Feroviar

Voi proiectați transportul viitorului - descoperiți noi căi cu soluțiile noastre

Feroviar

Soluții pentru tehnologiile feroviare ale viitorului

Soluții pentru tehnologiile feroviare ale viitorului

Cererea de mobilitate în societatea noastră este în continuă creștere. Prevalența sistemelor modulare - cu modele de platforme - crește, de asemenea, odată cu creșterea cerințelor acestei tendințe de mobilitate - în ceea ce privește așteptările legate de confort, viteză și costuri. Indiferent dacă sunt destinate vehiculelor feroviare, sistemelor staționare sau unităților de semnalizare: Weidmüller oferă conexiuni fiabile și sigure pentru o mare varietate de sisteme și componente din sectorul feroviar. Strategia noastră este de a oferi clienților noștri conexiuni și interfețe simple, optimizate, ajutându-i astfel să își sporească competitivitatea.

În calitate de partener de încredere pentru industria feroviară, clienții noștri pot fi siguri de:

 Interfețe fiabile de mare putere

Interfețe fiabile de mare putere

Conectivitate individuală de înaltă performanță, de la pantograf, bara bus (busbar) a trenului, conductorul de șuntare de la vagon la vagon, până la motoarele de tracțiune.

Soluții sofisticate

Soluții sofisticate

Pentru conectivitate personalizată în tuneluri de metrouri și trenuri, cu instalare rapidă și fără erori.

Soluții de comunicare

Soluții de comunicare

Soluții de comunicare puternice, flexibile și inovatoare pentru sistemele de protecție a trenurilor, cum ar fi ETCS și CBTS.

Voi puneți puterea pe șine - noi aducem energie trenurilor voastre. Soluțiile noastre de interfață sunt concepute pentru a garanta pierderi reduse și pentru a evita supraîncălzirea, chiar și la sarcini maxime

Detmar Saalmann, Global Segment Manager Railway

Abordarea provocărilor pieței cu inovație și pasiune

Material rulant

Material rulant

Material rulant

Monitorizarea exhaustivă și achiziția datelor de producție sunt absolut esențiale pentru ca trenurile și șinele să funcționeze la o capacitate optimă, iar timpii de nefuncționare să fie menținuți la un nivel minim. De-a lungul anilor, Weidmüller s-a dedicat găsirii de soluții inovatoare pentru a satisface cerințele asociate transmisiei de semnale și comunicațiilor de date. Când este vorba de trenuri de mare viteză, tramvaie, metrouri sau locomotive, gama noastră de produse versatile specifice industriei ajută operatorii să își mențină vehiculele în funcțiune conform programului.

Semnalizare și infrastructură

Semnalizare și infrastructură

Semnalizare și infrastructură

Rețelele feroviare durabile în timp sunt esențiale atât pentru schimbul de mărfuri, cât și pentru transportul de călători la nivel global. Digitalizarea progresivă și legătura cu evoluțiile tehnologice ulterioare reprezintă noi provocări. Tocmai de aceea, ETCS (Sistemul European de Control al Trenurilor) profită de posibilitatea de a utiliza rețelele transeuropene fără restricții sau opriri la frontiere. Soluțiile noastre îndeplinesc cerințele rețelelor feroviare fiabile, exploatate eficient și la capacitate maximă.

Produse și soluții pentru vehicule feroviare și infrastructură

Soluții fiabile, conforme și complexe

Soluții fiabile, conforme și complexe

Soluții fiabile, conforme și complexe

Pe baza unor proceduri interne stricte de testare și certificare, îndeplinim mai mult decât cerințele de reglementare:

  • Incendiu și emisie de fum EN 45545/NFPA 130
  • Vibrații EN 61373/Cerințe EMC EN 50121
  • Echipamente electronice utilizate pe materialul rulant EN 50155
  • Condiții de mediu pentru aplicațiile feroviare EN 60028

Ultimele noutăți din Industria feroviară

Descărcări

Aveți întrebări?

Câmpuri obligatorii

Câmpuri obligatorii