Calea ușoară către IoT Industrial

„De la date la valoare“ cu portofoliul nostru complet și de ultimă generație IIoT

Calea ușoară către IoT Industrial

Sunteți pregătit pentru o tranziție ușoară către IoT industrial?

Indiferent dacă este vorba despre gestionarea energiei, optimizarea proceselor, monitorizarea stării, acces la distanță sau întreținere predictivă: toate exemplele de aplicații au un lucru în comun: datele trebuie să fie achiziționate și prelucrate în prealabil, comunicate și analizate în final pentru a obține o valoare adăugată, cum ar fi OEE sau reducerea detașărilor de tehnicieni de service.

Obiectivul nostru clar, de la date la valoare, este să le permitem clienților noștri să facă acest lucru cât mai ușor și mai consecvent posibil.

Cu taxiul pe cel mai simplu drum către IoT Industrial

Cu taxiul pe cel mai simplu drum către IoT Industrial

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Căutați o tranziție ușoară către IoT industrial? Doriți deschidere, flexibilitate și o modalitate simplă de a începe? Atunci sunați la un taxi - va ști unde să vă ducă... Așezați-vă, fixați-vă centura de siguranță și bucurați-vă de plimbare.

Prezentare generală a ofertei noastre industriale IoT

Avantajele dvs. pe scurt

Simplu

Simplu

Indiferent dacă este vorba de o modernizare ușoară și rapidă a soluțiilor IoT, de inginerie deschisă și bazată pe web sau de construirea de modele de învățare automată.

Pachet complet

Pachet complet

De la „date la valoare“: cu portofoliul nostru IIoT cuprinzător și de ultimă generație, permitem clienților noștri să treacă de la senzor la cloud și nu numai.

Mai bine poziționat pentru viitor

Mai bine poziționat pentru viitor

Flexibilitatea și deschiderea sunt factori cheie de succes în IoT industrial. Nu ne concentrăm doar pe platforme deschise, ci îmbrățișăm parteneriate existente și noi.

IoT industrial - ce beneficii are pentru tine?

null

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Ce înseamnă IoT industrial? Cum este poziționat Weidmüller și ce oferă în mod specific? Și cel mai important: ce beneficii are pentru client? Urmăriți videoclipul cu Dr. Thomas Bürger, vicepreședinte executiv Produse și soluții de automatizare pentru a găsi răspunsuri.

Studii de caz

Portofoliul nostru cuprinzător de IoT industrial

Achiziția de date

Surprindeți date în mod fiabil Furnizați acces la date și informații valoroase în aplicații greenfield și brownfield

Preprocesarea datelor

Preprocesați local datele cu tehnologia de vârf IoT Creați acces la date și informații valoroase în aplicații de tip greenfield și brownfield

Comunicații de date

Date privind transportul care utilizează în mod fiabil infrastructura rețelei. Puneți la dispoziția sistemelor informatice informațiile valoroase din instalații.

Analiza datelor și logica întreprinderii

Creați valoare adăugată prin analiza datelor Obțineți valoare adăugată concretă în cazul utilizării dvs. cu servicii digitale bazate pe date

Biletul dvs. către lumea serviciilor digitale

Platforma noastră bazată pe cloud este biletul dvs. de intrare în lumea serviciilor digitale de la Weidmüller și instrumentul intuitiv și de viitor pentru tranziția dvs. către IOT industrial. Implementați proiectele cu ușurință, cu consecvență și fără cunoștințe prealabile relevante, datorită interacțiunii perfecte dintre platformă, dispozitive și diverse servicii software. Ca sistem deschis, modular și perfect integrabil, platforma este instrumentul care vă permite să efectuați o gamă vastă de cazuri de utilizare. Creșteți eficiența și eliberați întregul potențial de inovare cu easyConnect.

Descărcări