Power-to-X

Activați puterea Noii Energii

Power-to-X

Expertiza noastră pentru următoarea generație de energie electrică

Expertiza noastră pentru următoarea generație de energie electrică

Utilizarea combustibililor fosili va înceta și trebuie să înceteze pentru a proteja habitatul nostru natural pentru viitor. Prin experiența noastră vastă în ceea ce privește conectarea de proces tradițională, protecția și controlul plantelor, împreună cu implicarea noastră puternică în industria fotovoltaică și eoliană, suntem partenerul ideal care să susțină această schimbare.

Având cunoștințe de specialitate privind produsele, sistemele și soluțiile, precum și spiritul nostru avangardist, scopul nostru este acela de a vă facilita calea spre IoT industrial - Fie că este vorba de Power-to-Hydrogen, Power-to-Heat sau Power-to-X.

Perspectiva energetică nouă pentru Germania

100 %

Reducerea minimă a emisiilor totale

De la obiectivele climatice pentru 2030

1 TWh

Cererea preconizată de energie electrică

Pentru 2030

1 %

Ponderea minimă a energiei regenerabile în energia electrică

De la obiectivele climatice pentru 2030

0 MW

Extinderea obligatorie a energiei eoliene pe an

Atingerea obiectivelor climatice pentru 2030

Sursă: Ministerul Federal pentru Mediu, Conservarea Naturii și Siguranță Nucleară 2019; Energiewirtschaftliches Institut an der Universität zu Köln gGmbH (EWI)/Handelsblatt 2020

Conceptul P2X

Power-to-X descrie conversia energiilor regenerabile în hidrogen și combustibili sintetici pe bază de hidrogen și materiale de bază. În combinație cu rețelele energetice inteligente, aceasta permite utilizarea energiilor regenerabile, cum ar fi energia solară și eoliană, chiar dacă acestea nu sunt disponibile. În plus, tehnologia permite, de asemenea, utilizarea în sectoarele de transport, cum ar fi aviația și transportul maritim pe distanțe lungi, unde nu se preconizează că utilizarea directă a energiei electrice va fi posibilă în viitor.

Prin urmare, Power-to-X este considerată o tehnologie-cheie pe calea tranziției energetice pe termen mediu și lung.

Soluțiile noastre cu valoare adăugată pentru Power-to-X

Întreținere predictivă pentru electroliză și pile de combustie

Industrial Analytics

Oferta de produse Industrial Analytics de la Weidmüller reprezintă aplicații customizate AI orientate către aplicație care vă ajută să detectați și să clasificați anomaliile, reducând astfel în mod eficient timpii de inactivitate. Prin mentenanța predictivă, puteți planifica intervalele de service într-o manieră organizată, când și unde este necesar. În plus, puteți face previziuni fiabile în ceea ce privește calitatea produselor dvs. (calitate predictivă), pe baza înregistrărilor fără sincope ale datelor senzorilor, stării și proceselor. Decideți dacă doriți să lucrați cu oamenii noștri de știință experimentați în domeniul datelor și să proiectați în comun soluții sau dacă doriți să utilizați Instrumentul de învățare automată a mașinilor pentru a exploata în mod independent avantajele inteligenței artificiale.

Întreținere predictivă pentru electroliză și pile de combustie
Avantajele dvs. speciale
  • Local sau în cloud - asigurăm siguranța 100% a datelor dvs. Cu ajutorul soluțiilor noastre Industrial Analytics tip multiplatformă, puteți decide singuri cum doriți să utilizați datele. Serviciile noastre funcționează pe toate soluțiile cloud standard, cum ar fi Microsoft Azure, Amazon Web Services și IBM Cloud. Ele pot fi, de asemenea, utilizate „la fața locului” pe servere interne sau direct pe utilaj.
  • Soluții complete de la o singură sursă - Vă vom ajuta să proiectați o infrastructură optimă de date și să selectați senzorii și componentele perfecte. Modulele noastre de analiză sunt adaptate cazurilor dvs. de utilizare pentru a adapta capacitatea de calcul și transmisia datelor în concordanță cu mediile IT existente.

Stații de control și de funcționare descentralizate

Soluții IoT industrial - „De la date la valoare“

Portofoliul nostru cuprinzător și de ultimă generație IIoT se aplică atât pentru aplicațiile greenfield, cât și pentru cele brownfield. Oferim componente și soluții de la achiziționarea datelor, prelucrarea prealabilă a datelor, comunicarea datelor și analiza datelor. Un lucru este clar: IoT industrial nu este un scop în sine. Valoarea adăugată este exploatată în cazul de utilizare specific, indiferent dacă aceasta crește eficiența energetică sau utilizează tehnicieni de service mai eficient datorită întreținerii la distanță. Și nu în ultimul rând, permitem clienților noștri să dezvolte noi modele de afaceri prin utilizarea inteligenței artificiale. Să concepem IoT industrial într-un mod ușor și eficient împreună, folosind experiența și expertiza noastră din aplicații EX și centrale regenerabile.

Stații de control și de funcționare descentralizate
Avantajele dvs. speciale
  • Ușor - Indiferent dacă este vorba de o modernizare ușoară și rapidă cu soluțiile IoT, de inginerie deschisă și bazată pe web sau de construirea de modele de învățare automată fără abilități de știință a datelor - descoperiți calea ușoară către IoT industrial.
  • End to End - De la „date la valoare“: cu portofoliul nostru IoT industrial cuprinzător și de ultimă generație, permitem clienților noștri să treacă de la senzor la cloud și nu numai: achiziția datelor, preprocesarea datelor și comunicarea datelor formează infrastructura pe care se bazează analiza datelor.

Stații de control la distanță

Fast Delivery Service - module funcționale asamblate individual

Prin Fast Delivery Service, WMC vă oferă posibilitatea de a vă configura șina cu blocuri terminale sau cutii de conexiuni și de a obține o ofertă automată cu promisiunea de livrare pentru configurația individuală.

Stații de control la distanță
Avantajele dvs. speciale
  • Sporirea calității - Clienții dvs. solicită fiabilitate maximă cu întreținere minimă. Cu Fast Delivery, primiți șiruri de blocuri terminale asamblate individual, gata de instalat și cutii de conexiuni goale sau neasamblate în cel mai scurt timp posibil. În acest fel, evitați erorile de asamblare și creșteți fiabilitatea produselor dvs. Un pas decisiv către o calitate superioară.
  • Reducerea costurilor dvs. - Fabricile dumneavoastră devin din ce în ce mai specifice și mai complexe. Prin urmare, trebuie să stocați multe componente solicitate necesare în depozitul dvs. Cu Fast Delivery (livrare rapidă), primiți produse complet asamblate individual și puteți reduce în mod semnificativ costurile de achiziție și de stocare.

Soluții proiectate adaptate cerințelor dvs. de certificare:

Soluții proiectate adaptate cerințelor dvs. de certificare:

Descărcări

Asistență și Contact

Câmpuri obligatorii

Câmpuri obligatorii