Putere tradițională

În mixurile energetice viitoare, generarea tradițională de energie va rămâne o sursă importantă de energie. Oferim produse și soluții pentru a sprijini generarea de energie eficientă și sigură.

Putere tradițională

Exploatați centrala electrică eficient, ușor și în condiții de siguranță

Producția de energie tradițională, de la gaze și cărbune la centralele nucleare va rămâne un element important în mixul energetic viitor. Ne ajutăm clienții să garanteze o funcționare sigură și fiabilă și o disponibilitate ridicată. Cu soluții de conectivitate pentru toate aplicațiile relevante de la sisteme de sortare, condiționare a semnalului, instrumentație și control, până la aparataje electrice de conexiuni și sisteme HVAC. Furnizând produsele potrivite pentru aplicații industriale, precum și medii dure, zone periculoase și aplicații legate de siguranță. Inclusiv certificările și aprobările specifice pieței.

În calitate de partener cu experiență în Energia tradițională, clienții pot fi siguri de:

Ani de experiență

Ani de experiență

Cu peste 50 de ani de experiență în industrie în producția de energie electrică. Livrând produse și soluții care vă îndeplinesc așteptările în ceea ce privește funcționalitatea și fiabilitatea.

Portofoliu larg

Portofoliu larg

De la conectivitate industrială la automatizare și soluții digitale. Oferind o gamă largă de produse, de la componente individuale la soluții de asamblare personalizate.

Certificări și aprobări

Certificări și aprobări

Acoperind nevoile regionale și specifice aplicațiilor. Pentru medii dure, zone periculoase și aplicații legate de siguranță. Sprijinit de laboratorul nostru acreditat.

Schimbările dramatice de pe piețele globale de energie vor continua. Odată cu trecerea de la energia tradițională la cea regenerabilă. Odată cu trecerea de la producția, transportul și distribuția energiei electrice centralizate la cele descentralizate. Producția de energie tradițională trebuie să-și asigure ponderea corespunzătoare din mixul energetic.

Dr. Ing. Rolf Sohrmann, vicepreședinte Global Segment Management Traditional Power

Abordarea provocărilor pieței cu inovație și pasiune

Centrale electrice pe gaz și cărbune

Centralele electrice pe gaz și cărbune reprezintă baza producției noastre de energie electrică, fiind necesară asigurarea unei alimentări fiabile a rețelelor electrice. Componentele noastre vă ajută să exploatați centrala electrică ușor și în siguranță. Permit funcționarea fiabilă a turbinelor, generatoarelor și transformatoarelor. Aceasta include transmiterea sigură a semnalelor la nivel de teren și conectarea eficientă la sistemele de control.

Turbine cu abur și gaz

Turbinele moderne cu abur și gaz sunt proiectate special pentru aplicațiile specifice ale clienților finali. De la turbine cu fiabilitate ridicată pentru aplicații cu un singur ciclu, până la soluții de înaltă eficiență, rentabile cu ciclu combinat. Oferim clienților noștri un portofoliu complet de produse și soluții. Potrivit pentru turbine pentru sarcini mari și pentru turbine cu gaz industriale, precum și pentru turbine cu abur utilitare și industriale.

Produse de top pentru Energia tradițională

Carcase din oțel Klippon®

Vă așteptați la o protecție fiabilă a componentelor dvs.
Puteți avea încredere în carcasele noastre

Carcasele noastre Klippon® vă oferă cea mai mare protecție la cerințele dumneavoastră pentru aplicații și soluții de sistem. Carcasele noastre au fost întotdeauna sinonime cu competența și calitatea, în special dacă sunt utilizate în soluții specifice pentru clienți pentru aplicații industriale standard sau pentru aplicații în medii dure sau atmosfere explozive.

Sigure, robuste și fiabile. Concepute pentru a proteja componentele instalate împotriva celor mai dificile elemente interioare și exterioare. Weidmüller îndeplinește cerințele dumneavoastră cu gama noastră largă de carcase. Potrivite pentru diferite zone industriale:

  • Industria energetică și sectorul serviciilor publice
  • Industria de petrol și gaze și industria petrochimică
  • Zone periculoase
  • Industria de proces
  • Utilaje

Mai multe produse pentru Energia tradițională

Conectori industriali RockStar®

  • În afara tabloului de comandă, lumea conectorilor este mai dură. Aici sunt necesare tipuri dure care sunt imune atât la influențele industriale sau climatice extreme, cât și la interferențele electromagnetice: conectorii RockStar® originali, care gestionează întreaga gamă de energie, semnal și transmisie de date cu performanță și putere absolută. Bine ați venit în familia RockStar® de conectori industriali.

Surse de alimentare

Conceptul nostru de sursă de alimentare modulară vă ajută să îndepliniți toate cerințele. Sursele de alimentare în comutație redundante, sursele de alimentare neîntreruptibile, modulele de capacitate și gama noastră largă de module de extensie cresc fiabilitatea sistemelor noastre și previn opririle din funcționare costisitoare. De la sursa de alimentare PROeco deosebit de economică și puternica PROmax, până la sursa noastră de alimentare PROtop de înaltă performanță, furnizăm întotdeauna sursa de alimentare potrivită.

Calitate înaltă fără compromisuri

Aveți nevoie de calitate, performanță și siguranță

În laboratorul nostru acreditat, verificăm care componente, materiale și sisteme sunt cele mai potrivite pentru aplicația dumneavoastră. Ori de câte ori este necesar, putem oferi clienților noștri consultanță de specialitate în ceea ce privește planificarea și implementarea testelor de calificare nucleară, în conformitate cu standardele aplicabile, cum ar fi IEEE, KTA etc.

Laboratorul nostru este certificat în conformitate cu standardul internațional DIN EN ISO IEC 17025, care confirmă competența și independența sa de a testa produsele și de a genera rapoarte de testare în conformitate cu standardele. Laboratorul nostru activează ca birou internațional de licențiere în cadrul activităților sale.

Pentru a afla mai multe despre laboratorul nostru și despre procedurile de testare certificate și acreditate, descărcați broșura sau contactați-ne.

Descărcări

Aveți întrebări?

Haideți să vorbim despre ideile dumneavoastră

Dr.-Ing. Rolf Sohrmann

Câmpuri obligatorii

Câmpuri obligatorii