null

Tematică: Aveți succes în vânzări prin prezentarea expertizei dvs. în cel mai bun mod posibil. Noul program Distribution PRO aduce partenerii de vânzări ai Weidmüller în față și îi face și mai atractivi pentru clienții finali.

Timp de citit: 4 minute

Roger Kroon
Vicepreședinte Global Distribution Management

Conduc Global Distribution Management la Weidmüller și o echipă de experți specializați în distribuție. Împreună, am făcut din aceasta misiunea noastră de a construi parteneriate pe termen lung, reciproc avantajoase cu distribuitorii noștri și să creăm valoare reală pentru clienții noștri.

Parteneriatele profesionale dau rezultate

null

Partenerii noștri de vânzări sunt legătura principală cu clienții noștri finali. Mulți dintre aceștia se disting de concurenții lor prin performanțe excepționale și un profil clar. Procedând astfel, acestea oferă clienților lor siguranța alegerii celui mai bun furnizor. Noi, cei de la Weidmüller, le sprijinim eforturile cu produse și soluții care sunt perfect adaptate diferiților clienți, industrii și piețe. Puterea mărcii puternice Weidmüller, precum și sprijinul activ pentru vânzări, vor maximiza succesul în vânzări.

Performanța partenerilor de distribuție deosebit de dedicați este foarte valoroasă pentru noi. De aceea, am lansat recent programul pentru parteneri Distribution PRO. Aceasta se concentrează asupra profesionalismului ridicat al partenerilor noștri de distribuție și face ca competențele acestora să fie mai vizibile pentru clienții finali. Programul include o varietate de servicii pentru distribuitorii noștri. Acestea variază de la formarea produselor, asistența pentru consultarea clienților, marketing, la avantaje în comandarea și achiziționarea de bunuri. În cele ce urmează, aș dori să prezint în detaliu beneficiile certificării ca partener Weidmüller Distribution PRO.


Informare rapidă și participare

null

Când vorbim despre parteneriat, vorbim serios. Le oferim încredere partenerilor noștri Distribution PRO și împărtășim întotdeauna cu aceștia ultimele noastre informații privind evoluția pieței și a tehnologiei. În acest fel, ei pot afla despre schimbările de pe piață într-un stadiu timpuriu și se pot pregăti în mod optim. În plus, partenerii PRO primesc în mod regulat o previzualizare a inovațiilor noastre privind produsele. Cooperarea strânsă ar trebui să permită planificarea comună a obiectivelor strategice în materie de distribuție, să le impulsioneze într-un mod specific și să asigure perspective optime de succes.


Dezvoltarea și formarea competențelor generale

null

Competența este un element-cheie important pentru succesul activităților de vânzare. Numai angajații competenți pot oferi clienților consultanță, asistență și câștiguri optime. Astfel, acestea sporesc satisfacția clienților, îmbunătățesc loialitatea clienților, generează recomandări și asigură mai multe vânzări. Prin urmare, oferim angajaților partenerilor noștri Distribution PRO o varietate de programe gratuite de instruire pentru a le oferi cunoștințe compacte despre produse, soluții și servicii. Programele de formare compacte au fost elaborate de formatori experimentați ai Weidmüller. Conținutul acestora este adaptat nevoilor partenerilor noștri PRO și poate fi accesat gratuit de toți angajații în orice moment, prin intermediul contului lor de afaceri.

În plus față de cursurile de instruire, angajaților partenerilor noștri PRO li se oferă acces la cele mai bune servicii online și offline din domeniu. Acestea includ posibilitatea de a consulta experții noștri Weidmüller. Aceștia oferă asistență activă pentru consilierea clienților, dezvoltarea de soluții personalizate și sprijinirea personalului de vânzări. Datorită acestui sprijin, partenerii noștri PRO pot îndeplini în mod optim cerințele în continuă schimbare ale piețelor, industriilor și clienților finali. Ei pot dobândi cunoștințe aprofundate și, astfel, pot învăța să vândă și mai bine.


Suport activ pentru vânzări

Dacă doriți să vă afirmați pe piață, aveți nevoie de caracteristici diferențiate clare, valoare adăugată recunoscută și comunicare eficientă. Certificarea ca partener de distribuție Weidmüller PRO este deosebit de potrivită în acest sens. Certificarea evidențiază distribuitorul din mulțime și oferă utilizatorilor finali siguranța alegerii unui partener competent, eficient și fiabil. Pentru a permite partenerilor noștri să exploateze întregul potențial de certificare pentru comercializarea lor, Weidmüller oferă un pachet cuprinzător de resurse și măsuri pentru publicitatea online și offline.


Toți partenerii Weidmüller Distribution PRO primesc o marcă specială pentru ca upgrade-ul lor să fie vizibil. Weidmüller utilizează această marcă pentru a promova distribuitorii certificați ca parteneri preferați. Distribuitorii certificați o pot utiliza pentru propria publicitate - atât online, cât și offline. Pentru a spori vizibilitatea pentru clienții finali, partenerii PRO au, de asemenea, acces la diverse canale Weidmüller pentru publicitate și promoții proprii. Printre acestea se numără, de exemplu, campaniile online Weidmüller și campaniile publicitare comune. Pentru a optimiza și mai mult prezența în publicitate a partenerilor lor, Weidmüller le furnizează, de asemenea, materiale gratuite pentru tipărire și publicitate online.


Calificarea pentru înregistrare

null

Pentru a oferi o diferențiere reală, accesul la programul pentru parteneri Distribution PRO este rezervat numai pentru distribuitorii selectați. Distribuitorii cu activitate puternică și performanță bună sunt contactați direct de noi și invitați să participe la program. Selecția se bazează pe diferite criterii, cum ar fi competența, disponibilitatea, fiabilitatea și multe altele. Persoanele care se califică pentru participarea la program sunt enumerate ca parteneri certificați pentru distribuție PRO și au acces la toate beneficiile programului. Informații suplimentare despre programul Distribution PRO sunt disponibile la adresa: aici


Complementaritate perfectă

Mai multe informații despre distribuție