Ascensoare și Scări rulante

Urcare și coborâre într-un mod fiabil, eficiente din punct de vedere energetic și bazate pe date

Ascensoare și Scări rulante

Soluții viabile pentru ascensoare și scări rulante

Creșterea mobilității urbane necesită în mod constant soluții noi în tehnologia ascensoarelor și a scărilor rulante. Funcționarea fiabilă și eficientă din punct de vedere energetic a utilajului, datorită disponibilității și analizei precise și coerente a datelor sunt factori cheie pentru succesul dvs. atunci când implementați transportul de pasageri fără timpi de așteptare. Având mulți ani de experiență, Weidmüller acționează ca un partener și oferă sprijin activ în dezvoltarea conceptelor inovatoare de monitorizare și analiză industrială. Pentru a asigura și a ține pasul cu mobilitatea urbană - acum și în viitor.

În calitate de partener cu experiență în sectorul ascensoarelor și scărilor rulante, clienții pot fi siguri de:

Vorbim limba dumneavoastră

Vorbim limba dumneavoastră

Știm cum să răspundem cerințelor dvs. cu expertiza noastră în domeniu, portofoliul mare de produse și soluțiile specifice aplicațiilor

Soluții mai presus de controale

Soluții mai presus de controale

Oferim soluții și servicii personalizate legate de IoT industrial, Cloud Conectivity, Industrial Analytics și garantăm cel mai înalt nivel de securitate a datelor


Certificate în conformitate cu cerințele pieței globale

Certificate în conformitate cu cerințele pieței globale

Ne dezvoltăm produsele în conformitate cu cele mai recente standarde industriale (de exemplu, EN 81-20/50) și furnizăm certificate CE/UL/CCC pentru utilizare la nivel mondial

Un partener de încredere

Un partener de încredere

Timp de decenii, cei mai importanți jucători globali au depins de conectivitatea fiabilă și produsele electronice de la Weidmüller

Suntem acolo unde se află clienții noștri

Suntem acolo unde se află clienții noștri

Cu amprenta noastră globală ne urmăm clienții, de la asistență tehnică la livrare și service pe șantier

Abordarea provocărilor pieței cu inovație și pasiune

Ascensoare

Echipamentele dvs. propulsează ascensoarele până la ultimul etaj, iar produsele și soluțiile noastre garantează o funcționare fără probleme. Dacă aveți nevoie de surse de alimentare eficiente din punct de vedere energetic pentru controlul principal sau controlul ușii, vă oferim dispozitive cu un consum redus de energie în stand-by pentru a face ascensorul dvs. mai ecologic. Dacă aveți nevoie de o tehnologie flexibilă de conectare pentru echipamentele dvs. electronice, vă oferim o gamă largă de blocuri terminale și conectori. Iar cu FieldPower® Elevator vă puteți crește eficiența în cablarea arborelui într-un mod inteligent.

Scări rulante

Ori de câte ori trebuie să vă dotați tablourile de comandă cu produse de conectivitate fiabile, suntem partenerul potrivit pentru transmiterea de date, semnal și energie electrică; de jos în sus, din camera motoarelor sau dulapurile auxiliare. Cablurile de conexiune preasamblate ajută la conectarea rapidă a senzorilor, în timp ce cel mai bun sistem I/O din clasa u-remote colectează și transmite datele către o platformă de service bazată pe cloud printr-un gateway IoT. Întreținerea predictivă ca serviciu bazat pe date aduce valoare adăugată măsurabilă pentru contractori și utilizatorii finali.

Produse de top pentru ascensoare și scări rulante

Single Pair Ethernet

Infrastructura de rețea pentru IOT industrial

Gradul tot mai mare de digitalizare a instalațiilor industriale necesită dezvoltarea în continuare a cablajului Ethernet existent. În special pentru senzori și pentru unitățile de control locale și modulare, conceptele de cablare convenționale nu mai sunt capabile să satisfacă noile exigențe în ceea ce privește cerințele de spațiu și efortul de instalare.

Weidmüller și partenerii din domeniul conectivității electrice se bazează pe tehnologia inovatoare Single Pair Ethernet atunci când dezvoltă noi standarde industriale.

FieldPower® Elevator

FieldPower® Elevator

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Eficiență sporită la cablarea arborelui ascensorului

Instalarea componentelor electrice în cabina ascensorului a rămas o sarcină laborioasă și consumatoare de timp. Weidmüller a dezvoltat o soluție inteligentă pentru a conecta un cablu panglică pe fiecare etaj, pentru transmiterea de energie, semnale și date. Soluția constă dintr-o cutie de joncțiune pentru arbore FieldPower® Elevator și un cablu panglică cu 11 poli. Prin întreruperea ușoară a celor doi conductori exteriori pot fi realizate până la două circuite de siguranță pe fiecare etaj. Creșteți eficiența și fiabilitatea reducând în același timp timpul de instalare și complexitatea materialului cu soluția de cablare a arborelui FieldPower® Elevator: FieldPower® Elevator.

FreeCon Contactless

Fără întreținere și până la 24 V/240 W, cu densitate mare de putere și eficiență maximă

FreeCon Contactless, cu dimensiuni compacte și eficiență maximă, permite o transmisie fiabilă și fără contact de până la 240 W. Imaginați-vă un viitor fără cabluri agățate! Transmiterea datelor printr-o rețea 5G în arbore și transmisia de energie fără contact prin podea pentru a încărca bateria vehiculului.

Mai multe produse pentru ascensoare și scări rulante

Sursă de alimentare în comutație PRO-E

Aveți nevoie de surse de alimentare în comutație eficiente din punct de vedere energetic pentru controlul principal sau controlul ușii? Vă oferim surse de alimentare monofazate cu montare pe perete, cu consum redus de energie în stand-by. Cu „PRO-E”, Weidmüller oferă o sursă de alimentare în comutație monofazată, foarte plată și fiabilă pentru montarea pe perete în construcția de utilaje industriale, fabricarea instalațiilor și automatizarea clădirilor.

Releu de monitorizare trifazat

Aveți nevoie de un modul pentru a monitoriza starea fazelor într-un sistem de alimentare trifazat? Dispunem de releul de monitorizare trifazat pentru a detecta pierderea fazei și defecțiunile secvenței. Familia de produse EPAK vă oferă o gamă largă de funcționalități pentru a acoperi cerințele dvs. bazate pe aplicație.

Descoperiți aplicația noastră AppGuide pentru componente electronice pentru ascensoare

Echipamentele dvs. propulsează ascensoarele până la ultimul etaj. Sistemul nostru de conectare asigură funcționarea fără probleme. Căutarea produsului pe baza domeniului dvs. de aplicare.
Indiferent dacă sunt utilizate în medii private sau industriale - ascensoarele și scările rulante simplifică sarcina transportului de persoane și bunuri. În industria de ascensoare, standardizarea și modularizarea joacă deja un rol vital în producție, iar problema siguranței și a eficienței energetice devine, de asemenea, din ce în ce mai importantă.

Descărcări