Creșteți eficiența procesului de fabricație cu până la 80%

Conform studiului „Panel Building 4.0” realizat de Institutul pentru automatizarea de mașini-unelte și fabrici de producție al Universității din Stuttgart la construcția clasică de panouri, 72% din timpul de lucru în faza de instalare este necesar pentru cablare și asamblare mecanică.

Wire Processing Center (WPC) Weidmüller abordează tocmai aceste probleme. Asamblarea semi-automată a cablurilor, controlată de software, accelerează procesele de producție considerabil și, în același timp, asigură cele mai înalte standarde de calitate.

Avantajele pe scurt

Economie de timp

Economie de timp

Utilizarea mașinilor automate reduce timpii de procesare și, astfel, contribuie la o creștere generală a eficienței procesului de fabricație.

Flexibilitate ridicată

Flexibilitate ridicată

În operarea sistemului, componentele individuale ale WPC pot fi eliminate din secvența de proces sau pot fi utilizate cu funcțiile lor individuale în regim autonom.

Calitate excelentă

Calitate excelentă

Înaltă calitate constantă datorită utilizării mașinilor semi-automate.

Extensii modulare pentru Centrul de procesare a sârmei (WPC)

Integrarea mai multor mașini

În funcție de aplicație, pot fi selectate diferite mașini și imprimante în WPC - de exemplu, una sau mai multe CUTFIX PRO, CUTFIX PRO FEEDER, CRIMPFIX R VARIO, CA 100 DUO sau THM MultiMark.

Procesarea fluxului dintr-o singură etapă pe bază de software

Software-ul WPC îndrumă utilizatorul în siguranță pe parcursul procesului de finisare. Software-ul controlează toate dispozitivele conectate și vizualizează toate etapele procesului.

Vagon de alimentare cablu

Vagonul mobil de alimentare cu cablu este complementul ideal pentru WPC și transportă în siguranță până la 12 conductori diferiți la mașina de tăiat.

Modul de grupare pentru conductori finiți

Modulul de grupare compact oferă lucrătorului opțiunea de a grupa cu ușurință conductorii finiți într-o anumită ordine pentru etapa de cablare ulterioară.

Weidmüller primește Premiul Cabinet Building Innovation (Inovație în construcția de panouri)

Un juriu de experți premiază Wire Processing Center - WPC (Centrul de procesare a sârmei Weidmüller)

Anul acesta, Weidmüller a primit premiul de două ori. Împreună cu Zoller & Fröhlich, Weidmüller a primit un premiu pentru Centrul său de prelucrare a sârmei (WPC), care este utilizat pentru asamblarea și marcarea semiautomată a cablurilor. Cele mai îndelungate activități în construcția de panouri sunt încă asamblarea cablurilor, cablarea și marcarea. Centrul de prelucrare a sârmei Weidmüller (Weidmüller Wire Processing Centre - WPC) oferă o soluție ideală pentru semiautomatizare și crește eficiența asamblării cablurilor cu până la 80%. WPC constă dintr-o mașină automată de tăiat, o mașină automată de dezizolare și de sertizare și o imprimantă cu transfer termic.

Compararea soluțiilor de asamblare a cablurilor

Piața oferă constructorilor de panouri o gamă largă de soluții pentru asamblarea cablurilor, de la manuale la complet automatizate. Participanții la studiul „Panel building 4.0” pot observa cel mai mare potențial de îmbunătățire și economisire în faza de instalare în soluțiile destinate standardizării și preasamblării cablurilor.

Wire Processing Center Weidmüller bifează toate aceste căsuțe și chiar mai mult. Pentru o investiție medie, constructorii de panouri au primit o soluție semi-automată cu un concept modular. Aceasta poate fi ușor integrată în procesele de producție existente, oferind în același timp o flexibilitate maximă. În plus, constructorii de panouri profită de economiile de timp și costuri, având rezultate excelente în ceea ce privește calitatea.

Centru de procesare a cablurilor

Ansamblul flexibil, cu o mare varietate de aplicații posibile pentru utilizare

Wire Processing Center (WPC) combină cele mai înalte standarde de calitate și creștere a eficienței cu costuri reduse de timp și cost. Asamblarea semi-automată a cablurilor, controlată de software, accelerează considerabil procesele de producție și asigură cerințele pentru cele mai înalte standarde de calitate. Coerența consecventă a datelor, inclusiv verificarea consecvenței instrumentului WPC, prelucrarea automată a conceptului de flux unitar pe WPC, precum și flexibilitatea excepțională prin utilizarea tuturor dispozitivelor individuale în mod autonom reprezintă baza pentru creșterea eficienței.

  • Calitate excelentă
  • Flexibilitate ridicată
  • Economisire eficientă de timp
  • Unitate de alimentare multiplă

Gestionarea Wire Processing Center (Centrul de procesare a cablurilor)

Gestionarea Wire Processing Center (Centrul de procesare a cablurilor)

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Aflați mai multe despre noul nostru produs, Wire Processing Center. Pe lângă caracteristicile produsului, veți afla mai multe despre manipularea WPC și a accesoriilor.

Consultanță și asistență

Wire Processing Center (Centrul de procesare a cablurilor) - Experiență în direct

Găsiți locația WPC cea mai apropiată de dvs. și experimentați avantajele gestionării și procesării semiautomate a cablurilor în direct.

Accesoriul perfect

Aplicații

Descărcări