Accesorii flexibile și robuste pentru AC SMART

Descoperiți suplimentul perfect la familia de cutii de încărcare AC SMART de la Weidmüller. Gama noastră largă de accesorii vă permite să vă extindeți cu ușurință infrastructura de încărcare, să o personalizați și să o extindeți în mod flexibil.

Capacul pentru designul cutiei de încărcare

Personalizați-vă cutia de încărcare după preferințe cu un capac de design în negru sau alb. Cu modelele noastre 3D liber utilizabile în catalogul online Weidmüller, vă puteți personaliza capacul de design cu un partener în funcție de dorințele dvs.

Capacul pentru designul cutiei de încărcare
  • Personalizarea se potrivește gustului dumneavoastră
  • Disponibil în negru sau alb
  • Sunt disponibile modele 3D gratuite

Suport cutie de încărcare

Instalarea liberă a punctelor de încărcare

Datorită proiectării sale compacte și atemporale, standul Weidmüller se încadrează în orice mediu arhitectural. Suprafețele de carcasă oferă spațiu pentru individualizare - de ex. cu logouri sau nume de firme.

Suportul Weidmüller este furnizat cu toate modelele de găuri și racorduri de cabluri necesare. Acest lucru înseamnă că acesta poate fi instalat imediat la locația prevăzută pentru a fi pus în funcțiune cu cutia de încărcare AC SMART existentă.

Suport cutie de încărcare
  • Construcție de înaltă calitate cu componente robuste și materiale rezistente
  • Rezistent la coroziune datorită tablei din oțel zincat, cu strat de pudră
  • Asamblare ușoară - chiar și de către o singură persoană
  • Pregătit pentru instalare cu model de gaură pentru soluțiile de încărcare Weidmüller AC SMART
  • Opțional disponibil fără model de gaură prefabricat

Service și Descărcări

Service pentru e-mobility

Profitați de oferta noastră completă de asistență pentru stațiile de încărcare Weidmüller EV. Oricând aveți nevoie de asistență atunci când utilizați stațiile de încărcare Weidmüller AC SMART, AC HOME sau AC BUSINESS, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie aici, fie că este vorba de tutoriale video, descărcări, instrucțiuni sau asistență prin intermediul chat-ului nostru.

Completări perfecte

Consultanță și asistență

Dr.-Ing. Oliver Köster