easyConnect este biletul dvs. către universul serviciilor digitale și Industrial IoT

null

Acesta este un videoclip de pe YouTube. Dând click pe acest videoclip, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google/YouTube. De asemenea, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

Proiectați, instalați și deserviți - easyConnect adaugă valoare proceselor și produselor dvs. Oferta integrată, modulară și scalabilă a platformei noastre cloud poate fi adaptată cu ușurință la cazul dvs. individual de utilizare.

Calea ușoară către servicii digitale pe tot parcursul ciclului de viață al produsului

Alegeți-vă soluția individuală din gama noastră tot mai mare de servicii digitale - configurați-vă hardware-ul, gestionați implementările de software, accesați-vă mașinile de la distanță, monitorizați-vă datele și multe altele.

Cu easyConnect, puteți elibera întregul potențial al inovației pentru dvs. și clienții dvs. - oricând, oriunde, cu o interfață intuitivă și asistență personalizată.


Toate începuturile sunt dificile – dar nu și cu easyConnect.

Pentru a începe să utilizați easyConnect și pentru a face primii pași,

1. Înregistrați-vă la easyConnect

2. Selectați licențele preferate

3. Bucurați-vă de platforma dvs. de servicii industriale!


Licențele gratuite și de încercare sunt disponibile pentru un început ușor!

Dacă doriți să utilizați easyConnect dintr-o altă țară decât Uniunea Europeană, Elveția sau Marea Britanie, vă rugăm să contactați biroul local de vânzări.

Accesoriul perfect