nostru.

Klippon® Automated RailLaser Produs inovator

Marcare rapidă de înaltă precizie

În combinație cu software-ul Weidmüller Configurator (WMC), Klippon®Automated RailLaser permite marcarea complet automată a blocurilor terminale preasamblate. Utilizarea blocurilor terminale cu marcaje deja aplicate elimină necesitatea separării, alocării și montării marcatorilor individuali. Acest lucru permite economisire de timp de până la 90% în procesele de marcare. Marcarea cu laser a blocurilor terminale satisface, de asemenea, cele mai exigente cerințe privind calitatea marcării.

Klippon® Automated RailLaser
Obțineți un avantaj competitiv cu o tehnologie inovatoare
  • Performanță maximă
  • Marcare fiabilă
  • Flexibilitate maximă
  • Gama compatibilă
  • Opțiuni universale de etichetare
  • Calitate demonstrată

Completări perfecte

Seria Klippon®Connect A

În plus față de procesul de marcare, echiparea blocurilor terminale cu elemente de marcare necesită, de asemenea, foarte mult timp. De aceea am efectuat deja această etapă pentru dvs. Folosiți elementele Weidmüller standard de marcare, care sunt echipate în prealabil cu blocurile terminale Klippon®Connect Seria A. Beneficiați de potențialul optimizat complet al Klippon®Automated RailLaser.Gama noastră Klippon®Connect A a fost concepută pentru a fi gata pentru robot. Caracteristicile speciale, cum ar fi contururile exterioare optimizate pentru prindere, asigură o manipulare sigură cu un robot.

  • Gata pentru asamblarea robotizată
  • Asamblare rapidă, fără unelte
  • Gamă largă de modele
  • Durabilitate ridicată

Descărcări