Sunteți curios în legătură cu easyConnect?

Toate începuturile sunt dificile – dar nu și cu easyConnect. Aflați acum cum să începeți cu easyConnect pas cu pas. Aici veți găsi instrucțiuni, Întrebări frecvente (FAQ) și documentație online.

Ca sistem deschis, modular și perfect integrabil, platforma este instrumentul care vă permite să efectuați o gamă vastă de cazuri de utilizare. Sporiți-vă eficiența și eliberați-vă acum întregul potențial de inovare – cu easyConnect.

Cazuri de utilizare generală

IoT industrial

IoT industrial

Activarea de la date la valoare

Acces la distanță

Acces la distanță

Acces securizat de la distanță simplificat

Analiză industrială

Analiză industrială

Crearea de modele de învățare automată fără competențe în domeniul științei datelor

Vizualizarea datelor

Vizualizarea datelor

Explorați datele de telemetrie în cloud

Întreținere digitală

Întreținere digitală

Întreținerea online a mașinilor și a altor active

Începeți cazul de utilizare IoT industrial!

Pasul 1 Înregistrați-vă și conectați-vă la easyConnect

Înregistrați-vă la easyconnect.weidmueller.com/register . În calitate de administrator al entității dvs. găzduite, puteți solicita licențe direct în Platforma noastră de servicii industriale.

Pasul 2 Selectați licențele

Accesați secțiunea de licență din easyConnect și selectați licențele dorite din lista cu toate licențele disponibile.

Pentru toate pachetele disponibile sunt disponibile versiuni de încercare, care sunt gratuite.

Pasul 3 Conectați-vă dispozitivele

Pentru a conecta un dispozitiv inteligent cu Weidmüller easyConnect, creați mai întâi un nou dispozitiv virtual și editați informațiile relevante în managementul dispozitivelor. Primiți un cod unic de activare pentru dispozitivul dvs. prin adăugarea conectorului Weidmüller IIoT.

Apoi conectați dispozitivul la cloud, introducând codul de activare în interfața de utilizator a dispozitivului. Conectorul IIoT însuși poate fi instalat prin intermediul Managerului de suplimente.

Pasul 4 Accesați-vă de la dispozitivele distanță

Pentru a stabili o conexiune la distanță, descărcați mai întâi u-link PC Client. Clientul poate fi activat cu un cod furnizat în serviciul de acces la distanță. Creați un alt cod de activare pentru dispozitivul dvs. prin adăugarea conectorului Weidmüller u-link în Managementul dispozitivelor. Acum sunteți gata să deschideți prima dvs. conexiune VPN securizată de la Serviciul de acces la distanță (u-link).

Etapa 5 Începeți să lucrați cu datele de telemetrie

Asigurați-vă de activarea conectorului IIoT pe dispozitivul dumneavoastră. Configurați telemetria IIoT pe u-control, utilizând aplicația de telemetrie. Aplicația poate fi ușor instalată utilizând Managerul de suplimente. Explorați datele de telemetrie cu Data Point Overview (Prezentare generală a punctelor de date) și construiți primele tablouri de bord și diagrame în direct, utilizând easyConnect Data Visualization (Vizualizare de date).

Pasul 6 Construiți primul model AutoML

Doriți să utilizați datele de telemetrie pentru a crea, a valida și a exporta propriile modele de învățare a mașinilor cu ModelBuilder? Atunci urmați pur și simplu acest ghid pas cu pas:

  • Importați și explorați datele computerului și ale procesului
  • Evaluați datele pe baza indicatorilor de calitate generați automat (de exemplu, valori lipsă)
  • Îmbogățiți-vă datele prin crearea de caracteristici particularizate
  • Contextualizați-vă datele, de exemplu, prin definirea a ceea ce este un comportament normal și a ceea ce nu este
  • Alegeți tipul de model de învățare programată pentru a crea, de exemplu, detectarea sau clasificarea anomaliilor
  • Instrumentul automatizează apoi procesul de creare a modelelor, inclusiv ingineria elementelor, operațiunile necesare de preprocesare și postprocesare
  • Selectați cel mai adecvat model dintre cele create, pe baza unor criterii, precum performanța modelului și plauzibilitatea

De la date la valoare

De la date la valoare

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Ce înseamnă IoT industrial? Cum este poziționat Weidmüller și ce oferă în mod specific? Și cel mai important: ce beneficii are pentru client? Urmăriți videoclipul cu Dr. Thomas Bürger, vicepreședinte executiv pentru Produse și soluții de automatizare pentru a găsi răspunsul.