Transmisie și Distribuţie

Cunoștințele și experiența sunt cele mai bune atuuri ale noastre. Portofoliul nostru acoperă o gamă largă de aplicații: de la soluții de conectivitate care asigură cel mai bun compromis între siguranță și flexibilitate, până la componente electronice remarcabile și analize pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Transmisie și Distribuţie

Contribuind la rețele inteligente cu componente de înaltă clasă

Contribuind la rețele inteligente cu componente de înaltă clasă

La Weidmüller, știm că serviciile publice de furnizare a energiei electrice se confruntă cu multe provocări în prezent. Tranziția energetică este un obiectiv comun în întreaga lume, iar rețelele electrice joacă un rol important în obiectivele de decarbonizare pe care majoritatea guvernelor le au. Integrarea regenerabilă, producția distribuită, autoconsumul, vehiculele electrice etc. vor fi posibile numai dacă rețelele electrice devin rețele inteligente. Rețelele inteligente sunt posibile numai prin digitalizare, comunicare, securitate cibernetică și analiză. Portofoliul Weidmüller oferă produse de înaltă clasă (de la conectori „inteligenți” la Industrial Analytics) pentru a permite serviciilor publice de furnizare a energiei electrice să treacă la rețele inteligente, menținându-și cerințele extrem de ridicate de fiabilitate și disponibilitate.

În calitate de partener de încredere pentru transmisie și distribuție, clienții noștri pot fi siguri de:

Siguranța personalului de întreținere

Siguranța personalului de întreținere

Conexiunile dintre echipamentele de protecție și contorizare la transformatoarele de curent pot provoca incidente care prezintă riscuri pentru siguranța echipamentelor și a personalului. Scopul nostru este de a asigura siguranța componentelor (conceptul comutatorului tip make-before-break), evitând erorile umane în aceste conexiuni critice.

Produse electronice fiabile pentru medii dure

Produse electronice fiabile pentru medii dure

Oferim o gamă largă de produse care îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale serviciilor publice de furnizare a energiei electrice: comutatoare Ethernet IEC 61850, analizoare de calitate clasa A conform IEC 61000-4-30, sau familia de surse de alimentare (inclusiv UPS) care este utilizată de furnizorii internaționali în soluțiile lor pentru automatizarea substațiilor secundare etc.

Analize industriale pentru servicii cu valoare adăugată mai mare

Analize industriale pentru servicii cu valoare adăugată mai mare

Contorizarea inteligentă și rețelele inteligente permit serviciilor publice de furnizare a energiei electrice să aibă o cantitate uriașă de informații despre rețelele lor. Utilizarea analizelor le poate aduce multe îmbunătățiri în ceea ce privește fiabilitatea rețelei, calitatea energiei, reduceri de costuri, siguranța etc.

Modernizarea și digitalizarea rețelelor electrice reprezintă un pas esențial pentru atingerea obiectivelor de decarbonizare ale societății noastre. Se apropie tranziția energetică, iar rețelele T&D se confruntă cu provocări majore care necesită soluții inteligente. La Weidmüller, suntem gata să contribuim la aceste soluții cu o gamă largă de diferite produse. Să ne conectăm!

Pedro Cotoner, Global Segment Manager Transmisie și Distribuție

Abordarea provocărilor pieței cu inovație și pasiune

Contorizare inteligentă

Contorizare inteligentă

Contorizare inteligentă

În cadrul serviciilor publice de furnizare a energiei electrice, contoarele electrice tradiționale sunt înlocuite progresiv cu contoare electronice inteligente, iar la Weidmüller am dezvoltat multe ansambluri diferite de șine DIN personalizate pentru a înlocui și verifica cu ușurință contorul asigurând siguranța personalului și a echipamentelor. Avem, de asemenea, o gamă completă de dispozitive de protecție la supratensiune (tip I și II) care sunt utilizate pe scară largă pentru a proteja aceste contoare electronice nou instalate.

Automatizarea distribuției

Automatizarea distribuției

Automatizarea distribuției

Automatizarea distribuției este unul dintre pașii esențiali pe care trebuie să-i facă serviciile publice de furnizare a energiei electrice către rețelele inteligente. Monitorizarea și automatizarea substațiilor secundare necesită produse fiabile și compacte, iar portofoliul Weidmüller include câteva dintre elementele cheie necesare pentru substațiile secundare „inteligente”. Putem furniza sistemul de rezervă al sursei de alimentare, dispozitivele de comunicații LAN/WAN, protecția la supratensiune, precum și componentele necesare pentru conectivitatea internă.

Panouri de substații și aparataje electrice de conexiuni MV

Panouri de substații și aparataje electrice de conexiuni MV

Panouri de substații și aparataje electrice de conexiuni MV

Sistemul de protecție și control al unei substații necesită mii de conexiuni critice cu echipamentul principal. Gama completă de reglete de borne modulare și marcatori de la Weidmüller oferă cele mai bune alternative pentru conectarea în mod sigur și fiabil a diferitelor tipuri de semnale. Portofoliul nostru include, de asemenea, o familie completă de relee de semnalizare, astfel încât să putem furniza setul complet de accesorii necesare în tablourile de comandă ale substațiilor.

Managementul energiei

Managementul energiei

Managementul energiei

De la contorul de energie pentru măsurarea consumului de energie în panourile substațiilor și aparatajele electrice de conexiuni MV la analizorul de energie Clasa A conform IEC 61000-4-30 pentru măsurarea calității energiei la granițele rețelei electrice: La Weidmüller, avem soluții de management al energiei, care includ nu numai principalele dispozitive de teren (contoare de energie și analizoare), ci și transformatoare de curent, bobine Rogowski, software de management și analiză.

Produse și soluții pentru Transmisie & Distribuție

Gama TTB Klippon® Connect pentru cablajul transformatorului de instrumente

Produse inovative!

Simplu. Rapid. În siguranță.

În substațiile electrice sunt esențiale conexiunile dintre dispozitivele de protecție, de control și de măsurare cu transformatoarele de instrumente, deoarece sunt legate de siguranța personalului și a dispozitivelor. Noua gamă TTB de blocuri terminale de transformatoare Klippon Connect oferă răspunsul perfect pentru aceste conexiuni, asigurând simplitatea oricărui circuit de conectare și siguranța persoanelor și a activelor.

  • Mecanism de scurtcircuit forțat pentru manipularea în condiții de siguranță 100% (înainte de întrerupere)
  • Mecanism unic de levier care oferă fiabilitate maximă de contact și vizibilitate optimă pentru operator
  • Componente captive (accesorii) pentru a spori fiabilitatea lucrărilor de instalare și de întreținere
  • Canal de conectare dedicat înainte și după deconectarea contactului pentru flexibilitate maximă

Energy Analyser EA 750: rezultate fiabile, repetabile și comparabile

Dispozitivele din clasa A conform standardului EN61000-4-30 garantează o măsurare fiabilă, repetabilă și comparabilă a parametrilor de calitate a energiei enumerați în standardul EN50160. EA 750 este cea mai bună opțiune pentru serviciile publice de furnizare a energiei electrice pentru a monitoriza calitatea rețelei cu scopul de a îndeplini cerințele de reglementare, de a obține informații valoroase în scopuri interne, de a monitoriza calitatea energiei generate de terți și de a răspunde reclamațiilor venite din partea clienților.

  • Îndepliniți cerințele de reglementare
  • Obțineți informații valoroase în scopuri interne
  • Fiți capabili să răspundeți reclamaților venite din partea clienților
  • Monitorizați calitatea energiei din centralele conectate la rețea

Conexiuni sigure în ceea ce privește protecția și contorizarea

Conexiuni sigure în ceea ce privește protecția și contorizarea

Conexiuni sigure în ceea ce privește protecția și contorizarea

Produse fiabile, cu cel mai bun compromis între siguranță și flexibilitate

Ansamblurile noastre de șine DIN pentru dispozitivele de măsurare pot fi personalizate în funcție de orice cerințe specifice și permit înlocuirea sau verificarea cu ușurință a fiecărui contor, asigurând siguranța necesară pentru personalul însărcinat cu exploatarea. Mai mult, avem produse specifice pentru a evita orice risc în conexiunile critice ale echipamentelor electronice cu transformatoarele de curent (CT).

Aceste produse scurtcircuitează automat partea CT înainte de deschiderea conexiunii, asigurând siguranța totală în timpul lucrărilor de întreținere.

Ultimele noutăți de la Transmisie & Distribuție

Conținut de tip Hub pentru Transmisie și Distribuție

Aveți întrebări?

Haideți să vorbim despre ideile dumneavoastră

Câmpuri obligatorii

Câmpuri obligatorii