Soluții inteligente de conectivitate Intralogistics

Soluții inteligente de conectivitate Intralogistics

Descoperiți soluțiile noastre pentru o gamă largă de aplicații

Distribuirea produselor în mod eficient cu tehnologia de conectare, automatizarea și IoT industrial. Indiferent dacă este vorba despre distribuție energie sau management de date, achiziție de date, pre-prelucrare date, comunicații de date sau lucrul cu mediul cloud - avem soluția ideală pentru orice și vă arătăm cea mai ușoară modalitate de a accesa IoT industrial. Acest lucru înseamnă că sistemele pot fi prefabricate în mod eficient și pot fi puse în deservire mai rapid, ceea ce crește rentabilitatea și salvează resurse.

Sisteme modulare în hardware sau software cu interfețe deschise: Interfețele facilitează utilizarea într-o gamă largă de aplicații și sporesc flexibilitatea. Datorită tipului de protecție mare al soluțiilor noastre de cabinet de comandă Plug & Play descentralizate, acestea pot fi utilizate și în condiții ale mediului dure.

Avantajele dvs. pe scurt

Portofoliu extins de hardware

Kit de construcție modular, descentralizat

Soluții Plug & Play

Software flexibilă deschis: NodeRed, u-OS, Codesys

Asistență tehnică personalizată

Repere pentru aplicațiile noastre de focalizare

Hotspot tehnologic pentru Intralogistics

Microrețele DC

Utilizarea eficientă a pierderilor de energie și furnizarea în teren

Microrețelele DC reprezintă o tehnologie nouă pentru utilizarea eficientă și sigură a căldurii generate anterior în forma energiei pierdute pentru alți consumatori. Datorită tensiunii continue de 650 V, este posibilă o secțiune transversală mai mică a cablurilor. Energia de frânare sau de absorbție poate fi pusă direct la dispoziția altor consumatori prin intermediul tehnologiei Microrețea DC. Sarcinile de vârf pot fi evitate în mod eficient, ceea ce reduce dimensionarea alimentării. Prin urmare, lucrăm intensiv la noi tehnologii care ajută la reducerea consumului energetic, în special pentru implementarea în aplicații industriale. În acest context, tehnologia DC este considerată ca având un mare potențial pentru viitor.

u-os

Sistemul dvs. de operare pentru IoT industrial și automatizare

u-OS este noul sistem de operare deschis de la Weidmüller. Acesta combină automatizarea cu posibilitățile IoT industrial într-un singur dispozitiv și este potrivit pentru soluții de calcul marginal. u-OS permite preprocesarea eficientă a datelor și controlul precis direct asupra mașinii. Este scalabil și oferă o compoziție de sistem bazată pe web. Acest lucru oferă acces la întregul peisaj de software al Weidmüller și rețeaua de parteneri conectați. u-OS conectează IoT industrial și automatizarea, partenerii cu utilizatorii, medii cloud cu date, ecosistemele și deschide calea către IoT industrial.

Descărcări

Persoana dvs. de contact