De la date la valoare: baza pentru toate cazurile de utilizare

În calitate de facilitator, vă oferim componente și un sistem modular complet în sectorul IioT. Aceasta include atât aplicațiile greenfield, cât și cele brownfield.

Acoperim toate nivelurile de date, de la colectarea datelor la analiza datelor - „de la date la valoare”. Portofoliul nostru de servicii include hardware, software, aplicații cloud și serviciile asociate.

În detaliu, aceasta include colectarea datelor, pre-prelucrarea și controlul datelor, comunicații de date și vizualizarea și analiza datelor.

Prezentarea generală a cazurilor de utilizare

Modul de inginerie bazată pe web

Caz de utilizare inginerie bazată pe web

Pentru a ține pasul cu evoluția rapide din industria constructoare de echipamente și instalații, aveți nevoie de soluții de automatizare și digitalizare care nu sunt doar extrem de eficiente, ci și foarte flexibile.

În plus, este nevoie de o gamă largă de aplicații potențiale, cum ar fi implementarea unor soluții de control mici, mari și în rețea, sau concepte de vizualizare scalabile.

u-control - autonom și modular

Controlerele independente locale, precum U-Control Web, își pot îndeplini sarcinile de control independent și fără dispozitive suplimentare. Oferă avantaje în comparație cu soluțiile centrale dintr-o gamă largă de aplicații: reduc traficul de date la nivel de sistem, sunt rezistente la interferențele din rețea, facilitează depanarea și sunt foarte potrivite pentru a fi combinate cu procese manuale.

În special pentru această aplicație, sunt necesare noi concepte flexibile de control, care pot fi utilizate în conformitate cu conceptul „Plug and Play”. În general, însă, instalațiile sunt adesea echipate cu unul și același tip de sistem de control, de obicei conform specificațiilor. Pe de o parte, acest lucru este practic deoarece sunt utilizate întotdeauna aceleași componente hardware și blocuri funcționale. Pe de altă parte, totuși, este necesar un efort mai mare pentru a continua adaptarea acestora - și uneori doar pentru un singur proiect.

u-control web ca controler online deschis simplifică procesul de programare a aplicațiilor independente. Integrează automatizarea și comunicarea în timp real pentru Internetul obiectelor și formează astfel interfața ideală între lumile separate anterior ale tehnologiei informației (IT) și tehnologiei operaționale (OT).

Avantajele dvs.

  • Soluție de automatizare și digitalizare cu flexibilitate ridicată
  • Posibilități de aplicare în viitor
  • Conceptul „Security by Design” (Securitate din momentul proiectării) oferă securitate de primă clasă

Modul ușor de întreținere la distanță

Caz de utilizare întreținere la distanță

Întreținerea de la distanță a utilajelor și instalațiilor este adesea complexă și consumatoare de timp. În plus, există și solicitarea unei conexiuni funcționale punctuale și protejate la sistemele informatice asociate. Pentru mulți utilizatori, aceste două probleme fac ca conectarea instalațiilor din întreaga lume să fie un impediment major.

Cum garantați un acces rapid și sigur la utilaje permițând în același timp gestionarea eficientă a instalațiilor de producție, a clienților utilizatorilor, a drepturilor de acces sau a versiunilor de firmware?

u-link - Sistem pentru soluții de întreținere la distanță proiectate individual

Modul ușor de întreținere la distanță sau, cu alte cuvinte: modul în care puteți reduce cu ușurință și în siguranță intervențiile tehnicianului de service cu până la 60 %

Producția fără întreruperi se află în centrul operațiunilor fiecărei companii. Dacă producția se oprește, din cauza unei erori, de exemplu, este necesar un răspuns rapid. Dar dacă specialistul instalației nu este la fața locului? Datorită digitalizării, cuvintele magice în acest caz sunt adesea întreținerea de la distanță. Estimările presupun că până la 60% din erori pot fi rezolvate sau cel puțin acceptate prin acces la distanță. Netrimiterea unui tehnician de service poate însemna economii de 1000 EUR sau mai mult.

Totuși, întreținerea la distanță nu este importantă numai pentru analizarea și corectarea erorilor: Este benefică și pentru înființarea și întreținerea instalației, precum și pentru desfășurarea de activități de optimizare. Serviciul de acces la distanță u-link al Weidmüller oferă un sistem ușor de instalat, ușor de configurat și ușor de gestionat și care garantează un nivel ridicat de securitate în orice moment.

Avantajele dvs.

  • Acces securizat la distanță
  • O gamă largă de funcții pentru cazurile dvs. de utilizare
  • Operare simplă

Calea ușoară către Machine Learning

Caz de utilizare Învățare automată

Utilizarea inteligenței artificiale necesită de obicei cunoștințe specifice în domeniul științei datelor. Cu toate acestea, numai cunoștințele în domeniul științei datelor nu sunt suficiente - doar combinația dintre știința datelor și cunoștințele în materie de aplicație oferă baza perfectă pentru optimizarea producției dvs.

Cum puteți să aduceți această cunoaștere și să profitați la maximum de Învățare automată pentru producția dvs. fără ani de instruire în știința datelor?

Instrument industrial de învățare automată pentru ingineria mașinilor și a instalațiilor

Weidmüller a standardizat și simplificat utilizarea ML pentru aplicații industriale într-o asemenea măsură încât experții din domeniu fără cunoștințe de specialitate în domeniul științei datelor pot genera ei înșiși soluții ML.

Instrumentul software ghidează utilizatorul prin procesul de dezvoltare a modelului, motiv pentru care Weidmüller se referă și la acest lucru ca la „analiza ghidată”. Experții în mașini și procese pot crea, modifica și executa cu ușurință modele ML fără sprijinul oamenilor de știință în domeniul datelor, pentru a reduce timpul de inactivitate și erorile, pentru a optimiza activitățile de întreținere și pentru a îmbunătăți calitatea produselor.

Software-ul ajută la traducerea și arhivarea cunoștințelor despre aplicațiile complexe într-o aplicație fiabilă de învățare programată. Experții se concentrează asupra cunoștințelor lor despre comportamentul mașinilor și al proceselor și asociază acest lucru cu pașii ML din fundal.

Avantajele dvs.

  • Transparență pentru datele dvs.
  • Vă puteți construi propriile modele de învățare automatizată în câteva minute.
  • Construiți relații cu clienții și noi modele de afaceri