Modalitatea simplă de a accesa IIoT - eficiență maximă prin utilizarea inteligentă a datelor

Modalitatea simplă de a accesa IIoT - eficiență maximă prin utilizarea inteligentă a datelor

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Fabrica medie generează impresionant 1 terabyte de date în fiecare zi, dar mai puțin de 1% din această cantitate este de fapt utilizată în mod profitabil. Există un potențial neexploatat de 99% care așteaptă să facă mașinile mai eficiente și să prezică mai bine defecțiunile.

Care este cel mai simplu mod de pornire? Și cum pot fi datele transformate în valoare adăugată reală?

Aruncați o privire la animația noastră scurtă pentru a afla mai multe și începeți să utilizați datele în mod eficient.

IIoT: Fapte, cifre și date

IIoT: Oferta noastră

Indiferent dacă este vorba despre managementul energiei, optimizarea proceselor, monitorizarea stării, accesul sau mentenanță predictivă, de exemplu: exemplele de aplicații în domeniul IIoT sunt diverse.

În calitate de facilitator, vă oferim un sistem modular cuprinzător și integrat, precum și componente de ultimă generație care permit realizarea unei game largi de cazuri de utilizare, atât în aplicații greenfield, cât și brownfield.

Pătrundem toate nivelurile de date, de la colectarea datelor la analiza datelor - „de la date la valoare”. Portofoliul nostru acoperă hardware, software, aplicații cloud și serviciile asociate.

În detaliu, nivelurile noastre acoperă colectarea datelor, pre-prelucrarea și controlul datelor, vizualizarea și analiza datelor. Cu expertiza noastră în domeniul IIoT, suntem partenerul dvs. de încredere pentru creșterea eficienței și creăm valoare adăugată sustenabilă.

IIoT: Cazuri de utilizare

IIoT: Portofoliu​

Achiziția de date

Surprindeți date în mod fiabil Furnizați acces la date și informații valoroase în aplicații greenfield și brownfield

Pre-prelucrarea și controlul datelor

Preprocesați local datele cu tehnologia de vârf IoT Creați acces la date și informații valoroase în aplicații de tip greenfield și brownfield

Comunicații de date

Date privind transportul care utilizează în mod fiabil infrastructura rețelei. Puneți la dispoziția sistemelor informatice informațiile valoroase din instalații.

Vizualizarea și analiza datelor

Creați valoare adăugată prin analiza datelor Obțineți valoare adăugată concretă în cazul utilizării dvs. cu servicii digitale bazate pe date

Biletul dvs. către lumea serviciilor digitale

Platforma noastră bazată pe cloud este biletul dvs. de intrare în lumea serviciilor digitale de la Weidmüller și instrumentul intuitiv și de viitor pentru tranziția dvs. către IOT industrial. Implementați proiectele cu ușurință, cu consecvență și fără cunoștințe prealabile relevante, datorită interacțiunii perfecte dintre platformă, dispozitive și diverse servicii software. Ca sistem deschis, modular și perfect integrabil, platforma este instrumentul care vă permite să efectuați o gamă vastă de cazuri de utilizare. Creșteți eficiența și eliberați întregul potențial de inovare cu easyConnect.