Târguri și Evenimente

Vă invităm să ne cunoaștem în cadrul unui târg sau eveniment pentru a experimenta produsele noastre inovatoare.

Târguri și Evenimente

Târgurile și evenimente noastre

Târgurile și evenimente noastre

Participăm la diferite târguri și evenimente de-a lungul anului pentru a vă prezenta produsele noastre inovatoare și a vă oferi posibilitatea de a discuta cu experții noștri.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim!

Let's connect!

null

SPS 360° - personal. digital. live.

SPS 360° - personal. digital. live.

Experimentați Conectivitatea Industrială Inovativă - Live

24 - 27 Noiembrie 2020

Ne-ar fi făcut plăcere să ne întâlnim în luna noiembrie la târgul SPS în Nürnberg, pentru a vă prezenta ultimele noastre inovații.

Din păcate însă acest lucru nu este posibil din cauza situației actuale, dar ne dorim să rămânem în continuare conectați, astfel încât vă invităm în intervalul 24 - 27 Noiembrie la „SPS 360” - un eveniment virtual susținut Live, sub forma unei noi experiențe personale, digitalizate.

În cadrul evenimentului puteți afla mai multe despre cele mai recente inovații Weidmüller, rămânând în același timp în siguranță, la birou sau în home-office.

Standul virtual vă asigură acces, într-un mod interactiv, la panelul de discuție pentru tehnologiile viitorului, soluții IoT industriale și tehnologia PUSH IN. Webinariile și turul de prezentare al diferitelor soluții au loc Live, în timp real, fiind conduse de către experții noștri SPS 360.

Încurajăm schimbul de idei și orice întrebări pe care doriți să le adresați. În special în aceste vremuri incerte, ne dorim să fim în continuare alături de dvs. - atât în mediul digital, cât și personal.

Așteptăm cu nerăbdare discuțiile cu dvs.

Vă invităm să vizitați standul virtual Weidmüller în cadrul SPS 360° AICI!

Echipa Weidmüller România!

Let's connect.

null