Soluții fiabile și viabile pentru industria prelucrătoare

Soluții fiabile și viabile pentru industria prelucrătoare

De peste 60 de ani în industria prelucrătoare, numele Weidmüller, împreună cu brandul nostru, Klippon®, a fost sinonim cu angajamentul de a garanta clienților cel mai înalt nivel de competență, expertiză, calitate, servicii și fiabilitate. Ne străduim să fim lider de piață în oferirea de soluții de conectivitate, comunicare și digitalizare pentru interfața dintre zonele sigure și periculoase, cu semnale continue neîntrerupte, precum și limitarea energiei pentru protecția împotriva riscurile de explozii.

În calitate de partener de încredere pentru industria de petrol și gaze, clienții noștri pot fi siguri de:

Competență

Competență

Cunoștințe de neegalat în furnizarea de soluții personalizate pentru zone periculoase.

Automatizare

Automatizare

Asigurarea transmisiei de energie electrică, semnal și date pentru disponibilitatea și eficiența maximă a instalației în sistem.

Digitalizare

Digitalizare

De la procesarea datelor până la servicii inteligente bazate pe date pentru zone delimitate și nelimitate.

Siguranță

Siguranță

Soluții complete de certificare, cum ar fi acoperirea G3, SIL3, Atex, UL&CSA, IECEx și GOST.

Calitate

Calitate

Platforme universale de conversie pentru soluții de migrare DCS perimate pentru amplificarea semnalului, triere și distribuție.

Soluții

Soluții

De la monitorizarea fiabilă și sigură la fața locului, diagnosticarea de la distanță și locală până la securizarea rețelelor în cloud.

Odată cu cererea globală în creștere, prețurile extrem de fluctuante și reglementările de mediu din ce în ce mai stricte, industria petrolului și gazelor se confruntă cu trei provocări principale: reducerea costurilor, optimizarea performanței structurilor sale industriale de bază și îmbunătățirea impactului acestora asupra mediului.

Stuart Bell, Vicepreședinte Global Sales Project Management

Abordarea provocărilor pieței cu inovație și pasiune

Upstream

Upstream

Upstream

Oferim soluții specifice aplicațiilor pentru instalațiile de producție onshore, cu accent pe siguranța proceselor. Atât prin dezvoltarea proceselor de producție sigure și eficiente, cât și prin asigurarea monitorizării fiabile a proceselor și transmiterea securizată a datelor, soluțiile noastre oferă cel mai înalt nivel de automatizare pentru orice instalație de producție.

Midstream

Midstream

Midstream

Soluțiile de monitorizare sunt vitale pentru ca procesele de producție pentru segmentul midstream (transport, depozitare și compactare a țițeiului și gazelor naturale) să se deruleze fluent și eficient. Prin urmare, comunicarea fiabilă și tehnologia wireless sunt esențiale pentru monitorizarea și accesarea instalațiilor de la distanță. Ne sprijinim clienții oferind soluții de monitorizare fiabile și sigure, incluzând măsurarea nivelului de umplere, protecție la preaplin și teste de utilizare.

Downstream

Downstream

Downstream

Aplicațiile downstream necesită procese complexe pentru o execuție fiabilă. Weidmüller oferă carcase specifice aplicației cu protecție împotriva exploziei, pentru a se asigura că toate procesele și componentele funcționează în siguranță și fiabil pe tot parcursul procesului din downstream.

Offshore

Offshore

Offshore

Instalațiile offshore se confruntă adesea cu condiții extreme de mediu. Instalațiile mari și extrem de complexe trebuie să funcționeze în mod fiabil și economic în medii dure. Pentru a răspunde acestor cerințe, oferim produse hardware și software fiabile, precum și soluții de monitorizare, astfel încât procesele de producție să se desfășoare continuu.

Transport

Transport

Transport

Datorită complexității și naturii transportului de combustibili, este important să avem soluții automatizate și digitalizate care să garanteze performanțe superioare în sistemele și dispozitivele de monitorizare care să îndeplinească cele mai înalte standarde din industrie.

Depozitare

Depozitare

Depozitare

Parcurile de stocare reprezintă o colecție de bazine în care se depozitează țiței și produse petroliere. Datorită numărului și dimensiunii rezervoarelor, precum și a zonei de acoperire geografică, este esențial să existe soluții fiabile de monitorizare pentru manometre, niveluri, supape, precum și deversoare robuste și fiabile.

Produse de top pentru petrol și gaze

PROtop - sursa de alimentare de ultimă generație

Superioară, viabilă și sustenabilă: Sursa de alimentare de ultimă generație pentru cele mai înalte cerințe ale Industriei 4.0

O alimentare permanentă în orice mediu: Instalațiile care funcționează 24/7 necesită o sursă de alimentare deosebit de fiabilă, care poate rezista la condiții dure de mediu. Prin urmare, monitorizarea stării pentru întreținerea preventivă punctuală devine din ce în ce mai importantă. PROtop combină eficiența maximă și carcasele compacte cu durabilitatea ridicată și conexiunea paralelă directă fără module diodă.

Acest lucru reduce costurile și creează spațiu în tabloul de comandă. Datorită tehnologiei puternice DCL, chiar și sarcinile dificile - motoarele, de exemplu - sunt operate fără probleme, în timp ce disjunctoarele sunt declanșate în mod fiabil. Această capacitatea de comunicare excepțională permite monitorizarea permanentă a stării și integrarea completă cu sistemele de control.

PROtop - sursa de alimentare de ultimă generație
Avantajele dvs. speciale
  • Declanșarea fiabilă a disjunctoarelor datorită DCL
  • Rezerve mari de energie pentru pornirea motorului puternic datorită DCL
  • Eficiență maximă și durată de viață foarte lungă
  • Design extrem de compact
  • MOSFET-uri cu garnituri inelare integrate pentru redundanță sau conexiune paralelă
  • Rezistente în timp datorită modulelor de comunicare opționale

Carcase Klippon® Protect

Carcase Klippon® Protect

Carcase Klippon® Protect

Controlul în condiții de siguranță a proceselor desfășurate în medii periculoase

Carcasele îndeplinesc o funcție importantă de protecție și își dovedesc utilitatea în fiecare zi, chiar și în cele mai dificile condiții. Toate industriile au propriile cerințe specifice în ceea ce privește tehnologia carcasei - de la construcția de mașini la transport, tehnologie energetică și industria prelucrătoare. În același timp, carcasele trebuie să îndeplinească cerințele stricte în ceea ce privește certificările internaționale necesare.

Oferim carcase certificate pentru o protecție garantată. Carcasa noastră Klippon® Protect are toate certificările necesare pentru utilizarea în zonele industriale și cu risc de explozie. De asemenea, este suficient de flexibilă pentru a permite adaptarea perfectă la cerințele dumneavoastră. Serviciile individuale completează gama noastră pentru a vă oferi asistență optimizată în procesele dvs.

Mai multe produse pentru Petrol și Gaze

Ultimele noutăți din Petrol și Gaze

Descărcări

Persoana dvs. de contact Klippon Engineering

Aveți întrebări?

Haideți să vorbim despre ideile dumneavoastră

Câmpuri obligatorii

Câmpuri obligatorii