Bunuri de Consum și Ambalaje

Îmbunătățiți-vă performanța cu soluțiile noastre inovatoare

Bunuri de Consum și Ambalaje

Obișnuiți-vă cu soluțiile inovatoare de sistem

Obișnuiți-vă cu soluțiile inovatoare de sistem

În producția de alimente și băuturi, precum și în industria ambalajelor, există cerințe stricte în ceea ce privește standardele de igienă, clasele de protecție și rezistența la coroziune. Conceptele moderne ale instalațiilor se remarcă datorită nivelurilor ridicate de modularitate și flexibilitate. Astăzi, suntem implicați în segmentele bunurilor de consum, cum ar fi alimente, băuturi, tutun, produse farmaceutice, cosmetice și asistență medicală. Cu experiență și cunoștințe vaste, ne ocupăm de întregul proces, de la materii prime și linii de procesare și ambalare, până la produsele finale. Conduși de cota de piață și sustenabilitate, datorită conștientizării mai mari a capacității de a produce bunuri de calitate cu eficiență maximă. Ne confruntăm cu o nouă provocare industrială axată pe digitalizare, flexibilitatea producției și dispozitive inteligente capabile să comunice date sensibile cu impact pozitiv asupra eficienței producției.

În calitate de partener de încredere pentru industria bunurilor de consum și a ambalajelor, clienții noștri pot fi siguri de:

Amprentă globală

Amprentă globală

Datorită prezenței noastre globale, putem acorda asistență la nivel mondial atât în ceea ce privește serviciile, cât și livrarea

Competență tehnică

Competență tehnică

Echipa Weidmüller are o vastă experiență în acest segment și poate oferi valoare adăugată în aplicațiile de automatizare

Calitate și performanță

Calitate și performanță

Inovațiile, performanța și calitatea sunt factorii cheie ai propunerii noastre de valoare adăugată

Cercetare și dezvoltare

Cercetare și dezvoltare

Fiind o companie orientată spre viitor, lucrăm în permanență la noi soluții pentru cerințele pieței

Cunoașterea industriei

Cunoașterea industriei

Avem o experiență îndelungată în stabilirea unor relații eficiente și productive cu utilizatorii finali și producătorii.

Odată cu cererea globală în creștere pe piețele de bunuri de larg consum din întreaga lume, industria noastră se confruntă cu trei provocări principale: reducerea costurilor, optimizarea performanței liniilor de procesare și ambalare și creșterea gradului de automatizare prin intermediul informațiilor industriale

Andrea Borroni, Global Segment Manager Consumer Goods & Packaging

Abordarea provocărilor pieței cu inovație și pasiune

Linii de procesare

Linii de procesare

Linii de procesare

În lumea de astăzi a piețelor globale și a concurenței acerbe pentru fiecare produs, este absolut necesar pentru companii să caute noi modalități de a-și îmbunătăți productivitatea în ceea ce privește menținerea siguranței, utilizarea materialelor durabile și implementarea unei tehnologii flexibile și standardizate. Având în vedere acest lucru, Weidmüller oferă tehnologii de ultimă oră în domeniile automatizării, conectivității și digitalizării!

Linii de ambalare

Linii de ambalare

Linii de ambalare

Pentru ambalajele bunurilor de larg consum, succesul este puternic influențat de capacitatea de a obține satisfacția clienților și este determinat în principal de senzații și interese intangibile și trecătoare. Pentru a ține pasul cu tendințele consumatorilor, este necesar să se integreze linii flexibile și roboți care funcționează în sincron, precum și diverse mașini de ambalare până la paletizatoare și AGV-uri.

Succesul clienților noștri ne ghidează

Succesul clienților noștri ne ghidează

Succesul clienților noștri ne ghidează

Împreună cu clienții, lucrăm la soluții inovatoare și viabile. Pentru a obține cel mai mare succes posibil în proiectele noastre, contribuim cu următoare servicii:

 • Digitalizare și comunicare
 • Optimizarea arhitecturii de automatizare
 • Flexibilitate și disponibilitate maximă a liniilor
 • Produse accesibile din punct de vedere financiar și producție fiabilă
 • Calitatea și trasabilitatea energiei

Produse și repere pentru Bunuri de Consum și Ambalaje

PROtop: sursa de alimentare de ultimă generație pentru cele mai înalte cerințe ale industriei 4.0

Superioară, viabilă și sustenabilă: Aparatajele electrice de conexiuni din seria PROtop permit o disponibilitate ridicată a instalațiilor datorită valorilor MTBF de peste un milion de ore. Noua tehnologie DCL asigură declanșarea fiabilă a disjunctoarelor și a rezervelor suplimentare de energie pentru pornirea motorului puternic în condiții de siguranță.

PROtop: sursa de alimentare de ultimă generație pentru cele mai înalte cerințe ale industriei 4.0
Avantajele noastre
 • Declanșarea fiabilă a disjunctoarelor și a rezervelor mari de energie pentru pornirea motorului puternic datorită DCL
 • Eficiență energetică ridicată (până la 99,4%)
 • Moduri de funcționare: Funcționare simplă/în paralel și comportament programabil la scurtcircuit
 • Durată lungă de viață de până la 20 de ani

Automatizare descentralizată cu FieldPower®

Automatizare descentralizată cu FieldPower®

Automatizare descentralizată cu FieldPower®

De la industria auto la parcurile eoliene, proiectanții de sisteme și operatorii se bazează din ce în ce mai mult pe conceptele modulare. Pentru a implementa aceste concepte, aceștia au nevoie de soluții descentralizate și adaptabile care acoperă o gamă largă de funcții. În mod ideal, ar trebui să fie posibilă extinderea sistemelor existente în același mod, fără o reproiectare costisitoare și consumatoare de timp.

Soluția constă în a face funcțiile bine stabilite ale tabloului de comandă, cum ar fi alimentarea, comutarea, protecția și monitorizarea adecvate pentru utilizarea pe teren. Cu sistemul FieldPower® puteți implementa concepte de automatizare și sisteme descentralizate rezistente în timp și economice. Modulul versatil facilitează transformarea din IP20 în IP65.

Sisteme de marcare detectabile pentru producția de alimente Produs inovator

Weidmüller vă oferă soluții de marcare detectabile pentru familia MutiCard și MultiMark.

Datorită materialului cu umplere metalică, marcatoarele noastre detectabile sunt identificate de detectoarele de metale și de raze X. Acest lucru minimizează riscul de contaminare în timpul procesului de producție a alimentelor.
Marcatoarele maximizează siguranța datorită proprietăților precum rezistența la coroziune și rezistența la îmbătrânire împotriva radiațiilor UV și a căldurii. Verificăm și confirmăm în mod regulat aceste proprietăți în laboratorul nostru acreditat.

Sisteme de marcare detectabile pentru producția de alimente
Beneficiile dvs. speciale
 • Detectabil prin detectoare de metale și raze X
 • Recunoscut vizual după culoarea albastră
 • Umplutură metalică rezistentă la coroziune
 • Imagine de imprimare clară și rezistentă
 • Disponibil în diferite versiuni pentru o mare varietate de cerințe de marcare

Mai multe produse și soluții pentru Bunuri de Consum & Ambalaje

Ultimele noutăți de la Bunuri de Consum și Ambalaje

Aveți întrebări?

Câmpuri obligatorii