Construcții navale

Soluții complete de conectivitate care asigură o mulțime de posibilități de digitalizare

Construcții navale

Ghidarea clienților noștri în portul viitorului

Globalizarea în creștere a avut un impact asupra creșterii rapide a transportului de persoane și mărfuri între continente. Pentru a gestiona acest transport în creștere, sunt construite și date în folosință tot mai multe nave. Aceste nave necesită grade tot mai mari de automatizare și echipamente de înaltă tehnologie. Angajații cu experiență din rețeaua noastră globală de vânzări sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru a vă ajuta să vă planificați aplicațiile, chiar și la fața locului. Vom colabora cu dvs. pentru a alege cele mai bune produse pentru nevoile dvs. sau pentru a dezvolta soluții personalizate pentru aplicațiile dvs., dacă este necesar.

În calitate de partener cu experiență în sectorul construcțiilor navale, clienții pot fi siguri de:

Conexiuni sigure și rapide pentru viitor

Conexiuni sigure și rapide pentru viitor

Gamă largă de blocuri terminale cu șurub, cu arc și tehnologie de conectare PUSH IN.

Sisteme de management al energiei de 24 V DC

Sisteme de management al energiei de 24 V DC

Surse de alimentare PROtop cu comunicare, pentru monitorizarea și protejarea sistemului dvs. - fiabile și redundante.

Soluții de automatizare construite pentru cerințe viitoare

Soluții de automatizare construite pentru cerințe viitoare

Hardware de automatizare modular, instrumente inovatoare de inginerie și modele inteligente de învățare automată.

Analize industriale pentru afacerea dvs. viitoare

Analize industriale pentru afacerea dvs. viitoare

Asigurați-vă un avantaj competitiv folosind noul potențial bazat pe date pentru a adăuga valoare afacerii dvs.

Asamblare și soluții specifice clienților

Asamblare și soluții specifice clienților

Lanț de aprovizionare și producție optimizat cu configurația noastră pentru Fast Delivery Service și soluțiile specifice clienților.

Similar cu industria auto, sectorul construcțiilor navale se confruntă cu o dezvoltare perturbatoare a pieței. Având în vedere evoluțiile tehnologice rapide, un rol important joacă subiecte precum transportul autonom, sustenabilitatea, conceptele de interconectare și digitalizare sau analiza avansată a datelor.

Jarle Andre Tveit, Global Account Manager Marine

Abordarea provocărilor pieței cu inovație și pasiune

Controlul emisiilor

În 2020 va intra în vigoare regulamentul care reglementează conținutul de sulf din combustibilii utilizați în industria maritimă. Având în vedere această schimbare, companiile navale trebuie să se aștepte la o creștere a prețului combustibilului pentru nave de până la 30%. Prin urmare, dămfuirea lentă și planificarea perfectă a rutelor sunt esențiale. Se preconizează că digitalizarea va reduce costurile în alte sectoare. Planificarea rutelor este pregătită pentru reducerea conținutului de sulf?

Analiza datelor

Nu colectarea datelor reprezintă problema. Problema este investiția mică pentru analiza datelor și mai ales pentru afișarea datelor. Aceasta este o provocare din ce în ce mai mare pentru personalul mai puțin instruit de la bordul navelor. Înțelegeți datele navei dumneavoastră?

Întreținere

Întreținerea predictivă și analiza sunt tehnologii esențiale pentru a preveni timpii de nefuncționare - prin urmare, timpul de acostare în port. Obiectiv: estimați ce piese de schimb trebuie să fie la timp în port. Efectuați lucrările de întreținere sau reparații în port sau în larg?

Automatizare

În transportul maritim, nu automatizarea este provocarea cea mai mare la bordul unei nave, ci conexiunea dintre navă și cea mai mare parte a procesului de Gestionare a lanțului de aprovizionare. Nava dvs. este conectată la sistemul de management al portului?

Produse și soluții pentru provocările din industria transportului maritim

Soluții conforme standardului și durabile în timp

La Weidmüller, acordăm cea mai mare importanță siguranței și calității. Pe lângă procedurile noastre riguroase de testare internă, produsele noastre sunt aprobate de diverse societăți de clasificare, cum ar fi DnV GL, Lloyds Register, ABS, RINA Bureau Veritas și multe altele. În plus, produsele noastre îndeplinesc cerințele tuturor aprobărilor maritime importante.

Ultimele noutăți din proiectele noastre maritime

Descărcări

Mai multe întrebări?

Haideți să vorbim despre ideile dumneavoastră!

Câmpuri obligatorii

Câmpuri obligatorii